Po me mungone ketu dikush me duket HUMANISTI prof. historiani i shekullit14,ku ashte humbe sigurisht ne picnik ja ne disko u shkue?
Po me mungone ketu dikush me duket HUMANISTI prof. historiani i shekullit14,ku ashte humbe sigurisht ne picnik ja ne disko u shkue?
Behxhet Pacolli nuk hyri në politikë për interesa të veta sepse nuk ka nevojë,po për të ia lëkundur pak karrikat polikanëve të tjerë e të mos i zë gjumi sepse mund të rrzohen një ditë ashtu të përgjumur.
OPOZITA ashte nji dekore ne parlament, pozita njashtu ashte dekorimi ne parlament ministrit i kane detyrat edhe ata vendosin krejt,mirepo ne rastin tone krejt jane dekore PSE thjeshte a ka ndaj ligj i joni shqipetare ne parlament ,ligji per vjedhje nuke asht i joni e ku ma shume me shkue une vjedhi dhe ligji i tjeter kujt me gjukon,kryesorja puna e kryetarit ashte me 2 ministra te shetisin punen e kosoves ata nuke takohen kure vetem kurevjen ndonji i huej shpejt dhe drejt te sulltani ne stamboll e pastaj qka thot sulltani ata i bajne punet,ne vaket turkut sulltani e ka ngu shqipetarin e shkeli europen,dhe tashee kupetove hyzmeqarin pa ide une e perjashtoje lehte prej pune ,ketu ashte problemi i sopates duhet pre malin per me pase nji hekter toke kurse token e kie te gateshme vetem duhet qitur plehnin dhe livrue kurse keta prejne malin e mali 40 vjet ka nevoje me u rit,le qe e prejne pore duhet edhe me mbjell e ata nuke jane ngushte hiqe,kure ndonji biznis bahet si ni shokut tim me tha sa shpejt muren vesh per biznise mi muren krejt dhe tash si shqipetareme nevojtet 3vjet me punue per me i kthye parat temija e tashe pyetje qka ashte pozita dhe opozit ,pozita thot merja krejt mos i le gjalle opozita thote gjunah ms ja u merr krejt pasunin e kryetaret thojne si nasradini kur rehen 2 gra aj si dane pret njena me humbe.
Skam asnje ide bre ti far Hoteli 7,8 postimet vetem ne ket tem kunder Pacollit po cka te ka pengu ty se di hiq, vetem nese e ki far sebepi kete Skender Hysenin te cilit Pacolli eshte kah ja gerdit jeten krejt.
Qysh eshte e mundur nje njeri qe hargjon paret e veta per me ndihmu Kosoven shyptarhanja i kcejn ne krye, po qa keni more milet, a mos ka ardh pahiri Pacolli me ju vjedh juve, a mos po jav merr TVSH Pacolli qa keni qe jeni hallakat.
Edhe nese e ka vjedh krejt Rusien cfare problemi keni ju, qysh mundeni me than ska lidhje me politik, po qa eshte politika sipas juve, apo politik eshte sikur Thaqi e Sejdiu me te vjedh, me ta ndal tatimin me te premtu edhe mos mi realizu kurr.
Numer 1 Pacolli eshte opozit apo??? Atehere ai nuk ka asnje premtim per te realizuar, ASGJE. Ai krejt keto qe i ben edhe 1 shpi nese e maron hallall e ka, e leje ma qe shume familjeve ju ka ndertu shtepia, shume i mban me buke, e shume e shtetin e ka korruptu per me na njoft pavaresine.
Cdo njeri qe flet 1 fjale kunder Pacollit se pari blene nje pasqyre 1 euro shikone veten edhe pyetne a keni mundesi me pagu 20 000 euro per ni shpi te varferve. Kur ta merrni pergjigjen qe smundeni atehere merrni nje gote uje edhe mbytuni edhe thoni vetes TURP.
Jo jo i nderuem nuk jan dekore gjdo pune i vie radha nese ligjet ekzistojn normal se do te funksionalizohen nje dite . Nese FUNKSIONALIZOHEN LIGJET gjdo rast i dyshimt do te jepe nje llogari si per pasurim jo ligjor si per mosperfillje te ligjit si per korrupsion .
flitet nje fjal ne popull kadal beg se ka hendek
Ndryshuar për herë të fundit nga XH.GASHI : 11-07-2009 më 17:31
prit nji dit prit nji vjet pushka e trimit nuke kerset.
Unë e vlersoi lart punën e Zotri Pacollit , dhe se jam i bindur se te tjeret ja kan zili
O mitrovicali qka po shurdhon shum,shume pune i ndreqi ne mitrovice ti koke jashte mitrovice ti nuke je komplet mitrovice dhe po fole pa lidje le more pos jafut si kau pele .
Krijoni Kontakt