Close
Faqja 14 prej 14 FillimFillim ... 4121314
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 135 prej 135
    "Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Si është gruaja?

Ashtu sikurse jam unë vet.
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Vetem nje gje ne bote eshte me e bukur dhe me e mire se gjithcka:Nena!Dhe mos harroni se 'Nena " eshte gruaaaa!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    "...mbase Zoti nuk egziston, por nje gje eshte e padiskutueshme: Shenmeria eshte nena e Tij..."
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Si është gruaja?

Ashtu sikurse jam unë vet.
    Pasi pata reagime nepermes mesazheve ne privat, nga disa anëtar, duke treguar se nuk kan kuptuar mirë kete qe kam thënë, po jap një shpjegim të shkurtë per ta kuptuar se çka kam thënë.

Nëse burri është i mirë sigurisht se edhe gruaja eshte e mirë. Nëse burri është besnik, edhe gruaja është besnike. Nëse burri është tradhtar, edhe gruaja është tradhtare, nëse burri është rrugaq, pianicë dhe mashtrues, sigurisht se edhe gruaja nuk mun dtë permbahet dhe do te jetë edhe më e keqe, pra, sigurisht se ashtu sikurse jam unë ashtu eshte edhe gruaja ime. Nuk mund të fajsohet njëri më shumë se tjetri as te ngritet ai më shumë se tjetri.

Ka njerez, (si mashkuj si femra) qe veprojnë kunder njëri tjetritm tradhtojnë dhe mashtrojnë njëri tjetrin dhe ne zemrat dhe mendet e veta ata mendojnë se janë duke vepruar diçka te avancuar. Sigurisht se gabojnë, te sigurohet secili se çka je duke vepruar ndaj grues, edhe gruaja te njeten është duke vepruar por nuk je duke e ditur, kjo pra është anasjelltas.

Kur ndodhë mosmarrveshja dhe perqarja, gjithmonë ata janë bashkveprues qe sjellin mosmarrveshje.

Per ndryshe gruaja është e mirë, vet Zoti (sipas shkrimeve) e ka verejtur se pa grue nuk ban te jetoj burri. Por e mirë është vetem nëse unë jam i mirë, unë mund ta bëjë gruen te keqe pa deshiren e sajë.

respekte
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Gruaja e mire te nderon ty dhe shtepine tende.

Faqja 14 prej 14 FillimFillim ... 4121314

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •