Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-06-2005
    Postime
    6

Ndihme: Udhtim me Anije Bari - Durres - Bari

Kam menduar qė kėtė gusht tė kalojė pushimet e mia nė Shqiperi , por ajo qė mua mė brengos unė asnjėher skam udhtuar personalisht nga Bari - Durrės , tani me erdhi rradha edhe mua tė udhtoj vet andej , por s'dij si t'ja bėj pėr tiketat , ku ti blej , sa kushtojn , a me del me lire Croaci / Crna Gora apo Bari - Durres me makinė?

Shpresoj qė kėto 3..4 ditė tė nisem nqs ju mė ndihmoni dhe me udhezoni si tė veproj nė njė menyr mė tė leht.

p.s Vetem jo me anije 3 orėshe se njė mik imi ka udhėtu me tė por ka marr trauma haha.

Falemnderit.

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Tashti unė do tė tė ndihmoja nėse do tė isha mė afėr por nga Gjermania e kam pak tė vėshtirė. Por po tė jap njė rekomandim.
    Sė pari shiko nė internet dhe kliko " Tirrenia" ku do t'mund tė shikosh nėse ka ndonjė agjensi tė tillė nė Gjermani, pastaj, nėse ka mund tė rezervosh tiketat. Tiketa ka tė klasit tė parė nė Traget ( krevate sipas anėtarėve me banjo dhe dushe mbrenda), tė klasit tė dytė ( vetėm krevate ) sikurse qė ekzistojnė ato dhomat ku bėhet rezervimi pėr karrike tė fjetjės sikurse qė mund tė marrėsh vetėm Tiketen ndėrsa natėn mundesh ta kalosh nė korridore ose mė mirė me thėnė ku t'mundesh pėr tė zėnė ndonjė qoshe.
    Tragete pėr nė Durrės nga Bari nisen pėr ēdo mbrėmje ( nė kohė sezone) nga tre e herė herė katėr Tragete dhe nisja bėhet nė ora 23:00. ka raste kur nisja bėhet shumė me vonesė dhe kjo ndodhė kur deti ka shumė valė apo ėshtė i trazuar!

Ankornimi nė Durrės pritet tė jetė gjithnjė nė ora 08:00 tė mėngjezit dhe kjo ėshtė e gjitha.
    Unė udhėtoj qė 10 vite vetėm me Tragetė: ka pas raste qė i kam provuar tė gjtha variantet dhe kam kaluar pėr mrekulli, hiq rastin kur s'kisha rezervim dhe me kėtė rast kalova tėrė b natėn nė njė karrige!
    Sherbimet bėhen nė mėnyrė korrekte!
    Dy vitet e fundit kam pėrshtypjen qė mė mirė po punohet nė Portin e Durrėsit se sa nė bari tė Italisė!
    Nėpėr Itali duhet tė llogaritėsh nė " Alt Stazione" - pagesen pėr shfrytezimin e Autostrades qė bajagi pėr ata qė kanė kilometrazh tė gjatė kushton. Nga Milano e gjerė nė Bari duhet tė llogarisėsh dikund 50 Euro pagesė plus aty shto edhe benzinėn dhe ndonjė gjė tjetėr tė vogėl!
    udhėtim tė Kėndshėm dhe Pushime tė mrekullueshme!
    KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
    EDHE N'VORR ME T'PĖRMENDĖ KAM!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •