Postuar më parë nga valdetshala shume me pelqeu kenga e Alida Hisku faleminderit Zotni Adem shume me pelqeu kenga e Alida Hisku faleminderit Zotni Adem Por edhe Ermira Babaliu është e mrekullueshme!
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Postuar më parë nga ademgashi_dk Por edhe Ermira Babaliu është e mrekullueshme! Smë kujtohet asgjë në ketë moment , perveq Baba Tomori i Çajupit
I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!
Postuar më parë nga ademgashi_dk Por edhe Ermira Babaliu është e mrekullueshme! EE Merita Halili ??
Me respekt, Valdet Shala
Postuar më parë nga Enkeleu Smë kujtohet asgjë në ketë moment , perveq Baba Tomori i Çajupit Mua me te tregu te verteten si te permendet fjala Babe me kujtohet babai im i ndjere dhe askush tjeter
Postuar më parë nga valdetshala EE Merita Halili ?? poashtu edhe Bujar Qamili!
Postuar më parë nga valdetshala Mua me te tregu te verteten si te permendet fjala Babe me kujtohet babai im i ndjere dhe askush tjeter Ndërsa babagjyshi ndryshe quhet edhe babaplak.
Postuar më parë nga ademgashi_dk Ndërsa babagjyshi ndryshe quhet edhe babaplak. tani mi kujtove grupet e vjetra muzikore si abba e boney.m qe kendonin kengen River of Babylon shume unike ajo kenge nese e dini ja edhe linkun
Postuar më parë nga valdetshala tani mi kujtove grupet e vjetra muzikore si abba e boney.m qe kendonin kengen River of Babylon shume unike ajo kenge nese e dini ja edhe linkun http://www.youtube.com/watch?v=Nm1g8FFRArc Ndersa ne e kemi nje "river" shume te bukur qe quhet Drilon
Postuar më parë nga valdetshala tani mi kujtove grupet e vjetra muzikore si abba e boney.m qe kendonin kengen River of Babylon shume unike ajo kenge nese e dini ja edhe linkun http://www.youtube.com/watch?v=Nm1g8FFRArc Me pelqen valdet qe ne muzike shume zhanre....MBULON...
Postuar më parë nga Enkeleu Ndersa ne e kemi nje "river" shume te bukur qe quhet Drilon djali i vellaut tim quhet Drilon Postuar më parë nga pranvera bica Me pelqen valdet qe ne muzike shume zhanre....MBULON... ehhh muzika me ka humbur shume vite te rinise sime por nuk jam pishman edhe tash mburrem ne qytetin tim sepse te gjithe me njohin
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt