Close
Faqja 12 prej 16 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 157
    Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Ahh dashuria e pare

E si mund te harrohet nje e tille pastaj ckuptim do kishte eshte e para dhe e para dhe e fundit nuk harrohen asnjeher.
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

i/e regjistruar Maska e Colomba
    Anėtarėsuar
    06-04-2009
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    660
    Lumsi ai per te cilin dashuria e pare ngelet e vetmja dhe e fundit..........
    se te tjeret me zor kan me e harru dhe me u dashuru perseri me te njejten force.......

i/e regjistruar Maska e La_Fenice
    Anėtarėsuar
    27-05-2009
    Postime
    143
    Shpresoj me gjithe shpirt ta harroj se me ka zhgenjyer shume.Kam urrejtje per ate njeri qe i dhashe aq shume por qe nuk me vleresoiSa here me thote qe jam dashuria e jetes se tij dhe qe nuk mund te me harroje kurre kur une e di qe ka te tjera dhe qe edhe kur ishte me mua kam marre vesh qe me ka tradhetuar me kujtohen vargjet e Kadarese:dhe s kish se si te ndodhte ndryshe/te ndodhte ndryshe s kish se si/u desh te zhdukeshin perbindeshat /qe ne kete bote te vije ti!

dashuria e pare!!!!!!
    Jemi bere shoket shume te mire. Edhe pse kaq vite jemi larg njeri-tjetrit ende edhe sot shkruhemi, tregojme per jetet, ndodhite, shume here kujtojme ato vite kur ishim te dashuruar. Nuk ka vend per urrejtje , njeriun qe dashuron , nuk e dashuron qe ta mbash te lidhur mbas vetes.

Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anėtarėsuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    Per, mua kurre nuk do te kete dashuri te dyte, e para dhe vetem e para do te jete gjithmone ne jeten dhe zemren time !
    Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!

Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anėtarėsuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    Kjo shprehje qe e the me larte a do te thot ne shqip, E PARA ESHTE E PRERE E THELLE ?!
    Edhe pse nuk jam shume i sigurte !
    Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!

..e qeshur.. Maska e DeliciousPerson
    Anėtarėsuar
    04-08-2009
    Vendndodhja
    Mes enderrave te dikujt
    Postime
    75
    Po "E para eshte prerja me e thelle"...sado dashuri te provosh sikur e para ska.

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Mendoni se dashuria e pare nuk harrohet kurre?
    Si e vleresoni shprehjen " njeriu dashuron shume here ne jete dhe cdo rast ndryshe nga hera tjeter"?

Une mendoj se dashuria e pare vertet nuk harrohet,por jo se eshte me e rendesishmja.Eshte njesoj sikur mesuesja e pare nuk harrohet dhe shume gjera te tjera te para gjithashtu!
    Eshte e bukur dhe e paperseritshme rrahja e pare e zemres,puthja e pare,prandaj kjo dashuri ngelet e paharrueshme.
    Njeriu nuk mund te dashuroje vetem nje here,por vetem njera nga keto dashuri eshte ajo qe te gjithe ne e quajme "te madhe".
    Por edhe kur dashurohesh shume here ate te madhen duhet te jesh me fat ta hasesh,sepse edhe mundesh qe te mos e takosh kurre!

Ndonjehere mendoj se njerezit ne pergjithesi nuk dashurojne shpesh ne jete,por ju duket se dashurojne,per t'u ndiere te dashuruar.

Cili eshte mendimi juaj?
    Dashuria e pare eshte si ajo foshnja e dlire qe shpreh fjalen mami ose babi per here te pare,kur fillon dhe thote fjale te tjera te bejne pershtypje por jo sa fjala e pare.
    "Shoku Mjekesise"

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Nuk i besoj shume kesaj shprehjeje. Rendesi ka qe njeriu te jete i kenaqur, por pastaj se e para apo e dyta apo e dhjeta, pak rendesi ka. Fundja nje jete jetohet, e cila nuk jetohet per Boten dhe nuk jetohet vetem ne teori.
    La vita č bella...

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    E kush e mban mend dashurin e pare aman!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 12 prej 16 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •