Le dévoué (29-12-2013)
O llapi : Kjo menyre e ulet jashta cdo norme dhe hic pa shije ka larguar njerezit nga FSH. Me sa e pashe une kjo teme ishte per A.Kurtin dhe ishte tek Elita Kombetare. Mjaft me me perdhosjen e personaliteteve kombetare .Mjaft me me propagande boshe .Kur njeri vlereson nje tjeter kjo thote mjaft per vleresuesin dhe jo per personin qe vleresohet.Klasa politike e Kosoves jane plotesisht nen hijen e Albinit .Ai ka biografine si loti sa i takon atdhedashurise qysh se ka lindur,ka karizmen,guximin dhe eshte ne rruge ti fitoje klasen politike te paditur dhe servile me nje fjale bash sic thote ne kete video mu qesh se shume nga konstatimet e Albinit i ka konstatuar cdo shqiptar normal qe e ka percjelle gjendjen... Propagandes boshe i ka ardhe fundi dhe kohes se gjenerates se zgjuar ,te shkolluar,me integritet dhe progresive i ka ardhe koha e fillimit te mbare! Nje shqiptar i vertete nuk shan as armikun e jo me birin me besnik te kombit. Nese vazhdon me klasen e socme politike ka rrezik qe gjysma e kombit mos te ndjehen shqiptar ,ku jeton ti? ti rrin neper forume shih se cka thone ata te kombit kosovar( lexo tjetersimizmit qe fillimisht u gatua ne Beograd -drugovi Kosovari)...dhe rrymat tjera ,ekstremizmat e te gjitha llojeve dhe cveshja komplete nga ajo i thencin pavarsi...Plotesisht si e ka thene ne kete video: I ul ne tavoline tu delegoje detyra...Nje sovran i merr detyrat nga elektorati,nga kombi qe e perfaqson dhe vepron per interesat e kombit ...ke marre shume turr te me bindish mua? une nuk jam atje por,gjendjen e percjelle dhe kam kapacitet gjykimi .Nuk kam asnje interes personal,kam zgjedhur ku te jetoj per veten time andaj kjo me mundeson ti jap hakun drejtesise dhe te drejtit dhe jo atij qe me paguan....Kini miresjellje,tolerance dhe shikoni edhe videon dhe thuani ndonje kundershti me shije dhe jo me propagande partiake boshe...Pushtetaret e i kane treguar te gjitha format e egzistences se te keqes dhe i kane treguar hashiqare eshte i kote numerimi ketu ...tregon mossuksesi .Kosova qe u fitua me lufte,me mund gjithshqiptar,me ndihme nderkombtare u humb ne paqje nga nje klase e paditur politike,klase qe nuk di si te jetesoje shtetesine....Le te jete 2014 ndryshimi nga themeli per Kosoven qe po cveshet perdite nga cdo atribut shqiptar.Le te jete nje ngjitje e vazhdimesise se rruges se atyre qe rane me nje flamur kombetar dhe jo leckaxhinjte dhe corapaxhinjte. Ckuptim ka lufta per clirim kombetar si te humbish idenditetin(kombin) ?
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
une i solla argumentet faktet qe i kerkuat qe ku i kini
ndersa ato qe thua ti jan vetem fjal boshte dhe ma qon mallin si ne stadion te futbollit
perpos qe e simpatizoni albinin asnji fakt qe e solla une nuk muni me e kontestue
e sa i perket qe e simpatizoni ajo eshte diqka tjeter nuk muj me jau ndalue
nja eshte shum e sigurt qe albķnin ta kan instalue shkiet ne kosove
po nuk po jau kryen bash me sukses misionin
sepse ata nuk i kan than qe veq me fol po me veprue
meu rrebelue ma shpesh me gjue me gur qeverin me e sulmue naj ambasad
e sidomos ato te perendimit e te amerikes
me e pengue me qdo kusht qdo gje qe eshte ne te mier te kosoves.
dhe qito fakte nuk ju than ne rrug por ne kuvend
perse nuk mujti albini deri sot tidemantoi e ti po del ma i mequm se ai aiiiii edhe ti
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Llapi : 28-12-2013 mė 19:14
Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
krejt simpatizantet e vet albin-daqiq-sokolloviq-qebja
po ju fton ne nji mbremje ku do te ket suxhuk te shumadis dhe shlivovic te krushevacit
![]()
kristofer dellit ja qoj kamte amerika kua sode kur fol paushall qeshtu ashte , sa i perket demaqit edhe qosjes pyti sod qka mendojne.
o llape je tu ba luft te kote me mbrojt thaqin bile nga niher po mendoj se je vet hashim thaqi se edhe aje nuk do bejke lufte kaqe shum ta mbroj vehten.
Albin Kurti ne "DEBAT" tė RTK1, e krahasoi Ramushin dhe qeverin Thaēi me njė burralec, i cili bėn panik me shqiptaret e mbrendshėm pėr t'i ik pergjegjėsisė dhe konfrontimit direkt me armiqėt tan shekullor, qė jan Serbėt !
///
Krijoni Kontakt