Varet sa dashuri ka pasur midis te dyve. mua psh nuk me kujtohet
Varet sa dashuri ka pasur midis te dyve. mua psh nuk me kujtohet
Dashuria E Pare Ne Fillim Te Duket Se Car Eshte Por Pastaj Ste Ben Shume Pershtypje Dhe Pas Nje Fare Kohe Ose Disa Dashurive Te Tjera Ajo Smbahet Mend Me
PARTIZONI@MILAN FOREVER
Nuk do te mund ta harroj dot kurre dashurine time te pare sepse vertet me tregoi se cdo te thote te duash dike marrezisht dhe te te duan marrezisht. "Fatkeqesisht" ishte po ky njeri qe me tregoi se cdo te thote vertet qe nje femer te trajtohet si princeshe dhe edhe pse perpiqem mos ta krahasoj dike tjeter me te, e bej perseri![]()
sa keq per ty deada,harroje te parin,shiko te fundit,je e zonja qe te ngelet pergjithmone i fundit ky qe ke!!!!!!atehere ke fituar.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Diocleziano nuk e thashe ate qe thashe per keqardhje sepse nuk me vjen keq. Per mua eshte dicka qe do ngelet pjese e jetes time dhe me ka mesuar shume gjera mbi dashurine dhe humbjen. Nuk e di se si ti mund thjesht ta harrosh dike aq lehte, dhe te them te drejten nuk mendoj se dicka e tille harrohet ndonjehere. Ajo kuptohet qe mund te harrosh ndjenjen per ate person dhe nuk e do me sepse tashme zemra jote eshte e dikujt tjeter, por nuk do te thote qe ta harrosh.
Nuk e shoh dashurine si nje loje apo si nje business trasaction qe te tregoj zotesine time apo te them wow fitova. Me duket se ne nje lidhje ka dy njerez dhe qe te dy duhet te bejne po njesoj per ate dashuri dhe per ate lidhje qe te jetoj. Nqs ti mendon se varet sa e zonja eshte nje femer qe ai djale te jete pergjithmone i fundit, a nuk duhet dhe djali te jete po aq i zoti qe ai ta bej ate femer t'i thote atij "I DO"?!
fitove ne kuptimin jo te transaction deada.doja te thoja qe rendesi ka e tashmja dhe e ardhmja,ajo qe iku,iku.pra them qe zgjate deri ne fund dashurine aktuale dhe je e lumtur(ke fituar)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 14-03-2008 mė 15:39
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Deada.....per ty
Kaloji kufijte e mbyllur nga koha,
mposhti dilemat qe ēdo dite te vrasin,
fluturo me engjejt drejt dashurise,
degjo zerat e zemres,
qe nga larg te therrasin!
Respekte
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 14-03-2008 mė 16:23
"Carpe Diem"
Une mendoj se dashuria e pare eshte thjesht fillimi i nje eksperience emocionale te bukur,e cila mund te harrohet,dhe te perseritet.Nuk mendoj se mund te kete ndonje rendesi te vecante.
Mall
Sa shume te ndjeja,sa mall qe kam,
sa enderrova te kisha prane,
ti smund ta dish sa shume po vuaj,
ti me braktise...u bere i huaj....
Qe prej shume kohesh syte me lotojne,
ka muaj,vite ku shpirt me ska mbetur,
ka ēaste kur veten e shoh te ēmendur,
dhe momente kur ndjehem plotesisht e vdekur...
Nuk kam me shprese....as iluzion,
nuk kam me ne zemer as ndjesi,
nuk kam me llogjike,nuk kam me pasion,
nuk kam me asgje...se i lashe tek ti..!!
"Carpe Diem"
Disa pleq te vjeter nga anet e mia thone nje fjale:
"Fati i pare ne lule te ballit"
Dhe nje kenge teper e njohur thote:
Dashuria e pare nuk harrohet,
Degjoje kte fjale qe trondit,
Veē mali me malin s'bashkohen,
Por njerezit takohen nje dit'.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Krijoni Kontakt