Close
Faqja 5 prej 14 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 135
    i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    He pra ja keto jane grate, heroina si ju me lart,e shikon cfare sakrifice beni ju,per femijet tuaj ,per diplomimin tuaj se nuk doni te mbeteni mbrapa shoqeve nga sedra qe kini kurse mashkulli ne rastin konkret bashkeshorti juaj mund te jete shume i mire nuk e paragjykoj se une e kam ne shtepi tim bir baba prej kater vjet e gjysem dhe perfitojne nga rasti se ka mamin ,ka nusen dhe del pa merak pa se duhet ndihma e tyre ne shtepi nuk merziten shume,se duhet te behet pazari se duhen lare rrobat e se duhen hekurosur nuk ju shkon mendja pra duhet koordinuar puna bashke te dy burre e grua qe te ecin punet mire e mos kete kontradita cifti ne shtepi... Flas per familjaret qe duan t'i kene grate edhe amvisa edhe te mira ,edhe kur te dalin perkrahu me te te shkelqeni juve tamam si trendafili ne mengjez e te ini gjithmone me vese si kristal pa ata beqaret ,trimat e xha Jahos mund te qeshin po ketu do jemi ne kete forum e do t'i urojme kur te behen cift e te na japin eksperiencat e tyre....
    Persa i perket marredhenjeve vjeher nuse ka vend per te deshiruar po po te falin te dyja palet besoj se do shkojne mire...Sot nusja ime shkoi ne park me shoqet dhe femijet qe shpejt dhe une ta ndaloja?.Iku pa bere asnje pune dhe une tani perpos drekes ,bera dhe punet e shtepise piva dhe kafen me komshijet dhe ja keshtu rregullohet puna... Te uroj nga zemra shendet ne radhe te pare, shendet femijeve ,me pak sakrifica dhe me ndihmesen e bashkeshortit [mos i falni ne keto drejtime] juve do arrini te jeni dikushi ne jete.... U zgjata pak po me erdhi keq per ju qe lodheni shume ndoshta ... Pershendetje....

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin

Si është gruaja?
    -------------------------
    Gruaja eshte si gota,po e theve njehere me mos prit ta ngjitesh!Dikund kam lexua qe ,,Gruaja duhet te rrij ne shtepi,te rrit femijt,te kujdeset per shtepine asesi te punesohet''!Po nese ata femij dalin pak sa nga kontrolla,athua vetem gruaja qenka ajo qe eshte fajtore?Ate fmij a nuk i krijuam sebashku?Pse mos te kujdesemi se bashku pra?Pse une psh.nese kam mbarua shkollen mos te punoj?Ata femij nuk i pruri gruaja me vehte,pra per te qen nje grua e mire duhet nje harmoni e perbashket,e jo gruaja te konsiderohet si roje shtepije!
    Jemi si trendefili,po nuk pate kujdes ku e mban, trendefili te therr!
    Po e panjohur ke shume te drejte!Ashtu duhet gjykuar.Une kam kaq vjet qe drejtoj OJQ grash dhe cfare nuk na degjojne veshet probleme nga me te ndryshmet per sjelljet e burrave,po po kuptuan qe detyrimet jane te perbashketa ne familje dhe duhen zgjidhur bashke veshtiresite e problemet atehere grate do jene vetem trendafil pa pasur nevoje per gjembat...Pershendetje zemer!

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Jam dakort me gjithe sa u tha me lart nga forumeshat.....

dikush,perseri me lart,(forumist besoj) thote: se grate jane si bicim pasqyre e burrave qe kane.
    Ok them dhe une.

Por nje pakenaqesi kam une....perse grate e ckreta torturonen aq shume per tu pelqyer burrave,duke kerkuar me cdo kusht e me cdo diet elegance edhe pas lindjes,ndersa burrat nuk e prishin terezine per barkun me majuc qe vene menjehere pas lindjes se gruas, i pelqen apo jo kesaj te fundit imazhi i ri i tij .........dmth e gjitha kjo: Gruaja duhet te jete gjithmone ne rreshtin e pare te "frontit" per te mbajtur burrin(kuptomani drejt kete ju lutem), ..plus gjithe ato punerera qe ka shtepia e femija; burrat kane siguri te cuditeshme apo kjo eshte merit e jona......... BESNIKERIA.......
    "Më e mira është armike e së mirës"

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Aloe Lexo Postimin
    Jam dakort me gjithe sa u tha me lart nga forumeshat.....

dikush,perseri me lart,(forumist besoj) thote: se grate jane si bicim pasqyre e burrave qe kane.
    Ok them dhe une.

Por nje pakenaqesi kam une....perse grate e ckreta torturonen aq shume per tu pelqyer burrave,duke kerkuar me cdo kusht e me cdo diet elegance edhe pas lindjes,ndersa burrat nuk e prishin terezine per barkun me majuc qe vene menjehere pas lindjes se gruas, i pelqen apo jo kesaj te fundit imazhi i ri i tij .........dmth e gjitha kjo: Gruaja duhet te jete gjithmone ne rreshtin e pare te "frontit" per te mbajtur burrin(kuptomani drejt kete ju lutem), ..plus gjithe ato punerera qe ka shtepia e femija; burrat kane siguri te cuditeshme apo kjo eshte merit e jona......... BESNIKERIA.......

Nje femer ne rradhe te pare duhet ta mbaj, kujdeset per veten per kenaqesine e saj , pastaj te burrit. So ne dac ti pelqej ne dac jo atij pastaj. Uee. Lidhje me kushte nuk ka !!

E gjitha varet te deshira e femres vete po u inflencuar nga burri apo mashkulli qe ka ne krah.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    GRUAJA ESHTE SI QYTETI:PER TA PUSHTUAR ESHTE SHUME LEHTE,PER TA RUAJTUR ATE ESHTE SHUME VESHTIRE...
    Kjo eshte e vertet.

Nje bashkshort i mire di ta ruaj ekuilibrin,gruaja eshte nga natyra me elastike,pershtatet shpejt.

Per sa i perket liris se cunguar tek femra,mendoje se vete fakti qe femra behet nenen ,lirit deri diku kufizohet.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Me pelqeu kjo thenia.
    Pse dea ,se kishe degjuar ndonjiher kte shprehje ...kjo esht shprehje e vjeter ,e thene nga njerez me mend

Dhe kjo shprehje esht shum me vend

dea te pershendes ,se u bona koh pa te pare
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Linda5 Lexo Postimin
    Pse dea ,se kishe degjuar ndonjiher kte shprehje ...kjo esht shprehje e vjeter ,e thene nga njerez me mend

Dhe kjo shprehje esht shum me vend

dea te pershendes ,se u bona koh pa te pare
    Tregonin njehere per nje burre. I shkreti sa ishte pa gru kujdesej me mire per veten. Sa u martu u bo si ajo.
    Ai nuk mundi ta bente grua te mire ate, por u be si ajo.

Sa power kemi ne femrat. haha
    P.s Ku me kane ik figurinat?
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-02-2008
    Vendndodhja
    Uskana Ilire
    Postime
    781
    Gruaja në përgjithesi, me te gjitha vetitë qe ka sot eshte si kristali. Po e pate ne dore ndjen ftohtesi, ndersa po te ra nga duart thyhet !
    KOSOVA - SHENJA E SHENJTË E SHQIPTARISË

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Gruaja ne radh te pare eshte Femer,Nene,Moter
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Femra eshte frymezuesja me e madhe per burrat per te bere vepra te medha, por njekohesisht barrikada me e madhe per ti realizuar ato vepra.

Dito

Faqja 5 prej 14 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •