nuk mendoj se ka pergjigje te prere per kete pyetje...por une nuk do te thoja se 1 dashuri eshte unike e vecante, e pakrahasueshme...eshte thjeshte ndryshe nga te tjerat...Postuar mė parė nga shoku_tanku
nuk mendoj se ka pergjigje te prere per kete pyetje...por une nuk do te thoja se 1 dashuri eshte unike e vecante, e pakrahasueshme...eshte thjeshte ndryshe nga te tjerat...Postuar mė parė nga shoku_tanku
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
dashuria e pare !!! ajo me te cilen jam tani !!! edhe jam shume i lumtur qe te jem vetem me kete dashuri tere jeten !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Urime Per Temen Di_Ana
Dashuria e pare. imen per te harruar Un iher per vete pothuajse te gjith e kam harruar prveē disa detaja te vogla qe sarrohen lete, por me gjith ate njeriu e ka zemren e madhe dhe dashuron der ne vdekje![]()
Postuar mė parė nga xHeneta_18..kS
tani varet dhe nga eksperienca personale e cdo personi ne jeten e tij por mendoj se je gabim pasi ne dashurin e pare te shtyn dhe kurioziteti per te zbuluar dicka te re qe se ke njojtur kurr me par ndersa ne dashurin e vertet eshte qe thjesht ti kerkon 'shpirtin binjak' ate person qe do beje gjithcka me te pa u menduar kurr dy here por vetem nje here e plot e plot te tjera...............
MAKE LOVE.........NOT WAR
Postuar mė parė nga shoku_tanku
pershendetje,
Ke plotesisht te drejte!
"Carpe Diem"
Postuar mė parė nga BaLLaKumi
Pershendetje,
Po njeriu e ka zemren e madhe dhe dashuron deri ne vdekje po ama duhet te dije ke te dashuroje,duhet te japi dhe te marri te njejten gje nga tjetri!
respekte
"Carpe Diem"
jam e mendimit tend.Postuar mė parė nga IL__SANTO
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Dashuria e par eshte si nje lufte..ndoshta mbijeton por ke humbur nje pjes te trupit ne ate lufte..!!
Feel the pump √
absolutisht aspak e vertet...nese ti ke kaluar dashurine e par dhe ajo nuk eshte perfundimtarja per ty. nje dite do te dashurohesh dhe martohesh me nje goce tjeter.................dashuria e pare ska per te mar asnje pjes,thjesht ka per te qene nje kujtim.Postuar mė parė nga Dj-GabrieL
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Postuar mė parė nga ^AngeL^
Si do ndiheshe ti ^AngeL^(Me fal per krahasimin) nqs "burri" yt do ta kujtonte here pas here Dashurine e pare.
Per disa persona ē'do dashuri e krahėsojne me te paren.Mendon se eshte gje e mire kjo?
^AngeL^ me fal edhe nje here per krahėsimin.
Ps.Me ka ndodhur kjo prandaj po e shkruaj.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ShocK : 19-03-2007 mė 21:06
Krijoni Kontakt