Close

Rezultati i Sondazhit: Koalicioni i Ilir Metës dhe LSI me PD, është i drejtë apo i gabuar?

Votues
80. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • I drejtë, e aprovoj.

53 66.25%
  • I gabuar, nuk e aproboj.

27 33.75%
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 76
    zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Mir e ke ti Leco, po hec e fol me kte koktulin ktu
    http://www.shekulli.com.al/2009/07/0...gjedhjeve.html
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Citim Postuar më parë nga ^SHIU^ Lexo Postimin
    O Murik, me shkaterrove se qeshuri mer burr i dheut. PD ben kualicion me LSI dhe ti e perkthen eshte fitore e qendres. LOL
    Politika nuk eshte matematike qe nje majtas dhe nje djathas japin qender.
    O Shiu, po nuk mundemi gjithmone te zgjatemi e te shpjegojme me detaje te imtesishme c'do gje qe komentojme.Per ti ra shkurt thashe qe fitoi qendra,me fjale te tjera Sala nuk mund te shkoje shume djathtas sepse Iliri nuk do ta lejoje keshtu qe do te jete nje politike e ekuilibruar,as e djathe e as e majte e mirefillte por e qendres(ne qofte se mund te perdorim keto terma kur flasim per politiken shqiptare).

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Normal qe i drejte, vendi ka nevoje per qeveri dhe jo krize politike.

Rama, pas gjithe asaj qe i beri LSI-se, kerkonte si hipokrit nje koalicon PS+LSI qe nuk formonte qeveri, vetem sa e fuste vendin ne krize politike. Dhe pse do te behej kjo krize politike? Vetem e vetem per te shpetuar b'ythen e Rames nga vdekja e tij politike.
    Fole gjë për hipokrizi?

Bashkimi Meta-Berisha "ruan" vëndin nga një "krizë politike" POR krijon një qeveri artificiale e cila nuk shpreh vendimin që populli mori në datën 28 Qershor. Pseudoqeveria e formuar nuk do e ketë jetën e gjatë pasi nuk është formuar me vullnet te popullit!
    Ndryshuar për herë të fundit nga OO7 : 06-07-2009 më 17:28

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anëtarësuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Si duket, paragrafi yt i fundit do jetë laitmotivi 4 vjeçar i ramistëve. Pyetje kot - populli në shumicë votoi KUNDËR ed ramës - e vërtetë apo jo?
    Prektora

Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga darwin Lexo Postimin
    Si duket, paragrafi yt i fundit do jetë laitmotivi 4 vjeçar i ramistëve. Pyetje kot - populli në shumicë votoi KUNDËR ed ramës - e vërtetë apo jo?
    JO! Populli në shumicë ishte i majtë dhe votoi kundër Berishës! Populli në shumicë votoi më shumë për PS.

LSI do përballet me elektoratin e vet herët a vonë dhe nuk do të kenë mundësi ta luajnë sumën si nëpër televizione. Nëse zgjedhjet do përsëriten në disa zona ji i sigurt se cdo votë e LSI do të shkojë për PS
    Ndryshuar për herë të fundit nga OO7 : 06-07-2009 më 21:52

E keqja s'ka fund Maska e Henea
    Anëtarësuar
    25-05-2009
    Postime
    119
    Kualicjoni LSI ishte ne kohen e duhur dhe ne te miren e gjith shqiptareve.

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Citim Postuar më parë nga MUAHHH Lexo Postimin
    Fole gjë për hipokrizi?

http://www.youtube.com/watch?v=LxqIkmcU2vs

Bashkimi Meta-Berisha "ruan" vëndin nga një "krizë politike" POR krijon një qeveri artificiale e cila nuk shpreh vendimin që populli mori në datën 28 Qershor. Pseudoqeveria e formuar nuk do e ketë jetën e gjatë pasi nuk është formuar me vullnet te popullit!
    Kjo qeveri artificiale sic e quan ti ka 75 vota.Si paska votuar populli kundra nuk e kuptoj?Kush votoi per keta 75 deputete?Danezet apo Uiguret?

E keqja s'ka fund Maska e Henea
    Anëtarësuar
    25-05-2009
    Postime
    119

Qeveria e re ta bashkoj kombin për të mirën e tij

Në Shqipëri ambasadori i Shteteve të Bashkuara Xhon Uidhërs vlerëson hapat përpara të bërë në zgjedhjet e së dielës por shton se autoritetet dhe politika shqiptare duhet të bëjnë përpjekje që herën e ardhshme ato të përmbushin standardet.

Gjatë një interviste për Zërin e Amerikës ambasadori amerikan shprehet se problemet reale erdhën nga politizimi i situatës. Duke komentuar ndarjen thuajse të barabartë mes kampeve ai thotë se qeveria e re duhet të jetë e të gjithë shqiptarëve dhe jo e një fraksioni apo një tjetri.

“Rezultatet e këtyre zgjedhjeve ishin shumë të ndërlikuara. Pika kritike që do vecoja është që treguan një ndarje thuajse 50 me 50, për sa i përket preferencave të votuesve. Besoj se rezultatet e përgjithshme të dy koalicioneve të mëdha ishin thuajse disa pika përqindje larg, ishte thuajse një barazim statistikor. Kuptimi i kësaj është që qeveria tjetër, kushdo që të dalë nga ky proces, dhe do jetë proces politik e mund të dojë kohë, por kushdo del, ka një përgjegjësi më të madhe.

Është shumë e rëndësishme që qeveria tjetër të kuptojë që duhet të qeverisë jo në emër të 50 per qind të atyre që votuan për të, por të shtrijë dorën tek gjysma tjetër e popullsisë që është qartësisht e interesuar në përmirësimin e Shqipërisë. Dhe të përpiqet ta bashkoje kombin për të mirën e tij te përbashkët”, theksoi ambasadori Uidhërs.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ka thene populli..
    kur ske pulen do hash sorren..

nuk besoj se shkon gjat qo pune.. pra qe saliu te bashkqeverrise me kopukun meta..

po rezultati pra arithmetika e zgedhjeve te detyrojne te hash "sorren"..
    cte besh..

..

Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga murik Lexo Postimin
    Kjo qeveri artificiale sic e quan ti ka 75 vota.Si paska votuar populli kundra nuk e kuptoj?Kush votoi per keta 75 deputete?Danezet apo Uiguret?
    Nuk ka as 71 e jo më 75. LSI ka fituar katër mandate me sloganin VOTA PËR LSI ËSHTË VOTË E SIGURT KUNDËR BERISHËS. Si i bie të jenë këto vota? Pro Berishës?

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •