Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Nuk e kuptoj pse e quani deshtim te turpshem?! Edi ne rang republike fitoi, pavaresisht se Sala e mori me koalicione. Ne fund te fundit njeri do humbiste. Do ishte deshtim po te kishte humb Sala, edhe pas atyre pak arritjeve gjate qeverisjes se tij. Perkundrazi une mendoja se Sala do kish marre me shume vota sec mori, duke marr parasysh se cfare mentaliteti, dhe sa shpejt genjehet populli Shqiptar. Per Salen ishte deshtim, qe arriti te fitonte vetem ne Veri.
    edhe per ramen ishte deshtim se fitoi vetem ne jug

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    edhe per ramen ishte deshtim se fitoi vetem ne jug
    E ke gabim. Në Shkodër PS ka marrë 2 deputetë më shumë nga c'mendohej, ndërkohë që edhe në Lezhë e ka marrë një më shumë.

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anëtarësuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Citim Postuar më parë nga MUAHHH Lexo Postimin
    E ke gabim. Në Shkodër PS ka marrë 2 deputetë më shumë nga c'mendohej, ndërkohë që edhe në Lezhë e ka marrë një më shumë.
    Po ku i kishte bërë planet për fitore edvini, mqs qenka përgatitur për më keq se sa paska ndodhur, se këtu lexon gallata.. ku do fitonte pra?

Ai thoshte - o kryeministër, o rashë e vdiqa.. ju akoma vazhdoni me avazin "ka fituar më shumë"..

nuk është keq të thoni të vërtetën, që ka shkuar te Neta.
    Prektora

i/e regjistruar Maska e STOP-START
    Anëtarësuar
    03-07-2009
    Postime
    237
    Ende nuk kuptoj diqka si ore mund të thoni se fitoj Berisha kur :

PS = 7 Qarqe

PD = 5 Qarqe

?

Mund të më jap ndokush një sqarim ?

Elvisi

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anëtarësuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    në fillim duhesh sqaruar për sistemin elektoral në Shqipëri, pastaj duhesh sqaruar për ato numrat 7 ose 5 që të ka fut Imelda ose Imeldat e fsh në kokë, dhe e treta, (që t'i biem shkurt se dy të parat janë të gjata për t'i shpjeguar e kuptuar):

ed rama nuk kandidoi fare se deshte të bëhej kryeministër direkt dhe meqënëse nuk u bë dot sado u çorr e inatos, do kthehet te bashkia e tij që të ndajë dhe ato pak sheshe që i kanë mbetur. ndërkohë që Sala është prapë kryeministër.

nuk e di kë quan fitore, barazim apo humbje ti.
    Prektora

i/e regjistruar Maska e ZANOR
    Anëtarësuar
    25-09-2002
    Postime
    1,114
    Nuk e kuptoj pse e quani deshtim te turpshem?! Edi ne rang republike fitoi, pavaresisht se Sala e mori me koalicione. Ne fund te fundit njeri do humbiste. Do ishte deshtim po te kishte humb Sala, edhe pas atyre pak arritjeve gjate qeverisjes se tij. Perkundrazi une mendoja se Sala do kish marre me shume vota sec mori, duke marr parasysh se cfare mentaliteti, dhe sa shpejt genjehet populli Shqiptar. Per Salen ishte deshtim, qe arriti te fitonte vetem ne Veri.

e ça osht ajo - veri e jug? Keshe ti je ma e nxehte nga jugu a? Harrove dhe lindjen e perendimin? Apo te ka humbe busolla?

Poplli thot: lene se i ka hupë pusulla! Hahahaa
    HISTORIA NUK SHKRUHET ME SHKROLA E SHKOKLA!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga ZANOR Lexo Postimin
    e ça osht ajo - veri e jug? Keshe ti je ma e nxehte nga jugu a? Harrove dhe lindjen e perendimin? Apo te ka humbe busolla?

Poplli thot: lene se i ka hupë pusulla! Hahahaa
    Ca te besh Shqiperia ka me shume shtrirje per se gjati se per se gjeri gjeografikisht. E kemi elegante
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e STOP-START
    Anëtarësuar
    03-07-2009
    Postime
    237
    Citim Postuar më parë nga darwin Lexo Postimin
    në fillim duhesh sqaruar për sistemin elektoral në Shqipëri, pastaj duhesh sqaruar për ato numrat 7 ose 5 që të ka fut Imelda ose Imeldat e fsh në kokë, dhe e treta, (që t'i biem shkurt se dy të parat janë të gjata për t'i shpjeguar e kuptuar):

ed rama nuk kandidoi fare se deshte të bëhej kryeministër direkt dhe meqënëse nuk u bë dot sado u çorr e inatos, do kthehet te bashkia e tij që të ndajë dhe ato pak sheshe që i kanë mbetur. ndërkohë që Sala është prapë kryeministër.

nuk e di kë quan fitore, barazim apo humbje ti.
    Mua më duket interesant të fitoj edhe në komuna edhe në përqindje jo vetëm në mandate dhe me ndihmen e kolaicioneve.

Elvisi

i/e regjistruar Maska e ZANOR
    Anëtarësuar
    25-09-2002
    Postime
    1,114
    Ca te besh Shqiperia ka me shume shtrirje per se gjati se per se gjeri gjeografikisht. E kemi elegante

po pra

ELEGANTE OSHT SHQIPËRIA, KA DY KOKË SHQIPJE! ti je koka veriore apo? Dukesh edhe elegaNTE mi
    HISTORIA NUK SHKRUHET ME SHKROLA E SHKOKLA!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •