He pra ja keto jane grate, heroina si ju me lart,e shikon cfare sakrifice beni ju,per femijet tuaj ,per diplomimin tuaj se nuk doni te mbeteni mbrapa shoqeve nga sedra qe kini kurse mashkulli ne rastin konkret bashkeshorti juaj mund te jete shume i mire nuk e paragjykoj se une e kam ne shtepi tim bir baba prej kater vjet e gjysem dhe perfitojne nga rasti se ka mamin ,ka nusen dhe del pa merak pa se duhet ndihma e tyre ne shtepi nuk merziten shume,se duhet te behet pazari se duhen lare rrobat e se duhen hekurosur nuk ju shkon mendja pra duhet koordinuar puna bashke te dy burre e grua qe te ecin punet mire e mos kete kontradita cifti ne shtepi... Flas per familjaret qe duan t'i kene grate edhe amvisa edhe te mira ,edhe kur te dalin perkrahu me te te shkelqeni juve tamam si trendafili ne mengjez e te ini gjithmone me vese si kristal pa ata beqaret ,trimat e xha Jahos mund te qeshin po ketu do jemi ne kete forum e do t'i urojme kur te behen cift e te na japin eksperiencat e tyre....
Persa i perket marredhenjeve vjeher nuse ka vend per te deshiruar po po te falin te dyja palet besoj se do shkojne mire...Sot nusja ime shkoi ne park me shoqet dhe femijet qe shpejt dhe une ta ndaloja?.Iku pa bere asnje pune dhe une tani perpos drekes ,bera dhe punet e shtepise piva dhe kafen me komshijet dhe ja keshtu rregullohet puna... Te uroj nga zemra shendet ne radhe te pare, shendet femijeve ,me pak sakrifica dhe me ndihmesen e bashkeshortit [mos i falni ne keto drejtime] juve do arrini te jeni dikushi ne jete.... U zgjata pak po me erdhi keq per ju qe lodheni shume ndoshta ... Pershendetje....
Krijoni Kontakt