Close
Faqja 2 prej 31 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 306
    i/e regjistruar Maska e Kresha
    Anėtarėsuar
    31-10-2002
    Postime
    67
    Postuar mė parė nga MI CORAZON
    Ju falenderoj Kresha per informacionin ...por une e kam te qarte kronologjine e ngjarjeve. Doja vetem ti thoja Shvejkut, se Sllobo na del kopjaci....
    E pashe pasi qe e postova.
    Kerkoj falje
    Te gjitha rruget te cojne ne Prishtine, por eshte nje tren qe shkon ne Perzeren.

Perjashtuar Maska e illiriani
    Anėtarėsuar
    06-05-2002
    Postime
    655
    Albi Kurti eshte nje shembull heroik per Kosoven. Ae shembull duhet ta ndjekin te gjithe shqiptaret. Po disa sikur edhe fakteve me te gjalla, iu bishterojne. Kete e bejne vetem ata qe nuk kane guxim ta bejne vepren e tij heroike!

Albin Kurti eshte nje shembull heroik per Shqiptarine!

Ushtari i mire
    i/e ftuar
    O Corazono, pse e hoqe kapelen kur kaloi Albini?
    Per respekt.
    Po kur kalova une?
    Per respekt. (lol)

Peja o qytet i bekuar
    Anėtarėsuar
    28-03-2002
    Postime
    310
    Pershendetje.

Albi me te vertete ishte njeri nder udheheqesit e rrinise kosovare, i studenteve kosovare para luftes se pergjakshme 1998-1999. Guximi i tij, heroizmi i tij me kane krijuare nje pershtypje se Albi eshte ai ushtari i vertete per lirin e Kosoves pa uniforme ushtarake.

Por disa gjera nuk kane rrjedhur mire ne Unionin e Pavarur te Studenteve te U. te Prishtines. "Shoket" e Albinit, siq jane milionerat Bujar Dugolli (ish-minister) dhe deputet ne Kuvendin e Kosoves) dhe Driton Lajqi (deputete ne kuvendin e Kosoves),te cilet se bashku me Albinin ishin Drejtuesit e UPSUP, e shfrytezuan Albinin per t'ja arritur detyren qe e kishin marre permes SHIK-ut, mos njohja e institucioneve te Kosoves nga ana e studenteve, pra Albini pranoj ate detyre qe te behet vegel e tyre me dijeni apo pa dijeni.

Me vrasjen e studentit te UP Armend Dacit ne vitin 1996 ne Prishtine, krahu i majte e sulmonte vazhdimishte UPSUP, duke deshiruar qe Unioni te mos jete i pavarure por te sherben si qender sulmi kunder institucioneve te Kosoves te krijuara pas zgjedhjeve e vitit 1992 dhe ja arriten qellimin permes Albinit qe sipas mendimit tim Albini nuk ka qene i "vetedishem".

Por, ta gjykosh te kaluaren me pervojen e sotshme nuk eshte e drejte.

Ka edhe shume shume gjera per t'uh thene rreth UPSUP pasi Albini permes UPSUP u behe i njohur. Ishte antar i kryesises se Unionit para kalimit te Unionit ne duarte e majtiseve dhe pas marrejese se Unionit me anen te votave te vjedhura.

Pse ishte pike strategjike Unioni per forcat qe kundershtonin institucionet e Kosoves dhe voten e popullit te vitit 1992?
    no respect whatsoever for authority - Richard Feynman.

i/e regjistruar Maska e Drini
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Dukagjin
    Postime
    50
    Albin Kurti eshte nje thesar i rralle per Kosoven dhe shqiptarine.

Edhe pse Albini ka bashkepunuar ne Unionin e Studenteve me injorantet e kuq Dugolli e Mavraj, ai nuk ka qene i indoktrinuar nga ideologjia marksiste.

Mbetet te shpresojme se edhe ne te ardhmen Albini do te frymezohet vetem nga ideologjia kombetare.
    Komunistet edhe m.... qe e bejne vet mundohen te na e servojne si desert patriotik

i/e regjistruar Maska e Ari-Intimidator
    Anėtarėsuar
    08-05-2002
    Postime
    290
    ME tregoni dikush se cka eshte duke bere Kurti tash? NUk di, nuk kam degjuar poer te ka nje kohe e gjate.
    An unexperienced life is not worth living. Socrates

yells `aziz! light!` Maska e AsgjėSikurDielli
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    the black light
    Postime
    1,786
    Me kujtohet nje gje qe e pate thene ai gjate seances se pare te gjykimit te tij:

Ne pyetjen se cfare nenshtetesie kishte (pyetje pak ironike kjo) nga gjykatesi, Albini pergjigjet:

Une jam shtetas i Republikes se Kosoves...

Me pate lene pershtypje guximi i tij dhe heroizmi.

Per kete mund te denoheshe me vdekje.

ASD

Albin Kurti
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Do ti deshiroja Albin Kurtit te distancohet nga mendjemedhenjte dhe arrogantet e destruktivet Qosja e Demaci si dhe nga bishtrat e Shikut, Haliti, Mavraj, Luma etj.

Atdhetar i mire eshte ai qe i bindet votes se Popullit dhe atyre qe dalin ne krye me voten e Popullit.

Keshtu ti ilirian e Kresh mendjendriturit.

Perjashtuar Maska e illiriani
    Anėtarėsuar
    06-05-2002
    Postime
    655
    Llapi,
    e kam ndie nje gjyshe ku thoshte:"Mos me kane, qysh mos me kane - me kane s'te lane" all me deke, e gjyq me rrnue...

Pa u formua individualiteti i shendoshe kombetar i shqiptarit, apo vetedija e paster kombetare - eshte shume veshtire te ecemi para! Ka koka e kaka, e kur kaka flet per koken - mjerim eshte! E sheh, disa edhe Albinit mundohen te ia 'rregullojne' ambrellen
    eh planeti
    Ka
    Ka

Faqja 2 prej 31 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •