Close
Faqja 3 prej 16 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 157
    i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga ShocK
    Si do ndiheshe ti ^AngeL^(Me fal per krahasimin) nqs "burri" yt do ta kujtonte here pas here Dashurine e pare.
    Per disa persona ē'do dashuri e krahėsojne me te paren.Mendon se eshte gje e mire kjo?

^AngeL^ me fal edhe nje here per krahėsimin.

Ps.Me ka ndodhur kjo prandaj po e shkruaj.
    njeriun e njef qe nga bisedat e para nese akoma mendon per ate dashuri,dhe sdo ta beja kurr ate gabim te lidhesha me dike kur flet per nje dashuri tjeter.

por njeriu dashuron heren e par,nuk do te thot qe eshte dashuria e fundit dhe e vetme, thjesht dashuria e pare..........qe mbase dashurine e dyt e ben me te forte. dhe ajo e para eshte vec nje kujtim ne librin e jetes tende.
    ky eshte mendimi im,,,,,,,,,une per vete nuk jam tip qe shikoj mbrapa ose qe mendoj per dashurine e par e bla bla bla.....mund te them qe kam pelqyer por jo qe kam dashuruar der tani.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga xhuliana
    dashuria e pare nuk harrohet thjesht sepse eshte e para.....por jo se eshte me e rendesishmja....dashuria eshte 1 ndjenje qe vjen edhe iken, nuk mendoj se eshte e perjetshme...keshtuqe mendoj se njeriu mund te dashurohet me shume se njehere ne jete....
    nuk mendoj se ka dashuri "te madhe" apo "te vogel"....o je i dashuruar o nuk je i dashuruar...

Po ke shume te drejte!
    As e para po as dashurite pasuese nuk harrohen kurre!
    Secila ka momentet e saj qe nuk harrohen lehte.E para kujtohet me shpesh,sepse ze vendin e pare...
    Megjithese kur dashurosh shpesh cfare kuptimi mund te kete dashuria????
    Dashuria e pare nuk harrohet po sdo te thote qe te jete ajo dashuria me e madhe qe ai person ka njohur!
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga ShocK
    Si do ndiheshe ti ^AngeL^(Me fal per krahasimin) nqs "burri" yt do ta kujtonte here pas here Dashurine e pare.
    Per disa persona ē'do dashuri e krahėsojne me te paren.Mendon se eshte gje e mire kjo?

^AngeL^ me fal edhe nje here per krahėsimin.

Ps.Me ka ndodhur kjo prandaj po e shkruaj.

Kur je me dike i dashuruar eshte mese e qarte qe do ndash me personin te mirat dhe te keqijat e jetes dhe ne te njejten kohe edhe kujtimet e tij ose saj.
    Dikush nga ne mund ti flasi tjetrit per te kaluaren po ama varet si i flet,ama mund te jete thjesht nje hapje zemre per nje jete te vuajtur dhe te zhgenjyeshme me shpresen se tjetri e kupton duke mos pasur asnje lloj paragjykimi.
    Ne rastin tend do te thoja qe ndoshta kjo qe te ka ndodhur ty nuk do te thote qe personi do akoma dashurine e pare te pakten kete gje mendoj une,ndoshta do te thote qe ky person te hapet per gjithcka....megjithate varet nga menyra sesi ta kujton,kete vetem ti munda ta gjykosh sepse ti ke qene prezent me te dhe besoj qe asnjeri nga ne nuk mund te te jepte nje pergjigje 100% te drejte!!!
    Personalisht i kam folur personit qe kam dashur per dashurine e pare,dhe kjo jo per faktin se e doja akoma;po thjesht per ti treguar jeten time,rrethanat e ndarjes,te vuajtjes,te zhgenjimit me shpresen dhe deshiren qe ai do te me kuptonte....
    Ndoshta kjo ne jete ndodh sepse vuajme nga dikush dhe kemi friken e zhgenjimit nga dikush tjeter........
    Gjithsesi them qe nuk duhet te hapesh dhe te tregosh zemren dhe cka ke ne brendesi te saj,sepse cdo gje merret per dobesi...
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga IL__SANTO
    Dashuria e pare nuk harrohet sepse eshte hapi i pare drejt 1 bote qe deri ne ate moment eshte e panjohur.

Persa i perket shprehjes 1 shkrimtar ( qe nuk e mbaj mend ) ka thene: Kur mbaron 1 dashuri nuk bie ne pesimizem por hidhesh me mish e me shpirt ne 1 lidhje tjeter noshta me te bukur nga ajo qe le ose ndoshta me keq sesa lidhja e meparshme.

pershendetje,

Po ku i gjen keto re derman

Sjam dakort me kete shkrimtarin tend,sepse kur do dike me shpirt dhe e humb,sigurisht qe bie ne pesimizem dhe eshte e veshtire te kalosh me shume gjallleri ne nje lidhje te re!
    Te pakten keshtu mendoj une.
    Koha eshte ilaci me i mire qe sheron gjithcka,po personalisht mendoj se dikush tjeter nuk do me zevendesonte dot ate lidhje qe humba....Kjo qe thua ti ekziston vetem ne rastet ku nuk ka qene ne te vertete "dashuria"!!

respekte
    "Carpe Diem"

Hakmarrese
    Anėtarėsuar
    07-05-2002
    Vendndodhja
    Ne vednin me te pershtatshem
    Postime
    75
    Asnje dashuri nuk harrohet, as e para dhe as e fundit, secila eshte unike ne krijimin e saj.

Megjithate dashurise se pare do ti beja nje krahasim si me femijen tend te pare. Ti behesh nene per here te pare dhe eksperimenton me veten dicka ndryshe qe nuk e ke jetuar me pare, ashtu eshte dhe dashuria e pare. Kur zemra te fillon te rrahe me fort per ATE, dhe ti vete nuk arrin ta kuptosh cpo ndodh me ty.

Dhe perseri ashtu si nena qe lind femijen e dyte, di me shume se si te kujdeset ka me shume eksperience ne punen e saj amerore, dhe ne dime ti identifikojme me mire ndjenjat dhe pasionet tona.

Dhe sikurse nena i do ne menyre te njete femijet e saj, dhe ne brenda vetes ruajme po te njetat kujtime per cdo dashuri.

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar mė parė nga Mister

Dhe sikurse nena i do ne menyre te njete femijet e saj, dhe ne brenda vetes ruajme po te njetat kujtime per cdo dashuri.
    hmmmmmmm si ka mundesi qe te behet ky krahesim me dashurin,kure ke ne mendje dhe zemer nje dashuri smundemi ti perkushtohemi tjetres plotesisht,po ai person qe ka perjetuar shume lidhje si i bie me qen,ai kurr ska per te pas koh per dashurin qe jeton se ka ne mendje e zemer dashurit e tjera,,,,,,,
    nejse ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,
    dashurin e pare mund ta krasosh me HAPIN E PARE qe hedh nje i vogel,qe te ngelet ne kujtes per nje fare kohe,sepse femija hedh hapin e dyte te tret, ......po nese dashuria pasardhse eshte DASHURIA E MADHE ,zbehet fare dashuria e pare deri ne nje kujtim te larget,,,.
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    [QUOTE=bebushja
    dashurin e pare mund ta krasosh me HAPIN E PARE qe hedh nje i vogel,qe te ngelet ne kujtes per nje fare kohe,sepse femija hedh hapin e dyte te tret, ......po nese dashuria pasardhse eshte DASHURIA E MADHE ,zbehet fare dashuria e pare deri ne nje kujtim te larget,,,.[/QUOTE]

Pershendetje bebushja,

Llogjike keto fjale dhe plotesisht te sakta!
    Desha vetem te shtoja qe edhe kujtimet sado te largeta dhe te zbehta te jene me pas,prape e dashur ngelen kujtime,duam apo sduam ne te jene!
    Sigurisht qe ne jete duhet te shikojme gjithmone para,po a mundet dot te harrojme dhe te fshime dicka qe kemi perjetuar me pare sado e dhimbshme apo e lumtur te kete qene?

miqesisht
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e juniku
    Anėtarėsuar
    09-01-2003
    Vendndodhja
    ATHINE GREQI
    Postime
    96

Exclamation dashuria e pare

kam dashuruar per here te pare para 17 vjetesh kurr nuk e kam harruar dhe per cudine time degjoj ne kete moment kengen MERI MERITA NE INTERNETeshte emri im dhe i te dashures time te pare njekohesishtsi mund te ma shpjegoni kete ju lutem eshte thjeshte nje rastesi!qe te mos jemi hipokrite dashuria e pare vdes bashke me jeten e personit qe e jeton kete mendim kam une duke u bazuar ne eksperiencen time personale .Mendoni qe tani jam i martuar me dy femije!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Dashuria e par eshte si nje lufte..ndoshta mbijeton por ke humbur nje pjes te trupit ne ate lufte..!!
    Qysh ore? u bem te gjith filozofer tani!
    Pse po te vej ne nje lufte te dyte ai ushtari nuk ka mundesi te humbasi dhe atie nje pjes? Po qe mos te humbasi as nje pjes ne luften e pare te kishte kaluar ne mendje?

Dashuria e pare eshte si chips (patatakia apo patatina si i thoni ju ne shqipri).
    Shijen ashtu si e ka patataki par qe do hash nuk e kan te tjerat! Dhe te tjerat jan te shishme, por jo sa e para...lol

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga juniku
    kam dashuruar per here te pare para 17 vjetesh kurr nuk e kam harruar dhe per cudine time degjoj ne kete moment kengen MERI MERITA NE INTERNETeshte emri im dhe i te dashures time te pare njekohesishtsi mund te ma shpjegoni kete ju lutem eshte thjeshte nje rastesi!qe te mos jemi hipokrite dashuria e pare vdes bashke me jeten e personit qe e jeton kete mendim kam une duke u bazuar ne eksperiencen time personale .Mendoni qe tani jam i martuar me dy femije!

Njeriu mund te kete kaluar shume dashuri ne jete,po varet se cila ka qene dashuri tamam,dhe mbase ne rastin tend kjo dashuri ty te ka qelluar heren e pare!
    Nuk ndodh vetem te ty,po ndodh te te gjithe,sepse nje dashuri te forte nuk mund ta harrojme kurre dhe eshte mese e vertete qe vdesim me te.
    Femijet te te rrojne dhe te uroj fat dhe lumturi me bashkeshorten tende,po edhe sikur 10 femije te kesh,mendoj se dashurine per Merin nuk ke per ta harruar kurre!

respekte
    "Carpe Diem"

Faqja 3 prej 16 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •