Close

Rezultati i Sondazhit: Koalicioni i Ilir Metës dhe LSI me PD, është i drejtë apo i gabuar?

Votues
80. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • I drejtë, e aprovoj.

53 66.25%
  • I gabuar, nuk e aproboj.

27 33.75%
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 76
    Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Berisha-Meta

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-03-2008
    Postime
    208
    Në dukje një veprim ''patriotik"sepse e kërkonte momenti, ndërsa në fakt një "treg" shumë i fortë ndoshta edhe 4 vende ministrore(LSI) ...............mendoj, por të shohim.......

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    I drejtë, është koalicioni i stabilitetit dhe i eurointegrimit të Shqipërisë.
    Sui generis

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    sa kom qesh.....................

erjonin e kom pik te dobet
    Mos ma shaj erjonken. Ajo,dmth "ai" nuk pi bira me kriklla, nuk ben shere se nuk eshte...bastarde
    Si kone volpino eshte.
    -

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin
    ...Mos shkel me kembe gjakun e LSI.. Mos hidh poshte sakrificat tona cnjerezore, te familjeve tona per interesin e piste te nenkryetares tende te Bashkise se Edi Rames, per gruan e Fatos Klosit, per nipin e Sabit Brokes..Turp i felliqur do te te ndjek gjithe jeten.. Nuk do lejojme te tallesh më me ne dhe te guxosh te na mbash fjalime sot pasdite, i paguar nga Edi Rama.. Ki kujdes!

Mire ket grun e profesorit, Dorin, shoqen e Denada sises e dime qe o ne bashki, po Pllumi ca e ka ket Albanen?

LOL

kudo vetem kacilet e tyne shohin robte...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Xhuxhumaku : 08-07-2009 më 14:12
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga DeuS Lexo Postimin
    Nje pyetje kam une: Pse kaq ngutje nga Meta per tu bashkuar me Berishen, nderkohe qe numerimi i votave nuk kishte mbaruar? Pse tere ky nxitim i madh per tu bere aleat me armikun me te madh te tij, te cilin, sipas fjaleve te Metes, shprehur per vite me rradhe, deri diten e votimit, e quan problemin me te madh te Shqiperise? U vodhi votat te majteve, te cilet kaluan me LSI ne mospelqim te Nanos (kur ky ishte kryetar partie) dhe te gjitha votat e te majteve, iu dhane LSI-se duke u bazuar ne qellimin kryesor elektoral qe kjo parti pati dhe qe ishte zhdukja e Berishes. Ta mbajne me shendet tani Meten, Priftin dhe cdo kameleon, mashtrues, te korruptuar e langaraq qe ka kjo parti, ku interesi personal u shpreh haptas qe eshte gjithnje perpara atij kombetar. Qe Meta do bente nje veprim te tille, nuk ja ka marr mendja as Berishes vete, i cili doli serisht me i fituari ne kete rast.

Cuditem, sinqerisht, sesi ka njerez (perjashtuar militantet Berishiane) ketu ne forum, qe bien pre e mashtrimeve te Metes, i cili deklaron qe gjasme e beri per te stabilizuar vendin, per te shmangur trazirat, sepse eshte altruisti me i thekur i shekullit etj etj! Nje njeri qe lepin aty ku ka peshtyre per vite me rradhe, nuk eshte vetem deshmi e egzistences se funderrinave ne shoqeri, por ne kete rast, kur funderrinat ngrihen ne pushtet ne kurriz te shoqerise, eshte problem kombetar..
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    I drejtë, është koalicioni i stabilitetit dhe i eurointegrimit të Shqipërisë.
    Ja o DeuS deri në ca pike është i bastardizuar opinioni, deri aty ku edhe këta që jo lidhje të kenë, po as ja kanë haberin jo vetëm politikës po edhe jetës në Shqipëri, e dinë ca është me e mirë për vëndin tonë e sa të drejta janë vendimet e marra nga forcat politike

Shko mër dajë komento dorëheqjet në kabinetin e Gruevskit e transferimet e futbollistëve dhe ja u lër cështjet e Shqiptarëve të Shqipërisë, Shqiptarëve të Shqipërisë.

i/e regjistruar Maska e Xingaro
    Anëtarësuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    Per mu dhe Likja e ka kuptu qe e ka dhi...po tani s'kthehet dot me mrapa se ja marrin per dobsi.
    Siç thone italionet: cornuto e mazziato
    Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga MUAHHH Lexo Postimin
    dhe ja u lër cështjet e Shqiptarëve të Shqipërisë, Shqiptarëve të Shqipërisë.
    hajde ilir meta, ilir meta,

e bone ene muaqen me Ballin Kombetar

Shqipria e Shqiptareve, Vdekje Tradhtarve

--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    hajde ilir meta, ilir meta,

e bone ene muaqen me Ballin Kombetar

Shqipria e Shqiptareve, Vdekje Tradhtarve

Ata të ballit janë të djathtë. Të thoje PPSH po

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Jo po te behej Meta me ate qe do ta linte jashte parlamentit.

Eshte shume e thjeshte kjo çeshtje, u mundua Rama t'ia fuste Metes, nuk ia arriti dot, tani ia fut Meta Rames dhe e nxjerr jashte skenes politike. Prandaj po quhet tradheti kjo nuk ka ndonje gje tjeter per tu quajtur tradheti. Thjesht i cenohet kolltuku Rames dhe kaq.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •