Close
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 107
    ***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    Nuk e di nëse ke ndonjë problem me neuronet, po nuk më dukesh aspak mirë. E si mund të thuash një gjë të till për Berishën që të solli pavarësin? E si mund të flasësh kështu për Berishën që ngeli duke i bërë presion Serbis? E si mund të flasësh për këtë qeveri që ai Lulëzim Basha ka pasur ndikim më të madh se Sejdiu, Thaçi, Hyseni e të gjithë politikanët e Kosovës bashkë. Sa pa logjikë të shëndosh që flisni disa, nuk e di me çfarë qëllimi hyni në forum, dhe cili është misioni juaj real. Nuk ju kuptoj fare se çfarë dreqin ju kemi bërë ne Shqipëtarët e Shqipëris, ju Shqipëtarëve të Kosovës. Shtrojini njëher ato dreq problemesh që keni me ne, përpara se të na përbuzni dhe të flisni me tym në ajër. Unë këtë do ta cilësoj mosmirënjohje dhe bukëshkelur, nuk mund të flas keq për të gjithë Kosovarët se kam shok shum dhe kam një respekt të veçant, po për disa që shkruajn këtu i barazpeshojë njësoj si Serb, Grek dhe Turq. Turp tiu vijë që vini e flisni në emër të gjith Shqipëtarëve të Kosovës.
    sa bukur e ke shkrujt....se nuk ta din ja ndoll nji gje dhe na ben gogola dhe kur i pelqe jemi motra dhe vllezer...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-01-2009
    Postime
    129
    une ne shej proteste heq dor nga pushimi i planifikuar me familje ne shqiperi

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Policia shqiptare qe ne fillim te sezonit te pushimeve dhe shtimit te numrit te turisteve duhet te merrte masa per sigurine , sidomos ne periferite ne fshatra ne zona malore i dine vete , kurse shteti leviz vetem mbasi ndodhin krime , pra policia nuk te siguron jeten por mundohet qe mos ta pesosh aq keq sa i pari e ndryshe ngelet te udhetosh me arsenal e te çash rrethimin me lufte . Pse kot i ka shperndare ne popull armet Amerika ?

Prandaj ju vellezer kosovare pajisuni me arme kur te ndermerrni udhetimin , kjo duhet te jete si keshille edhe ne guidat turistike per Shqiperine .
    Meso armen , ki nishan dhe mire se te vish
    Ndryshuar për herë të fundit nga daniel00 : 07-07-2009 më 17:40

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Nuk e di nëse ke ndonjë problem me neuronet, po nuk më dukesh aspak mirë. E si mund të thuash një gjë të till për Berishën që të solli pavarësin? E si mund të flasësh kështu për Berishën që ngeli duke i bërë presion Serbis? E si mund të flasësh për këtë qeveri që ai Lulëzim Basha ka pasur ndikim më të madh se Sejdiu, Thaçi, Hyseni e të gjithë politikanët e Kosovës bashkë. Sa pa logjikë të shëndosh që flisni disa, nuk e di me çfarë qëllimi hyni në forum, dhe cili është misioni juaj real. Nuk ju kuptoj fare se çfarë dreqin ju kemi bërë ne Shqipëtarët e Shqipëris, ju Shqipëtarëve të Kosovës. Shtrojini njëher ato dreq problemesh që keni me ne, përpara se të na përbuzni dhe të flisni me tym në ajër. Unë këtë do ta cilësoj mosmirënjohje dhe bukëshkelur, nuk mund të flas keq për të gjithë Kosovarët se kam shok shum dhe kam një respekt të veçant, po për disa që shkruajn këtu i barazpeshojë njësoj si Serb, Grek dhe Turq. Turp tiu vijë që vini e flisni në emër të gjith Shqipëtarëve të Kosovës.
    qysh lol?

berisha i solli pavarsin kosoves?

un pata kujtu se UCK, e NATO, Bill Klintoni e Xhorxh Bushi po paskam qon gabim
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    qysh lol?

berisha i solli pavarsin kosoves?

un pata kujtu se UCK, e NATO, Bill Klintoni e Xhorxh Bushi po paskam qon gabim
    Derjans ke dëgjuar ndonjëher për influenc të politikës së jashtme? Kjo politik rezultojë e suksesshme, dhe ndihmojë në përshpejtësimin e pavarësis. Të ishtë për UÇK akoma do ishin nën diktaturën e Millosheviçit. Mos të ishte Shqipëria ta qanin pavarësin dhe ekzistencën si popull i vjetër në Ballkan. Kudo që shkojn dhe çfarëdo që bëjn identifikohen me emrin Shqiptari. Ky ishte qëllimi i asaj pjesës së vogël që e more shabllon dhe arrite dole në një konkluzion tjetër për tjetër.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga shah_isti Lexo Postimin
    e kam frigen se keshtu do ta kemi ne shqiptaret e kosoves tani e tutje
    saliu e shliroi ****** e fitoi mandatin edhe per kater vite
    e as qe do ti interesoin tjeter
    e ma se paku per neve nga kosova
    me fal qe po ta them ,por po flet percart .
    Keto lloje ngjarjesh ndodhin gjithandej edhe ketu ne europe ,i degjojme perdite ne lajme.

Fakti qe tentuan te marrin vetem femijen edhe qelluan nenen qe ta kishin me te lehte,per mua eshte hasmeri.

Pse vetem Nga kosova udhetojne ne ate rruge,po shqiptare shqiperie nuk kalojne andej ??????? se po na lu menc.

PS.kushdo qe tentone ti marri femijen nenes eshte krim.Por banda kerko me shume kur shkon me vjedh,i merr te gjtha,ata donin vetem djalin.
    Thjeshte ne kete teme te vret syrin si grihen shqiptaret me njeri tjetri.
    Kosova-shqiperia, Shqiperia-Kosova ,harrojme se po shajtem palen tjeter ne rralle te pare shah veten tende se edhe ti ate gjake ke SHQIPTAR
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anëtarësuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    I deshiroj sherim të shpejtë Zonjës e cila e mbrojti djalin e vet në këtë rast (8 vjeçar)dhe besoj se ky djal prap do ta viziton Shqipërin ,është per tu denuar ky akt kriminel dhe asgjë tjeter ,besoj se s'kemi nevoj të udhëtojmë te armatosur edhe në mesin e vëllëzerve.

Përshëndetje F.SH

i/e regjistruar Maska e STOP-START
    Anëtarësuar
    03-07-2009
    Postime
    237
    Nuk e di se çfarë ju duhet juve ore ndihma e Sali Berishës , duke pas ndihmën e Hashim Thaqit .
    Boll ka probleme Berisha për vete , tani të mirret dhe me problemet e Kosovës .

Edhe kush tha ktu dikush hajnat janë politikanët kishte të drejtë

Elvisi

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-01-2009
    Postime
    129
    E si mund të thuash një gjë të till për Berishën që të solli pavarësin?
    po shifet ashiqare se paske ba hajgare

Turp tiu vijë që vini e flisni në emër të gjith Shqipëtarëve të Kosovës.
    nuk fola ne emer te askujt
    por ne emer te familjes sime
    dhe ne shej revolte ne ket ver nuk do te vi ne pushime ne shqiperi
    per ket jam i sigurt

dhe po te kish ndodh ty dhe femijve tu keshtu
    a thua si do te kishe reague

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Derjans ke dëgjuar ndonjëher për influenc të politikës së jashtme? Kjo politik rezultojë e suksesshme, dhe ndihmojë në përshpejtësimin e pavarësis. Të ishtë për UÇK akoma do ishin nën diktaturën e Millosheviçit. Mos të ishte Shqipëria ta qanin pavarësin dhe ekzistencën si popull i vjetër në Ballkan. Kudo që shkojn dhe çfarëdo që bëjn identifikohen me emrin Shqiptari. Ky ishte qëllimi i asaj pjesës së vogël që e more shabllon dhe arrite dole në një konkluzion tjetër për tjetër.

Pse si duhet te identifikohemi ne sipas teje?

Na i themi vetit shqiptar mos e paci dite. Vetem ju na quani kosovar, nuk e di pse, ndoshta mendoni se e keni kete te drejte vetem ju meqe ajo gjysme e territorit shqiptar u quajt Shqiperi nga te huajte. Edhe vdisni ju te Shqiperise me i dhene vetit me shume merita sesa qe ju perkasin ne realitet. Ai BCB e teproi, mirepo mos e teproni tash ju tjeret, se mezi prisni edhe ju me ja nise e me shajt
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 07-07-2009 më 18:01

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •