Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 29 prej 29
    Si nuk e ke te lejuar Greqia prostitucionin, ne Athine eshte zona ku jane shtepite publike, informohuni mire?!

i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anëtarësuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,983
    Citim Postuar më parë nga Noku Ymeri Lexo Postimin
    "feja" eshte gangren e shoqeris,dhe une jam e lumtur qe po i bie vlera dogmave fetare.
    Kjo është thënia më e vërtetë që del nga një shpirt i pastër,i pa molepsur nga dogmat dhe dokrrat fetare.
    Të lumtë.Je shum realiste.Feja është një përrallë që pasuroi mjaftë deri më sotë,bëri shumë krime,derdhi shum gjak e nuk duhet të derdhë më as një pikë (po të jemi të mënçur dhe ta shikojmë njëri-tjetrin në dritën e diellit.)
    Respekt

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    une edhe pse ne kete forum ne pergjethesi kam shkruar ne favor te islamit, ne europe shoqeria ka evoluar ne nje menyre ku ligjet qe zbatohen ne vendet islamike jane komplet te pakonceptueshme dhe te pazbatueshme.
    une personalisht nuk jam kundra legalizimit te prostitucionit, kundra martesave gay, madje ne disa raste nuk jam as kundra abortit.
    sidoqofte keta gjera jane te ndaluara rreptesisht edhe ne fene e krishtere, por ja qe ne europe ekzistojne dhe jane te ligjshme... tregon qe feja (jo besimi) ne europe eshte gjithmone e ne renje...

e kapur nga Krishti Maska e Noku Ymeri
    Anëtarësuar
    05-03-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    84
    Citim Postuar më parë nga Ali Baba Tepele Lexo Postimin
    Kjo është thënia më e vërtetë që del nga një shpirt i pastër,i pa molepsur nga dogmat dhe dokrrat fetare.
    Të lumtë.Je shum realiste.Feja është një përrallë që pasuroi mjaftë deri më sotë,bëri shumë krime,derdhi shum gjak e nuk duhet të derdhë më as një pikë (po të jemi të mënçur dhe ta shikojmë njëri-tjetrin në dritën e diellit.)
    Respekt

I nderuar dua vetem te qartesoj dicka shume thelbesore:
    te jesh fetare eshte shume shume ndryshe se sa te besosh ne Zotin dhe ta duash ate me gjith jeten tende"
    kjo eshte arsyeja pse e kam shkruajtur ate larte.
    Kush ka Birin ka Jeten

Anëtarësuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,983
    I nderuar dua vetem te qartesoj dicka shume thelbesore:
    te jesh fetare eshte shume shume ndryshe se sa te besosh ne Zotin dhe ta duash ate me gjith jeten tende"
    kjo eshte arsyeja pse e kam shkruajtur ate larte.
    Faleminderit për sqarimin.Po të tregoj dhe unë një "sqarim" të vogël;
    Një person,e kishin mbyllur në psikiatri sepse i ishte fiksuar se e hante kaposhi dhe trëmbej e friksohej ngado shkonte.
    Përveç mjekimit me preparate qetësuese,mjekët psikologë përdornin edhe mënyrën e bindjes morale duke i bërë propagandë se: Kaposhi nuk të ha se ti nuk je kokërr misri!
    Një ditë doktori e pyeti të sëmurin: U binde se nuk të ha më Kaposhi?
    -Po-i tha i sëmuri.
    Epo...më në fund,u shërove edhe ti...-i tha doktori.
    - Mirë doktor,po e di Kaposhi që unë nuk jam kokërr misri?-e pyeti i sëmuri.
    .............................................
    Thashë edhe unë: -Si ka mundësi ta mohoj gjith atë Zot Noku?
    respekt

e kapur nga Krishti Maska e Noku Ymeri
    Anëtarësuar
    05-03-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    84
    Ju faleminderit per sqarimin interesant dhe te gjere te fabules prej pagani.

Feja është një përrallë që pasuroi mjaftë deri më sotë,bëri shumë krime,derdhi shum gjak...........
    ketu jam shume dakorte por nuk do i shtoj asgje asaj qe kam thene se mund te jete shume .......

klm
    Kush ka Birin ka Jeten

Anëtarësuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,983
    Ju faleminderit per sqarimin interesant dhe te gjere te fabules prej pagani.

Feja është një përrallë që pasuroi mjaftë deri më sotë,bëri shumë krime,derdhi shum gjak...........
    ketu jam shume dakorte por nuk do i shtoj asgje asaj qe kam thene se mund te jete shume .......

klm
    hahaha...lëre mos e nga se e bën më keq!

Sami Frashëri ka këtë aforizëm:

Gjëja që ka shkaktuar fanatizmin (fetar) janë përrallat të shpikura nga keqdashja,
    të pranuara nga frika dhe të ruajtura nga marrëzia.

ani kur e ka thënë dritëndrituri - plot para 100 vitesh.
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    256
    krishterizmi ne evrope ka vdekur qe moti ,por akoma se keni kuptuar

prandaj edhe evropa mori nje hov te madh ne perparim.

e shihni vendet arabe sa te prapambetura jane??

vetem pse lane praktikimin e fese islame

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •