Close
Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 135
    Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar më parë nga Harakiri Lexo Postimin
    Nje gje nuk kuptoj une mbi vajzat ne Shqiperi. Sikur e marrin per ters t'u flasesh ne bar ose klub ose tu dergosh ndonje pije dhe ne baze te reagimit te tyre te besh hapa te metejshem. Une u dergoj ndonje pije me ane te kamarierit kur jame me ndonje shok (sepse kam mesuar qe ne Shqiperi e marrin negativisht sikur t'u shkosh ne tavoline e t'u japesh pije) dhe ato me shume se 1 here mi kane derguar mbrapsht gje qe mua me duket absurde. Un nuk deshiroj te fyej ndonje, thjesht te njoh dike qe me duket interesante por qe nuk kam mundesine ti afrohem ne rutinen e jetes time (pune, shkolle, shoqeri etc.) Per mendimin tim jane disi te paarsyeshme. Kete e them pasi kam jetuar ne vende jashte Shqiperise dhe vajzat nuk jane kaq te mbyllura, dmth ne kontekstin e mesiperm.
    Kush ta jep ty te drejten te paguash pijen e huaj? Personalisht do shqetesohesha jashte mase, e madje do vihesha shume ne siklet nqs do isha e shoqeruar e te me thoshin filani paguan pijen tende. Nje njeri kur hyn ne bar e lokal e ka bere mend cfare do pije/haje e do paguaje, prandaj s'ka nevoje per t'ia paguar ti e sidomos per ta shqetesuar ti. Per mendimin tim keto xheste tregojne mungese edukate, perderisa ate person apo kedo mund ta njohesh me nje mije menyra te tjera me te pershtatshme kudo.
    La vita è bella...

Ego? Superego? Maska e Harakiri
    Anëtarësuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    [era] sigurisht qe veprime te tilla nuk i bej qorrazi por kur ambienti eshte i pershtatshem si dhe situata eshte e favorshme. P.sh. nuk do i dergoja nje grupi prej 3 vetash pije nderkohe qe jam vetem une me 1 shok. Ose nuk do i dergoja dikujt qe nuk hedh syte rreth e rrotull dhe nuk shpreh fare interes ne mjedisin e saj. Kur shoh qe p.sh. jane dy vajza qe kane dale per tu defryer dhe nderkohe jam me 1 shok atehere perse jo. Ato mundet fare mire te kene dale per tu kenaqur me muhabet dhe jam shume dakort qe kur u dergoj psh. nga nje shot Jager, te me falenderojne nga larg ndoshta me 1 buzeqeshje e pastaj te mos ma varin me neqoftese s'ua do qejfi.
    Eshte me se normale. Por jo te me shohin gjithe ftohtesi ose ndonjehere edhe te me bejne ndonje xhest te pahijshem duke me sjelle pijen mbrapsht sikur c'u kam bere.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Harakiri : 31-08-2009 më 13:09
    "Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"

Ego? Superego? Maska e Harakiri
    Anëtarësuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Nga vjen i gjithe ky cinizem [era]? Dergimi i pijeve eshte norme ne gjithe boten e civilizuar qe pranon "1-night stands". Hmm ndoshta keshtu si ty mendojne edhe femrat e tjera shqiptare, sikur ne jemi lolo dhe ato po na e hedhin. Epo mire atehere, kush jam une te shkoj kundra dallges...mesimi u mesua! Po i ruaj parate per kur te kthehem ne memedheun e dyte.
    "Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    ...si eshte gruaja...eshte si lulja ...si lulja qe i nevojitet dielli,kurse gruas...dashuria

i/e regjistruar Maska e Çaushi
    Anëtarësuar
    03-05-2006
    Vendndodhja
    Në Atdhe!
    Postime
    3,283
    Si eshte gruja ...

- Dhurata me e bukur,qe Krijuesi i ka dhuru ketij planeti...!
    Dhuro shumë...e prit pak!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-02-2008
    Vendndodhja
    Uskana Ilire
    Postime
    781
    Citim Postuar më parë nga Çaushi Lexo Postimin
    Si eshte gruja ...

- Dhurata me e bukur,qe Krijuesi i ka dhuru ketij planeti...!

Dhe nuk arriti ta binde se eshte vertet dhurate e çmuar. Sepse, ajo mbeti duke u shikuar ne pasqyrë e duke gjetur gabime ne fytyrë ! Prandaj, u desht dhe kozmetika dhe erërat me te cilat, perveç kundermimit te saje natyror, ia shton me to!
    KOSOVA - SHENJA E SHENJTË E SHQIPTARISË

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-02-2008
    Vendndodhja
    Uskana Ilire
    Postime
    781
    Citim Postuar më parë nga pranvera bica Lexo Postimin
    ...si eshte gruaja...eshte si lulja ...si lulja qe i nevojitet dielli,kurse gruas...dashuria

Lexo dhe analizo :

si eshte gruaja....
    eshte si lulja....

si lulja që i nevojitet Dielli,

kurse gruas ... Dash Uria !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-02-2008
    Vendndodhja
    Uskana Ilire
    Postime
    781
    Citim Postuar më parë nga pranvera bica Lexo Postimin

Lexo dhe analizo :

si eshte gruaja....
    eshte si lulja....

si lulja që i nevojitet Dielli,

kurse gruas ... Dash Uria !

Te gjitha per gruan! Po burrit ??? Durimi !!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-04-2008
    Postime
    8
    Gruja shtylle e shtepise

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    ...sa e bukur...

Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •