Close
Faqja 11 prej 16 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 157
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-10-2007
    Postime
    5
    dashuria e par esht shum e mir un flas pėr veten time se kam pas fatin ne anen time kam kaluar 8 vite dhe jam martuar dhe tasht kam 2 femijė Olen dhe Jonin qe i do mami shumė,gjithashtu edhe babin shummmmmmm
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga merita_e1 : 18-03-2008 mė 05:53

Passion Maska e Lida54
    Anėtarėsuar
    27-01-2008
    Vendndodhja
    Nė Francė.
    Postime
    115
    Dashuria e pare me thon te drejten sma ka lene mbresa hiē.
    E dyta po.
    Les passionnés soulčvent le monde, et les sceptiques le laissent retomber.

i/e regjistruar Maska e miledi
    Anėtarėsuar
    27-06-2006
    Postime
    35
    Pe mua eshte e para dhe shpresoj te jem ne realizim deri ne fund..jam me ndjenjen e pare
    ndjehem vertet e lumtur qe ndjenjat jan reciproke per ne te dy..

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Kristiano Lexo Postimin
    Une mendoj se dashuria e pare eshte thjesht fillimi i nje eksperience emocionale te bukur,e cila mund te harrohet,dhe te perseritet.Nuk mendoj se mund te kete ndonje rendesi te vecante.
    Pikerisht fillimi i diēkaje te bukur,eshte gjithmone i veēante..
    "Carpe Diem"

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anėtarėsuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    DASHURIA E PARE NUK HARROHET KURRE......dhe jam pothuajse e sigurt se cdokujt nese do ti jepej mundesia do donte te perjetonte disa gjera nga dashuria e pare po me te njejtin person...ndersa lidhja e pare sigurisht qe harrohet sepse mund te mos kete qene dashuri....ndajini gjerat sepse lidhje dhe ndejnja e dashurise jane dy gjera krejt te ndryshme qe edhe mund te mos kene te bejne me njera-tjetren.....

Doja te cilesoja se kur themi "harrohet apo jo" une te pakten e marr ne kuptimin qe do me ngelet gjithmone ne memorie dhe pse jo do ket edhe nje vend te vecante ne zemer ne formen e nostalgjise(agje me teper) kjo pa demtuar ndjenjat qe mund te kesh perjetuar pas asaj dashurie ose qe vazhdon ti perjetosh por me dike tjeter...

Me vjen shum keq qe shum njerez nuk arrijne ta kapercejne kete ndjenje,kete dashuri te pare dhe ketu deri diku e fus edhe veten...mund te genjehet njeriu duke menduar se eshte sheruar nga plaget e nje dashurie(sidomos kur eshte e para)por ne fakt eshte vetem duke genjyer veten ne menyren me naive te mundshme....
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1

Dashuria e parė.

Te dashur miq!Kush me shume e kush me pak te gjithe kane nje here te pare dashurie.E shprehur me fjale te tjera te gjithe kane nje propozim dashurie te pare ,kane provuar nje puthje dashurie te pare dhe gjithsekush ka dhe nje marrdhenje dashurie te pare...

Do ishte bukur qe pa hezitim t'na sillni ju te rinjte eksperiencat tuaja te para te dashurise duke i pershkruar bukur ato tamam ashtu sic ju kane ndodhur...

Mendoj se njeriu ka shume dashuri te medha e te vogla ne jete,por ka vetem nje dashuri te pare...

C'fare kujtoni?

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    dashurin time te par e kam takuar para nja 2 vitesh e gjysem.....dhe ai person sonte esht burri im qe me ka dhen puthjen e pare dhe shume momente te bukra deri sonte......

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    dashurin time te par e kam takuar para nja 2 vitesh e gjysem.....dhe ai person sonte esht burri im qe me ka dhen puthjen e pare dhe shume momente te bukra deri sonte......
    Uroj nga zemra qe gjithmone keshtu te ndjehesh me bashkeshortin tuaj,sic jeni ndier ne diten tuaj te pare.Urime!

maraklije Maska e bombona
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    dashuria e pare!
    dashuria e pare eshte zjarri me i flakte qe njeriu ndjen .deri sa jemi pa njohur dashurin nuk ja dime vleren jetes dhe jemi te perhumburn ne kete bote te paplotesuar...
    dashuria e par te fal shum gjera te bukura si rrahjet e para te zemres qe jan te paperseritshme dhe po te njohesh 100 dashuri pas,ato rrahje jane si termetet e unazes se zjarrte,puthja e pare ,qe eshte aq e pafajshme dhe e delire.emocionet e para per tu kujdesur per shum gjera qe me par nuk te binin ne sy shum,si psh;te rregullosh floket se do takosh te dashurin,te gjej rrobat me te bukura qe ti bie ne sy,te nxjerr me te miren nga vetja po dhe nga partneri...
    dhashuria e pare eshte e magjishme po ne momentin qe perfundon ne nje menyr te padeshirueshme ateher mbetet nje zhgenjim shum i madh saqe njeriu pyet veten nese beri mire qe i fali ati njeriu aq shum nga vetja dhe ato gjera te ''para''.
    pyet veten nese i meritonte ai gjith keto dhe ne fund zhgenjehet me dashurin dhe kjo pastaj sjell ate qe dashurit qe vin pas nuk jane me aq te pastra se njeriu ka mesuar dhe nuk jepet me 1000% pas nje lidhjeje,se nuk e beson me dashurin prandaj..
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

Kot e kot po folni por disa dashuri kam pasur per asnjeren nuk kam qka te flas nuk kam fare ndjenja ne asnjeren me rendesi eshte kend e dua tani per tani asnjeren se kam harruar as shum njerez qe rri me ta nuk i harroj por me rendesi eshte momenti ne te cilin gjendemi e sdo te thot dashuria e par por dashuria qe ke tash ndersa sa i perket se cilin e do me shum ajo eshte diqka tjeter sepse dashurin e katert qe kam pasur ka qen me e mira por zemra nuk me ben as tak per te e kam harruar edhe nuk e kujtoj asnjeher e dua momentin qe jam e jo te kaluaren.

Faqja 11 prej 16 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •