Close
Faqja 10 prej 14 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 135
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-03-2009
    Postime
    46
    Citim Postuar më parë nga pranvera bica Lexo Postimin
    Te dashur miq forumiste e vizitore!

Te gjithe e dime mire se femra eshte FIORI' thone italianet.Dhe qe te lulezoje gjithmone duhet qe te vaditet e te ruhet mos preket nga asgje e keqe.

Shume thenje e vleresime ka per grate te cilat shtojne Boten, lindin e edukojne femije,lindin miresine ,dhe i bejne sfide cdo pengese.Ato punojne ,zbukurojne por mos harrojme se edhe intrigojne. Nganjehere behen edhe llafazane por s'kane faj se i ka bere pushteti i burrave ,qe ua ka rrembyer gjithcka,pervec gjuhes.Prandaj Balzaku i madh ka thene ush mund te udheheqe nje grua,mund te udheheqe nje popull"

Easnjehere nuk egziston idealja,por grua ideale eshte ajo qe,edhe pse s'i q
    endron besnike burrit ,kujdeset per te aq shume ,sikur ta kishte dashnor.
    Pra per keto vleresime te ndryshme per grate dhe per nje mendim timin ku grate jane si cigarja e ndezur: ne qofte se nuk e kap nga ana e duhur,digjesh.

Jepni mendimet tuaja te dashur miq e te diskutojme bashke per kete mrekulli te Zotit.

Respekte dhe nderime.
    pershendetje pranvera,

me pelqeu pergjigjia e pare e Aloes.

tek postimi yt i pare me ra ne sy thenia e Balzakut, qe per mendimin tim eshte shume domethenese dhe pikante. Sa per kete tjetren,
    gruan ideale qe kujdeset aq shume per burrin sa ta kishte dashnor, nuk e kuptova, dhe me jep ndjesine e nje thenie tee dale nga ndonje telenovele latine.

1-gruaja ideale eshte besnike dhe jo nje qe tradheton te shoqin. Idealja dhe kuroreshkelja nuk takohen gjekundi bashke.
    2-nuk mund te kujdesesh aq shume per burrin dhe te kesh dashnor njekohesisht. Ose e do dhe kujdesesh per te, ose nuk do t'ia dish per te dhe e tradheton me te tjere.
    3-kjo puna sikur ta kishte dashnor, me duket qesharake- a thua nuk mund te jete burri i dashuri, po patjeter dashnori na qenka "dashuria ideale".
    Ndryshuar për herë të fundit nga kripa : 07-10-2009 më 16:18

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069
    Femra ne pergjithsi eshte pyetja apo gruaja e burrit?

Femra shume e mire gruaja çka.
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Citim Postuar më parë nga pranvera bica Lexo Postimin
    Te dashur miq forumiste e vizitore!

Te gjithe e dime mire se femra eshte FIORI' thone italianet.Dhe qe te lulezoje gjithmone duhet qe te vaditet e te ruhet mos preket nga asgje e keqe.

Shume thenje e vleresime ka per grate te cilat shtojne Boten, lindin e edukojne femije,lindin miresine ,dhe i bejne sfide cdo pengese.Ato punojne ,zbukurojne por mos harrojme se edhe intrigojne. Nganjehere behen edhe llafazane por s'kane faj se i ka bere pushteti i burrave ,qe ua ka rrembyer gjithcka,pervec gjuhes.Prandaj Balzaku i madh ka thene ush mund te udheheqe nje grua,mund te udheheqe nje popull"

Easnjehere nuk egziston idealja,por grua ideale eshte ajo qe,edhe pse s'i q
    endron besnike burrit ,kujdeset per te aq shume ,sikur ta kishte dashnor.
    Pra per keto vleresime te ndryshme per grate dhe per nje mendim timin ku grate jane si cigarja e ndezur: ne qofte se nuk e kap nga ana e duhur,digjesh.

Jepni mendimet tuaja te dashur miq e te diskutojme bashke per kete mrekulli te Zotit.

Respekte dhe nderime.

Per nje pergjigje me te hollesishme,sygjeroje te lexoni kete teme:

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=77173

P/S Per mua gruaja ngelet perher "Nje e keqe e domosdoshme"
    Feel the pump √

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Jo Dj-Gabriel! s'besoj se nga theniet e disa kokave te medha per femren...qe besoj i kane thene kur i kane pasur kokat e nxehta ose kur nuk kane ditur t'i trajtojne grate nuk do te thote se gruaja apo femra eshte e tille..Gabim i madh per mendiin tim te nenvleftesosh femren, gruan, nenen, motren,vajzen e te tjera nicke qe perfaqeson seksi femer...Ju meshkujt e dini mire se nje burre te lumtur e ben vetem zgjedhja e nje gruaje te mire apo jo,dhe jeni ju qe e quani gruan "gjysma ime" sepse nje burre i martuar nuk eshte me teper se nje gjysme burri...pastaj Dj ju e dini shume mire se shpetimin e Botes e kane ne dore gjithmone ...Nenat dhe po me e mire ne bote dhe me e bukur se gjithcka...eshte NENA...femra pra.Je dakort Dj me kete gjykim dhe nqse jo prape debatojme me ato theniet negative te 2007-tes qe nuk di pse i kini ekspozuar per kete qenje ...

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Gruaja ështe Nënë,e nena është:
    Nëna është një shkollë e përkryer, ajo përgatit brezat e ardhmërisë.
    Nisur nga kjo, mund të pohojmë me të drejtë dhe me gojën plot se nëna është më shumë se dielli,uji e ajri, më shumë se tri këto komponentë bazë për të jetuar, pasi, po nuk pate edukatë,nuk ke as ndriçim në sy, zemër dhe mendje. Po nuk pate moral të mirë,nuk ke ajër të pastër dhe, oksigjeni është i pamjaftueshëm për ty.
    Po nuk pate dije të dobishme, je i etur dhe vuan për një pikë ujë, e uji është burimi i jetës.
    E, nëna e mirë i jep të gjitha këto.
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Pranvera!Une do debatoja me kenaqesin me te madhe nese ju do ishet nje mashkull dhe atij mashkulli do i kerkoja si fillim "Pse-ne" e ksaj mbrojtje per kete sex!

Ju jeni femer dhe kjo me jep shkak tju jap perparesi ne te gjykuar,ne fund te fundit do mbrosh sex tend,pavarsisht se je fare mir ashiqare per ate cfare je.

Ashtu sic e kam then dhe me siper,per mua "Femra eshte nje e keqe e domosdoshme" askush nga dy gjinit nuk eshte perfekt,por si te thuash,nga femra nis cdo e mir dhe cdo e keqe.

Nje filozof i madh ka then "Po te ish e mir femra edhe zoti do ta kish nje te till"

Duhet te jeni krenare dhe te na e dini per nder qe jeni krijes e njeres prej brinjeve te nje mashkulli,ashtu sic duhet dhe te na falenderoni gjat gjith kohes,sepse ishte deshira jon dhe lutje njikohesisht qe i beri mashkulli perendis dhe i tha per te krijuar femren.

Ndaj kur nje burr e nje grua martohen,shpesh her thuhet "Burr e grua,mish e thua
    "
    Cdo njeri ka te metat e tij,kur i thon nje fjale "Kali i kuq e ka nje huq"

Femra dihet se eshte nje fryt qe pa te nuk mund te jetojme dot,por jo nje "hyjni" ashtu si e ke pershkruar ti.

Te uroje gjith te mirat!
    Feel the pump √

Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Gruaja ështe Nënë,e nena është:
    Nëna është një shkollë e përkryer, ajo përgatit brezat e ardhmërisë.
    Nisur nga kjo, mund të pohojmë me të drejtë dhe me gojën plot se nëna është më shumë se dielli,uji e ajri, më shumë se tri këto komponentë bazë për të jetuar, pasi, po nuk pate edukatë,nuk ke as ndriçim në sy, zemër dhe mendje. Po nuk pate moral të mirë,nuk ke ajër të pastër dhe, oksigjeni është i pamjaftueshëm për ty.
    Po nuk pate dije të dobishme, je i etur dhe vuan për një pikë ujë, e uji është burimi i jetës.
    E, nëna e mirë i jep të gjitha këto.
    O Nena!Po as ti,e as nje nga keto nenat nuk behen dot te tilla pa pranin e nje mashkulli.

Nena eshte nje parcell,po nuk u punua,nuk prodhon!Dhe puna e nje femre.

Kshu qe veruni gishtin kokes dhe qendrojini realitetit,mos beni superioren.
    Feel the pump √

Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Shume bukur shprehesh e panjohura.Dj thote se Zoti ishte beqar dhe s'kish grua po e pa qe nuk ia dilte dot vete dhe dergoi Even sepse te dy gjinite jemi gjysma pa njeri -tjetrin...pa parcelle s'ka c'te beje fara...

Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Gruaja eshte si paratee ta ruash ,duhet te merresh me te,ne te kunderten do te beje te lumtur te tjeret

Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Gruaja eshte e tille qe vetem ajo mund te qaje dhe te qeshe per te njejten arsye...E tille eshte gruaja!

Faqja 10 prej 14 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •