Edhe kur ju pranon ,edhe kur ju refuzon, gruaja eshte c'dohere e lumtur qe e adhuroni.
Edhe kur ju pranon ,edhe kur ju refuzon, gruaja eshte c'dohere e lumtur qe e adhuroni.
Ajo e "keqe e domosdoshme,eshte krijuar me par nga "une" mashkulli,paraardhesi im (Adami)" dhe qe kjo e "keqe e domosdoshme",nuk ka shans te bej nje te till si mua,sepse vetem nje femer ishte ajo "Maria" qe e beri me frymen e shenjte!
Te jemi realis dhe te mos e cojm kete teme drejte nje debati fetar!
Feel the pump √
Gruaja duhet te jete si nje loder, e paster dhe e lemuar si guri i cmuar, e ndricuar me te gjitha virtytet e nje bote qe ende nuk eshte ketu.
Gruaja eshte mesuasja e shpise dhe e tere shoqerise!
E pakta qe mund te beje njeriu eshte te tregoi ndershmeri!
Gruaja eshte si qyteti: per ta pushtuar eshte shume lehte.per ata ruajtur eshte shume veshtire.( BERTO)
Askush s'flet ashtu si gruaja.gjera njekohesisht te cilterta dhe te thella.(HYgo)
Ndryshuar për herë të fundit nga Elonaa : 26-10-2009 më 19:00
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Femna asht Zoti en tok e te kamt e saj shtrehet parajsa. Ajo asht nana e motra.
Un jam i lidhun aktualisht dhe boll e dua te dashuren teme sa shpirtin tem ja nap, fjalt jan t'varfna me e shpreh. por asnjiher nuk mund te krahasoj ken me nanen e motren.
Yevgeny Rodionov
Rroft AMERIKA!
Gruaja eshte e tille qe kur eshte e bukur kurre nuk ndryshon ne inteligjencen e saj ,por gruaja kur eshte inteligjente cdohere dyshon ne bukurine e saj...
E tere ajo qe eshte e bukur te njeriu eshte krijuar prej rrezeve te diellit dhe prej qumeshtit te nenes.dhe kjo na mbush me dashuri per jeten.(Gorki)
Pa diell nuk ka lule.pa dashuri nuk ka fat,pa grua nuk ka dashuri, pa nene nuk ka poete.as heronj.(Gorki)
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
e vetmja menyra per t'ia mbyllur gojen gruas eshte ta puthesh ate.
gruaja eshte jeta ne toke,pa gruan nuk do te kishte kuptim jeta
Krijoni Kontakt