Nje teme e tille ekziston !
p.s.informate e mire.
Nje teme e tille ekziston !
p.s.informate e mire.
keni lan NAM,marja e zez...
edhe ca te bejm ne tani keq na vje po ndollin keto gjera mos ti kishte ndollur atyre nga kosova do i kishte ndollur nji njeri tjetri....
femi ka shqiperia sa te duash dhe priten kosovaret me i mor femin amon ca o kjo mer na acaroni kot nervat...
ca do me na then ti i her me ket tem qe ke hap qe nuk jemi mireprites qe grabisim turistat se nuk po te kuptoj ku do me dal....
Ndryshuar për herë të fundit nga Tironcja_BLN : 07-07-2009 më 16:48
po hik ore budall se na acarove neravt nuk di ca flet....me qafsh nga kush fshat je ti i her qe na bo si kur di ti......ndollin keto gjera nuk ke cfare ti besh dhe ne kosove ndollin mos u bo merak ti po nuk flet njeri dhe kur ndoll ne shqiperi me vrap hapin tema etj po rri urt tani....
njeri nuk paske me u bo ti qe flsike keshtu budallalliqesh!!!!!!!!
amon se nuk ja vle me u mor me njerez kaq te ulet si ti hahahahah vetem esht te qeshesh se qenke per gjynof ti pupupup injoranca pupupupu.....
Ndryshuar për herë të fundit nga Tironcja_BLN : 07-07-2009 më 16:47
leje mos fol pa lidhje...ky rast eshte per tu denuar, nuk jan shqiptaret ne kte gjendej sa te vjedhin buk me djathe e coca colka udhetaresh dhe naj 20 eurosh.
ata kan qene aty te vjedhin femijen, dhe dihet qe ata ose kan pas hasmeri nga kosova ose ndonje kryefamiljar do ket ngaterru telat me ndonje bandit te pist...
nuk dalin mafjozat e kuksit per te vjedh fmi..mos folni pa lidhje.
leje pal mos u ngut edhe ti...avash se ashper ja ke kthy....
Ama ktij duhet ti kthehet pergjigja ne kte menyre:
Une jam Tropojan, dhe nje familkje Tropojane ka ra ne Junik mos u gabofsha ktu e 50 vite, kan ra 8 veta sot jan familje me mbi 70 antare, kryefamiljari njeri i mecem dhe fjal mpreht.
Cohet ky Tropojani plak qe jeton ne Kosove tash e 50 vite fill pas nje vizite qe kishte bo tek pjesa tjeter e familjes ne Tropoje., dhe shkon ne nje rast mortor aty afer tioj ne Junik....
Nje plak per ta ngacmu ket Tropojanin i thot, a ke ne SHqiperi, po kesh ja kthen plaki Tropojan.
Plaku KOsovar, ja kthen eh vallai rrebela ishin ata te SHqipnis bre, nashta tan jo vec te shumtit po.
Plaku Tropojan ja kthen kshu: Ne nje mbreteri te shum e shum shekujve me pare, nje mbret kishte dy lope te tijat, dhe vendos qe te mbledh gjith njerzt me te mencur te mbreterise qe ai drejtonte, dhe ti pys se cila lope eshte nena dhe cila eshte bija....ama nqs fshataret nuk e gjenin, mbreti do tu priste kryet.
Njeri pas tjetrit vijne fshataret dhe thojne qe lopa nene eshte kjo,,,,dhe gjithnje gabojne dhe mbreti u pret kokat...
I vjen rradha njonit, edhe mbreti e pyt cila nga kto 2 lope eshte nena dhe cila eshte bija?
Fshatari i thot me jep nje hu/dru dhe ta tregoj une, i lidh dy lopet qe mos ti ikin dhe u hyn dajak per ore te tera, lopet shkojne tu me i leshu komet....
ama kur lodhen aq shum saqe nuk mund te leviznin dot mo,,,lopa meme e con kryet tek grazhdi,,,lopa tjeter e con kryet tek gjini i tjetres....dhe fshatari i thot,,,,lopa qe e coj kryet te gjini eshte lopa bije tjetra eshte nena...
pshtoj fshatari pa ju pre kryet,,,,,dhe me kto fjale plaku Tropojan cohet nga deka dhe u drejtohet te pranishmeve:
Zoti u lasht shendosh burra,,,,dhe plakut qe i tha SHqiptaret e SHqipnis jan rrebela i thot: ty jazek te koft....me aq del per dere jashta.#
Kur paten nevoj gjith SHqiptaret e KOsoves,,,tek nana erdhen...mos ta harrojne ky qe ka komentu kshtu pa lidhje.
Ndryshuar për herë të fundit nga Homza : 07-07-2009 më 17:01
hajnat jan politikanet me te sofistikuar..
ata kuptojne mire situatat politike..
ata vetem me nji sy qe i hedhin gazetave..(gazetat qe te tjeret i lexojne e jo hajnat..) kuptojne sa eshte sahati..
si ne kte rast si ne mijra raste tjera hajni ka kuptuar se.. policia eshte diku tjeter e perqendruar.. ( psh kto dit me detyrat e votimeve) pra rruga eshte e pa mbrojtur.. dhe hajni merr vendim..
te zer prit e te sulmoje ne befasi.. viktimen.. qe kuptohet do jete nje kerr kosovar me familjar brenda..
sepse hajni sikurse cakalli ujku tigri etj..sulmojne "gjen e dobet"..
kini pa ujk qe sulmon luianin apo ariun.. kurre..
dhe hajn qe sulmon nje band hajnash me x5.. nuk para ka.. ..
pra hajnat e rruges ose maskat..sulmojne grate qikat pleqte femijet..
po cfar duhet..
reagim popullor e shteteror i fuqishem.. qe ti gjejne e kapin e ti varin ne litar hajnat mu aty buz rruges qe te "dh.ihen ne b.rek" ata mijra hajna tjere.. ne rruget e shqiperise qe vec rastin presin..
ahmet zogu.. i cfarosi maskat..pra cubat ne kohen e tij..
ala mbahet mend siguria e kohes zogiste..
sic me than.. ne ato pika ku autostrada nderpritet ..dhjetra femije te katundareve kuksiane.. u zen prit kerrave kosovare e u kerkojne euro..
ka mundesi qe keta bandit te vegjel.. te jene zbuluesit.. e bandes se hajnave..qe informojne cubin per llojin e viktimes..
pra kerri kosovar ka shpejtesin 5 km ne ore.. ne castin qe ndrron ..nga autostrad ne rrugen e vjeter e anasjelltas.. e aty del "femija i vogel" e kerkon euro.. sic duket ky femij eshte debatikas i bandes.. pra informatori qe jep informaten e "cilesise se kerrit" ..pra cka brenda.. sa te fort sa te dobet.. udhetojne.. e cubio diku prane llogarit..se ja vlen a jo te sulmoje.. dhe
cubi vigjelon e godet..
ku ka ndodhur ky rasti tragjik me kte familjen kosovare?
zoti e mjeket e ndihmofshin kte nane heroine qe ka mbrojtur femijen e vet.... nga kjo shqiperi e dh.jere qe kurre nuk u be AT-DHE.. por mbet hajn-dhe..
..
Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 07-07-2009 më 17:13
e kam frigen se keshtu do ta kemi ne shqiptaret e kosoves tani e tutje
saliu e shliroi ****** e fitoi mandatin edhe per kater vite
e as qe do ti interesoin tjeter
e ma se paku per neve nga kosova
Nuk e di nëse ke ndonjë problem me neuronet, po nuk më dukesh aspak mirë. E si mund të thuash një gjë të till për Berishën që të solli pavarësin? E si mund të flasësh kështu për Berishën që ngeli duke i bërë presion Serbis? E si mund të flasësh për këtë qeveri që ai Lulëzim Basha ka pasur ndikim më të madh se Sejdiu, Thaçi, Hyseni e të gjithë politikanët e Kosovës bashkë. Sa pa logjikë të shëndosh që flisni disa, nuk e di me çfarë qëllimi hyni në forum, dhe cili është misioni juaj real. Nuk ju kuptoj fare se çfarë dreqin ju kemi bërë ne Shqipëtarët e Shqipëris, ju Shqipëtarëve të Kosovës. Shtrojini njëher ato dreq problemesh që keni me ne, përpara se të na përbuzni dhe të flisni me tym në ajër. Unë këtë do ta cilësoj mosmirënjohje dhe bukëshkelur, nuk mund të flas keq për të gjithë Kosovarët se kam shok shum dhe kam një respekt të veçant, po për disa që shkruajn këtu i barazpeshojë njësoj si Serb, Grek dhe Turq. Turp tiu vijë që vini e flisni në emër të gjith Shqipëtarëve të Kosovës.
Krijoni Kontakt