ore 1 dashuri jeton njeriu...! Gjithsesi. Mendime Subjektive.
ore 1 dashuri jeton njeriu...! Gjithsesi. Mendime Subjektive.
Nuk eshte e vertete per te gjithe njerezit....kjo...nuk ka lidhje me mendimet subjektive por me ndjenjat....Postuar mė parė nga LlaCiPaCi
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Postuar mė parė nga xhuliana
Xhuliana e vertet kjo qe thua ti por problemi eshte se ndjenjat nuk nderrohen sipas Stineve.![]()
santo ka raste qe nderrohen edhe aq shpesh....se sdo presim eklipsin diellor te ardhshem
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Normale por ndjenjat per dike qe do nuk nderrohen kollaj.Do shume kohe edhe me pas nuk zhduken por zbehen.![]()
Urime per temen.Postuar mė parė nga DI_ANA
Une besoj se cdo dashuri eshte e vecante dhe e pa krahasueshme me te djerat.Eshte gabim shume i madh ne qofte se fillon edhe krahason,sepse kjo mund te te coje ne nje ndarje te shpejte,ose nuk do kalosh mire me ate qe tani je.
Cdo dashuri (nese eshte e vertete) mbetet ne mendje dhe nuk harohet.Nuk ka te beje eshte e para apo e fundit.
Ne jete mund te kesh shume lidhje,por jo shume dashuri.Fjala dashuri ka kuptim shume te thelle
Respekte
dashuria e parź asht sikur dhembet e parź ....bin mbas 7 vite
dashuria e dyt qendron me shum
e treta qendron me shum ose vetun ose me dikend !
Dashuria dhe semundja te qojn te dyja ne shtrat andaj ikni nga te dyja ...
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Postuar mė parė nga Dorontina
Dorontina nuk flitet te bohet Koleksion Dashurish derman.![]()
O xhuliana...qafsh mu se sdo merrem me ty perdit une.Postuar mė parė nga xhuliana
Mendimi Subjektiv osht i mendim qe varet nga subjektet ( dmth personat ) qe e menojn. Ndryshe mund ta mendosh ti, ndryshe une ndryshe dikush tjeter. Un menoj se robi dashuro vetem 1 her, ti thu 2 a ku di un sa thu ti....e kshu me rradhe . Cja fut kot ndjenjat aty?
1-Suvjektive( varet simas personave )
2-Relative ( varet sipas grupeve )
3-Absolute ( absolutisht per te gjith e njejte )
Njeriu mund tė ndihet mirė me dashurinė e dytė, tė tretė, tė trembėdhjetė, porse e para ėshtė mjalti, malli, zjarri dhe e vetmja vlerė nė kėtė jetė tė shkretė!Postuar mė parė nga Dorontina
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DardanG : 22-03-2007 mė 13:45
Krijoni Kontakt