Ahh dashuria e pare
E si mund te harrohet nje e tille pastaj ckuptim do kishte eshte e para dhe e para dhe e fundit nuk harrohen asnjeher.
Ahh dashuria e pare
E si mund te harrohet nje e tille pastaj ckuptim do kishte eshte e para dhe e para dhe e fundit nuk harrohen asnjeher.
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Lumsi ai per te cilin dashuria e pare ngelet e vetmja dhe e fundit..........
se te tjeret me zor kan me e harru dhe me u dashuru perseri me te njejten force.......
Shpresoj me gjithe shpirt ta harroj se me ka zhgenjyer shume.Kam urrejtje per ate njeri qe i dhashe aq shume por qe nuk me vleresoiSa here me thote qe jam dashuria e jetes se tij dhe qe nuk mund te me harroje kurre kur une e di qe ka te tjera dhe qe edhe kur ishte me mua kam marre vesh qe me ka tradhetuar me kujtohen vargjet e Kadarese:dhe s kish se si te ndodhte ndryshe/te ndodhte ndryshe s kish se si/u desh te zhdukeshin perbindeshat /qe ne kete bote te vije ti!
dashuria e pare!!!!!!
Jemi bere shoket shume te mire. Edhe pse kaq vite jemi larg njeri-tjetrit ende edhe sot shkruhemi, tregojme per jetet, ndodhite, shume here kujtojme ato vite kur ishim te dashuruar. Nuk ka vend per urrejtje , njeriun qe dashuron , nuk e dashuron qe ta mbash te lidhur mbas vetes.
Per, mua kurre nuk do te kete dashuri te dyte, e para dhe vetem e para do te jete gjithmone ne jeten dhe zemren time !
Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!
Kjo shprehje qe e the me larte a do te thot ne shqip, E PARA ESHTE E PRERE E THELLE ?!
Edhe pse nuk jam shume i sigurte !
Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!
Po "E para eshte prerja me e thelle"...sado dashuri te provosh sikur e para ska.![]()
Nuk i besoj shume kesaj shprehjeje. Rendesi ka qe njeriu te jete i kenaqur, por pastaj se e para apo e dyta apo e dhjeta, pak rendesi ka. Fundja nje jete jetohet, e cila nuk jetohet per Boten dhe nuk jetohet vetem ne teori.
La vita č bella...
E kush e mban mend dashurin e pare aman!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt