Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 60
    i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Normalisht duhet vlerësuar punën e Z.Behxhet Pacolli i cili ka bërë shumë deri tani por pse jo pasiqë çdo politikan shqipëtarë duhet ta ndjej obligim të loboj për qështjen e njohjeve të Kosovës.
    Behxhet Pacolli mund ti ndihmoj Kosovës vetëm me ndihmë materiale ndërsa me atë psikologjike dhe me dije nuk mund ta bëjë këtë gjë.

Për këtë të dyten nuk mund ta bëj askush në Kosovë dhe Shqipëri duhet të vijnë fytyra të reja në politikë për ta përmbushur këtë opsionin e dytë.

Me Rrespekt : ILMGAP
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    Normalisht duhet vlerësuar punën e Z.Behxhet Pacolli i cili ka bërë shumë deri tani por pse jo pasiqë çdo politikan shqipëtarë duhet ta ndjej obligim të loboj për qështjen e njohjeve të Kosovës.
    Behxhet Pacolli mund ti ndihmoj Kosovës vetëm me ndihmë materiale ndërsa me atë psikologjike dhe me dije nuk mund ta bëjë këtë gjë.

Për këtë të dyten nuk mund ta bëj askush në Kosovë dhe Shqipëri duhet të vijnë fytyra të reja në politikë për ta përmbushur këtë opsionin e dytë.

Me Rrespekt : ILMGAP
    Shyqyr zotit qe u gjinde nji person me te vertetat per Z pacollin,ashtu ashte zotni nuke e lun topi nuke kame qka te shtoje ne ket text ase gja se e verteta ashte si shigjeta dhe terroke dhe smundesh me livrit ,dikush nuke deshiron te verteten ushqehet me rrena .plote te drejt zotni ILMGAP.pike, edhe pyke.

i/e regjistruar Maska e XH.GASHI
    Anëtarësuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    1,123
    Kerkoj falje sepse kam ngatrrue pa dashje jo qellimisht , emrin e nje shoku me emrin e ministrit te punvete jashtme te Kosoves .
    Duhet te jet SKENDER HYSENI dhe jo KEMAL HYSENI kerkoj falje.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    Shikoje Pergjigjen time ke pase kohe me permirsue pore nuke lexon shkrime si po me duket.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    Sigurishti ke mesue permendsh krejte gjanat sikurse Haredin Kuqi he he shume i menqure ashte obo bo.

Anëtarësuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    1,123
    Jo hoteli nuk isha para aparatit tani verejta se kam gabue.
    Sa i perket pergjigjjes suaj, po ju them pa te keq Zotni Behxhet Pacolli nuk i takon nje rangu qe mundemi ne ta kritikojm sepse arritjet e ti veprat qe ka ba per REPUPLIKEN E KOSOVES gjer me tani i tejkalojn aftesi qe ka ndonje politikan ne te dy anet e kufirit te Kosoves si ne Shqiperi ashtu ne Maqedoni pra ky person eshte i Kalibrit te burrave te Kombit .
    Sot Kosova ka nevoj per burra te tille.
    Ndryshuar për herë të fundit nga XH.GASHI : 11-07-2009 më 16:29

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga XH.GASHI Lexo Postimin
    Jo hoteli nuk isha para aparatit tani verejta se kam gabue.
    Sa i perket pergjigjjes suaj, po ju them pa te keq Zotni Behxhet Pacolli nuk i takon nje rangu qe mundemi ne ta kritikojm sepse arritjet e ti veprat qe ka ba per REPUPLIKEN E KOSOVES gjer me tani i tejkalojn aftesi qe ka ndonje politikan ne te dy anet e kufirit te Kosoves si ne Shqiperi ashtu ne Maqedoni pra ky person eshte i Kalibrit te burrave te Kombit .
    Mfal Z.Xh.Gashi më duhet të të replikoj vetëm në një rast.

Gabim !

Sot Kosova ka Nevojë për Burra të Ditur.
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    O zotni Xh Gashi ,te foli keq per te do te jet gabimi im ,ajo ashte e verteta,pore e vertetaime ashte kjo,KREJTE RETHI I BEHGJET PACOLLIT ASHTE NJI RETH SHARLLATANASH,shikoji sa te lire janene shprehje,ne parlament,ne interwju,dhe shume gjana tjera,epilogu SHUMEMIRE PAGUHEN,a meritojne ? Jo se bizdevi sharllatanaper reth,kame rrespekte per te se e njohe personalishte,mirepo nuke duroi qe ta hudhin BEHGJETIN ne zjarre dhe vete te rrine si kudrat e keqija,per anash naiviteti ska skaje,per ate kame, nuke jame i unet per pasuni edhe une kame qene ne lublane edhe e di krejte krejte ashte reale dhe normale pasunia e tina,mirepo,politika nuke ashte per te se ashte naiv ne shprehje dhe ne mendime politik.tjeter kurgja .

Anëtarësuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    1,123
    Po dakort por ditunia te jet si paraprirse per ata qe Punojn dhe jo vetem te kemi Dijeni Por Te Punojm
    Dhe jo me u ba si bijt e Nel Bujupit Prej Arllati .
    Hoteli
    Me thuaj cka eshte opozita dhe cka pozita dhe per cilet sharllatana e ke fjalen dhe kush udheheq politik ai qe eshte ne pushtet apo ai ne opozit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga XH.GASHI : 11-07-2009 më 16:57

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    Sot KOSOVA ka nevoje per burra te ditur,e jo per SHARLLATANA POLITIKE pa qpikje pa kreacion,kreativiteti ,ecja perpara punesimi ,10 liri 10 robnie.

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •