Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16

[B]Shkencëtarët britanikë thonë se kanë krijuar spermën njerëzore [/B]

Shkencëtarët britanikë thonë se kanë krijuar spermën njerëzore

Një grup i shkencëtarëve britanikë sot ka thënë se e ka krijuar spermën njerëzore.

Hulumtuesit në Universitetin Njukastël thonë se për prodhimin e qelizës së sperëmës kanë përdorë një teknikë të re.

Por, shkencëtarët e tjerë, kanë hedhur dyshime në këto pretendime, duke thënë se sperma e krijuar në laborator nuk është normale.

Bota Sot
    Someone wants to be a Devils Advocate.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Këts shkencëtarët arritën të riprodhojnë me sukses miun me anë të spermës së minjve të prodhuar në laborator.

Tani kanë arritur të prodhojnë edhe spermën por ende nuk kanë provuar riprodhimin tek njeriu.

i/e regjistruar Maska e STOP-START
    Anëtarësuar
    03-07-2009
    Postime
    237
    Citim Postuar më parë nga MUAHHH Lexo Postimin
    Këts shkencëtarët arritën të riprodhojnë me sukses miun me anë të spermës së minjve të prodhuar në laborator.

Tani kanë arritur të prodhojnë edhe spermën por ende nuk kanë provuar riprodhimin tek njeriu.
    Nuk do të ketë efekt MUAHHH.

Unë them se sperma e krijuar nga disa shekctarë normalisht është artificiale dhe nuk mund të ketë efekt , nëse do mundësohej dhe do të kishte efekt atëherë nuk do të na nevoitej organi gjentil.
    Unë them është krijuar si është krijuar nuk mund të rikrijohet nga dora e njëriut.

Elvisi
    Ndryshuar për herë të fundit nga STOP-START : 08-07-2009 më 15:25

Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga STOP-START Lexo Postimin

Unë them se sperma e krijuar nga disa shekctarë normalisht është artificiale dhe nuk mund të ketë efekt , nëse do mundësohej dhe do të kishte efekt atëherë nuk do të na nevoitej organi gjentil.
    Unë them është krijuar si është krijuar nuk mund të rikrijohet nga dora e njëriut.

Elvisi
    Kanë arritur riprodhimin e miut me këtë mënyrë. Unë sot e lexova ne gazetë me titull "Fundi i burrave, shkencetarët prodhojnë spermën në laborator". Kjo mënyrë do të ndihmonte shumë burrat që kanë probleme me fertilitetin. Ende nuk është provuar tek njerëzit por riprodhimi i miut ishte sukses i plotë.

***VIP***
    Anëtarësuar
    26-08-2008
    Postime
    800

Elvisi
    O Elvis, po si nuk u krijoka sperma nga dora e njeriut? Krijohet qe cke me te. Dora ben gjera te medha LOL
    Moderator, e di vet ti...

Citim Postuar më parë nga ^SHIU^ Lexo Postimin
    O Elvis, po si nuk u krijoka sperma nga dora e njeriut? Krijohet qe cke me te. Dora ben gjera te medha LOL
    Loool bash nga dora prodhohet.
    Someone wants to be a Devils Advocate.

Anëtarësuar
    03-07-2009
    Postime
    237
    Qa thoni ju oreee , ajo mund të krijohet por nuk do të ketë efekt , ata krijuan robotin por nuk është i njejtë si njëriu , ashtu edhe sperma nuk është e njejtë me atë ORIGINAL-en , dhe tek e fundit sperma artificiale nuk i jep kënaqesinë e njejtë partneres LOL

Elvisi

Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Qa thoni ju oreee , ajo mund të krijohet por nuk do të ketë efekt , ata krijuan robotin por nuk është i njejtë si njëriu , ashtu edhe sperma nuk është e njejtë me atë ORIGINAL-en , dhe tek e fundit sperma artificiale nuk i jep kënaqesinë e njejtë partneres LOL

Elvisi
    Shko daku futi nji teke bar se qeke fresk fare.

Anëtarësuar
    03-07-2009
    Postime
    237
    Citim Postuar më parë nga MUAHHH Lexo Postimin
    Shko daku futi nji teke bar se qeke fresk fare.
    Pse qa thu ti MUAHHH mund të jep efektin e njejtë një spermë e krijuar nga shkenctarët, ajo mund të krijohet po nuk do të ketë efektin e njejtë .

Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Pse qa thu ti MUAHHH mund të jep efektin e njejtë një spermë e krijuar nga shkenctarët, ajo mund të krijohet po nuk do të ketë efektin e njejtë .
    Po ti më daku ku e di ca efekti ka ajo. Ata janë shkencëtarë ti e njifke spermën më mirë. Vecse me qënë fusharak masanej. Atëhere ja u merr në kthesë për spermë...

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •