Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 47
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796

Homoseksualiteti dhe adoptimi i femijėve!

Ne shume vende te botes jo vetem jan pranuar homoseksualet nga shoqeria, por ju eshte dhen dhe e drejta te martohen me ligj dhe te shprehin hapur dashurin e tyre..
    Femiet jan nje nga qellimi me kryesor i marteses. Fakte tregojn qe para shume kohesh sjellja e femive ne bote ka qen e VETMJA arsye qe dy njerez martoheshin.
    Kshu qe nga momenti qe dy homoseksual jan martuar me ligj, ju jepet e drejta qe te ken dhe femi! Meqe teknologjia ska haritur (akoma lol) qe te prodhohen femi nga njerez te njejtit seks, menyra e adoptimit duket zgjidhje e arsyshme.

-->Mendoni se homot duhet te ken te drejten te adoptojn femi?
    Si mendoni se do ndihet ai femi kur te ritet pak dhe te filloj ti kuptoj gjerat me mire?

udhetare.... Maska e Klaraaa
    Anėtarėsuar
    29-08-2003
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    181
    kete diskutim po beja para disa ditesh me nje mikeshen time qe jeton ne Manhattan, po me tregonte per nje cift meshkujsh(doktor dhe avokat,gay), komshij te saj, qe njerit nga ky cift meshkujsh,ne nje aksident i kishte vdekur e motra me familje,dhe duhet te rriste femijen e saj, nje vajze 7-8 vjecare ( e vetmja qe i shpetoi aksidentit me makine)...

Po me tregonte qe vajza ne 6 muaj kohe, kishte ndryshuar shume ne natyren e saj, nga nje femi i dashur ( e njihte prej vitesh) ishte bere nje femi teper agresiv dhe pa edukate, teper e ftohte dhe e mbyllur ne vetvete, shpeshhere degjon te qarat e saj dhe te gerthitura ne shtepi..."I hate this life style"
    Ambienti ku ajo po rritet eshte: 2 burra qe flejne ne nje krevat, puthjet e tyre kur ndahen ne mengjes, apo shtrengimin e duarve kur dalin se bashku, party qe behen vazhdimisht, hyjne 10 gay e dalin 20, (vetem meshkuj) dhe te tjera plot....E si mund te jete nje ambient i shendoshe, apo familjar per nje femi qe sheh gjithe keto "pislleqe", ku nuk ka dashuri per te, ku nuk ka nje "cift" qe ta edukoje apo nje grua qe ta mesoje???

Nuk besoj qe eshte e arsyeshme qe femija te adoptohet apo te rritet nga nje cift gay, sepse nuk ka asgje pozitive pervec aneve negative qe shtohen e shtohen perdite....
    Enya-Adiemus

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Citim Postuar mė parė nga FierAlda143

-->Mendoni se homot duhet te ken te drejten te adoptojn femi?
    Si mendoni se do ndihet ai femi kur te ritet pak dhe te filloj ti kuptoj gjerat me mire?
    Nuk besoj qe kam te drejten te gjykoj,po ja qe besoj dhe jam i mendimit qe homot nuk duhet te kene mundesine e adoptimit te femijeve.
    Tek e fundit,nqs arriten deri tek shkalla e marteses,le te bejne edhe nje hap edhe le te gjejne se si vet te bejne femije,e jo te adoptojne.
    Nuk gjykoj homot per ate cka jane,mirepo kam fjalen per femiun i cili ndoshta nuk do te doje te rritej ne nje komunitet homoseksual.

Stormi
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

BluEyEsS * AnGel Maska e KoTeLja_VL
    Anėtarėsuar
    26-08-2003
    Vendndodhja
    nel mio piccolo mondo
    Postime
    683
    Persa i perket te tillave tema une jam
    gjithmone me mendimin "Jeta jote .... jetohe si te duash"
    Edhe pse mendoj qe rritja e nje femije nga dy homoseksual
    nuk do jete dicka e kendshme dhe nje minus.. per tė ne shoqerine e sotme.

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Citim Postuar mė parė nga KoTeLja_VL

Edhe pse mendoj qe rritja e nje femije nga dy homoseksual
    nuk do jete dicka e kendshme dhe nje minus.. per tė ne shoqerine e sotme.
    Nuk mendoj kshu une se paku.
    Thjeshte adoptimi i femiut kryhet ne moshe te vogel,kur ai nuk mund te vendos se kush deshiron ta rrethon.
    Jam dakord me mendimin se cdokush mund c`don me jeten e tij,po mu pikerisht aty eshte puna ne kete teme,nuk flitet vetem per jeten e tyre,por edhe te femijeve.
    Nejse...
    Keto jane mendimet e mia,nuk do te thote qe jane te sakta.

Stormi

BluEyEsS * AnGel Maska e KoTeLja_VL
    Anėtarėsuar
    26-08-2003
    Vendndodhja
    nel mio piccolo mondo
    Postime
    683
    Stormo ate po them e une
    qe mendoj se do jete dicka e pa kendshme edhe nje minus per nje femi
    te rritet nga 2 prinder homoseksual.

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Kuptohet ajo Kotele,
    Mendimet jane te ndryshme nga personi ne person,po ne gjenerale me duket se te gjithe jemi te te njejtit mendim.
    Femijet jane me mire te zhvillohen ne komunitete jo-homoseksuale.
    Apo jo?

Stormi

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Meqe Homot dashkan edhe te drejta per te rritur femije , atehere pse mos ta kene kete te drejte ? Ti futen punes , te lindin ndonje bebe qe me pas ta kene kenaqesine per ta rritur !lol
    Ahh mor Zot ku po shkon kjo bote ? Zoti krijoi femren dhe mashkullin per tu ciftuar dhe per te lindur femije...! Kur ta arrijne kete edhe kto pederastat e qelbur , atehere s'kane perse kerkojne te drejta perderisa kjo i vjen granted nga zoti si dicka normale..por problemi eshte se nuk eshte normale te ciftohen dy sekse te njejta , prandaj mbetet qe keto te jene mbeturinat perverte te kesaj bote qe kane edhe guximin te kerkojne te edukojne femije..!
    Pisat e botes qe po perfitojne te nxjerrin surratin ne drite fale zbatimit te drejtave te njeriut qe u ndertuan nga njerezit normal .
    ...

i/e regjistruar Maska e abnk
    Anėtarėsuar
    27-07-2004
    Vendndodhja
    Vendi i fundit i lire n'bote, USA
    Postime
    242
    Un tham JO!
    Se cka bajne homot nder shpijat e tyne asht puna e tyne. Megjthate un nuk jam per martesen ose rritjen e fmijve prej tyne. Jo vetem prej anes fetare, por edhe prej asaj shkencore. Studimet shkencore diftojne se nuk asht e shndetshme (nga ana mendore) per fmijen. Imagjinoni me marre nji zog ujkut e me e cue me u rrite me dele fill sa t'kete linde. Edhe nqs. mbijeton, kush i mson me gjuejte e me mbijetue si ujqit tjere?
    Defend the second amendment

i/e regjistruar Maska e Bekim Ismaili
    Anėtarėsuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    210
    e kundershtoj me cdo kusht adamtimin e femijeve nga homoseksualet ! ai femije kur te ritet mund te jet dhe nje vrases serik i homoseksualeve ponese i uren ata.
    -Nga vij une? -Ku gjendem une? -Ku shkoj une? -Kush jam une? -Kush dua te jem une? ...

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nė Shqipėri punojn 50 mijė fėmijė
    Nga Hyllien nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-06-2010, 09:02
  2. Trafikimi i Fėmijėve
    Nga Gimi3 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 28-03-2007, 15:08
  3. Ndal! Punes Dhe Trafikut Te Femijeve Ne Shqiperi
    Nga StormAngel nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 21-10-2004, 04:45
  4. Raporti i UNICEF-it pėr trafikimin e fėmijėve shqiptarė
    Nga Brari nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-01-2004, 16:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •