Postuar më parë nga gloreta Nuk ke cti besh Elvis Preslit qe morri mbidoze droge Hë mi gloreta do bëje mirë sikur të na sillje visore nga Myzeqeja. P.S. Sapo shkrova në postimin tënd te Myzeqeja!
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Postuar më parë nga ademgashi_dk Hë mi gloreta do bëje mirë sikur të na sillje visore nga Myzeqeja. P.S. Sapo shkrova në postimin tënd te Myzeqeja! Po sapo me mori uria me keto postime kam oreks te madh
Postuar më parë nga Aloe edhe ne perzgjedhjen e miss-it, seleksionimi behet sipas shtatit..kamm pershtypjen P.S. Ku të lë gloreta të përgjigjesh!
Postuar më parë nga ademgashi_dk P.S. Ku të lë gloreta të përgjigjesh! nuk ka gje u pergjigja ti vazhdo
Postuar më parë nga Aloe edhe ne perzgjedhjen e miss-it, seleksionimi behet sipas shtatit..kamm pershtypjen varet nga Selektuesi Postuar më parë nga ademgashi_dk Hë mi gloreta do bëje mirë sikur të na sillje visore nga Myzeqeja. Ç,mendim keni per Windows Vista ??
Me respekt, Valdet Shala
Postuar më parë nga gloreta Po sapo me mori uria me keto postime kam oreks te madh Tani na dhe provë se myzeqarkat janë dhe një cikë llupëse. Tani ora bën 11 dhe po hëngre bukë këso kohe i thonë ekstra mëngjes. P.S. Gloreta besoj nuk do ma marrës për të keq. Ne këtu nganjëherë bëjmë dhe humor. Besoj do më falësh për shakanë, ndoshta të pakripë.
Postuar më parë nga ademgashi_dk Tani na dhe provë se myzeqarkat janë dhe një cikë llupëse. Tani ora bën 11 dhe po hëngre bukë këso kohe i thonë ekstra mëngjes. shyqyr qe me kujtove nuk ka gje me e mire se trahanaja
Postuar më parë nga ademgashi_dk Tani na dhe provë se myzeqarkat janë dhe një cikë llupëse. Tani ora bën 11 dhe po hëngre bukë këso kohe i thonë ekstra mëngjes. P.S. Gloreta besoj nuk do ma marrës për të keq. Ne këtu nganjëherë bëjmë dhe humor. Besoj do më falësh për shakanë, ndoshta të pakripë. E thuani kete nga eksperienca ??
Postuar më parë nga gloreta shyqyr qe me kujtove nuk ka gje me e mire se trahanaja S'e kam idenë si bëhet trahanaja. Hyn në punë këtu majaja?
maji nuk hyn por Shkurti jo nuk hyn kjo behej qysh nga koha e enverit
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt