Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    Mund edhe te ket efektin e njejt pasi shkenctaret kan punuar qe njezet vite rreth ketoj zbulimi
    Someone wants to be a Devils Advocate.

i/e regjistruar Maska e STOP-START
    Anëtarësuar
    03-07-2009
    Postime
    237
    Citim Postuar më parë nga MUAHHH Lexo Postimin
    Po ti më daku ku e di ca efekti ka ajo. Ata janë shkencëtarë ti e njifke spermën më mirë. Vecse me qënë fusharak masanej. Atëhere ja u merr në kthesë për spermë...
    Kjo gjë mund të kuptohet fare kollaj MUAHHH , si një pemë ta krijosh ti me duart tua si ta krijoj po atë pemë Zoti , a do të kishin dallim ? . . . besoj që po e njëjta gjë është edhe me spermën , pasiqë nuk do të krijoj të njejtin efekt edhe tek ti edhe tek partnerja.
    Mund të sjell probleme edhe tek lindja e fëmijës , gjendjen shëndetsore etj.

Elvisi

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga STOP-START Lexo Postimin
    Kjo gjë mund të kuptohet fare kollaj MUAHHH , si një pemë ta krijosh ti me duart tua si ta krijoj po atë pemë Zoti , a do të kishin dallim ? . . . besoj që po e njëjta gjë është edhe me spermën , pasiqë nuk do të krijoj të njejtin efekt edhe tek ti edhe tek partnerja.
    Mund të sjell probleme edhe tek lindja e fëmijës , gjendjen shëndetsore etj.

Elvisi
    Qeke shumë fresk

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Talking

Citim Postuar më parë nga MUAHHH Lexo Postimin
    Kanë arritur riprodhimin e miut me këtë mënyrë. Unë sot e lexova ne gazetë me titull "Fundi i burrave, shkencetarët prodhojnë spermën në laborator". Kjo mënyrë do të ndihmonte shumë burrat që kanë probleme me fertilitetin. Ende nuk është provuar tek njerëzit por riprodhimi i miut ishte sukses i plotë.

oh ju mori lumi tani
    "Më e mira është armike e së mirës"

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Ne jemi mrregull se sdum kalamoj

Pse nuk don ti duan te tjeret
    Someone wants to be a Devils Advocate.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •