Postuar më parë nga pranvera bica Perhendetje te gjitheve!Vertet eshte nje alternative po mos harroni se duhet ...ALTERNUAR....mire qe te ecin punet. po qe te na thone jeni te mbaruar
Postuar më parë nga gloreta po qe te na thone jeni te mbaruar ...jo jo te mendojne qe ne jemi te...KULLUAR...
Postuar më parë nga pranvera bica Perhendetje te gjitheve!Vertet eshte nje alternative po mos harroni se duhet ...ALTERNUAR....mire qe te ecin punet. Jam duke hulumtuar: vallë a ka shumë të pagjumë në këtë Forum? S'besoj të jem i vetëm. Mbase ndonjë myzeqarkë duhet të jetë zgjuar!
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Postuar më parë nga ademgashi_dk Jam duke hulumtuar: vallë a ka shumë të pagjumë në këtë Forum? S'besoj të jem i vetëm. Mbase ndonjë myzeqarkë duhet të jetë zgjuar! I nderuar, me qka e ke ndermend per te udhetuar ne Kosove, me aeroplan apo Autompobil??
Me respekt, Valdet Shala
Postuar më parë nga valdetshala I nderuar, me qka e ke ndermend per te udhetuar ne Kosove, me aeroplan apo Autompobil?? Zotni Adem GAshi desha te ju uroj udhe te mbare dhe kalofshi sa me mire, ishalla i gjen mire ketu kur te vish dhe i len shendosh e mire, Pershendetje
Postuar më parë nga valdetshala Zotni Adem GAshi desha te ju uroj udhe te mbare dhe kalofshi sa me mire, ishalla i gjen mire ketu kur te vish dhe i len shendosh e mire, Pershendetje Mund te me thoni se kur do ndermerret ku...UDHETIM...?
Postuar më parë nga valdetshala I nderuar, me qka e ke ndermend per te udhetuar ne Kosove, me aeroplan apo Autompobil?? Postuar më parë nga valdetshala Zotni Adem GAshi desha te ju uroj udhe te mbare dhe kalofshi sa me mire, ishalla i gjen mire ketu kur te vish dhe i len shendosh e mire, Pershendetje Postuar më parë nga pranvera bica Mund te me thoni se kur do ndermerret ku...UDHETIM...? Mendoj të udhëtoj, më19 shtator. Ka një linjë direkte me aeroplan nga Kopenhaga për në Prishtinë. Miq të dashur ju falënderoj për urimin.
Postuar më parë nga ademgashi_dk Mendoj të udhëtoj, më19 shtator. Ka një linjë direkte me aeroplan nga Kopenhaga për në Prishtinë. Miq të dashur ju falënderoj për urimin. Neper qiell, besoj, aeroplani juaj deri sa te mberrije ne Prishtine do te ...DEPERTOJ...
Postuar më parë nga pranvera bica Neper qiell, besoj, aeroplani juaj deri sa te mberrije ne Prishtine do te ...DEPERTOJ... kush e di Pranvera ndoshta do te mbetet ne depozite
Postuar më parë nga gloreta kush e di Pranvera ndoshta do te mbetet ne depozite Pozita e sotme nuk do te perseritet neser....
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt