Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    maraklije Maska e bombona
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714

Peng dashurie!

Ne nje lidhje dashurie te deshtuar njeriu ben llogarite e tij dhe mendon se ne ate lidhje ai ka dhene me pak/shume seē duhet.
    Ne disa raste i mbetet peng se ka dhene diēka me shume apo me pak..

Po ju miq te dashur a ju ka ngelur ndonje peng ne nje histori dashurie?
    Dhe nese po cili eshte ai?!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 05-07-2009 mė 16:43 Arsyeja: Rregullim ortografi.
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    Bonbonke!Kush thote jo te jesh e sigurt se genjen .Te gjithe kane nga nje peng dashurie sido qe te kete qene puna...Dalin pengesa nga me te ndryshmet dhe ne kohen tone ishte " biografia" ne mes qe mos iu ndiefte emri....Ky eshte pengu im ...

Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    Postime
    4,714
    Citim Postuar mė parė nga pranvera bica Lexo Postimin
    Bonbonke!Kush thote jo te jesh e sigurt se genjen .Te gjithe kane nga nje peng dashurie sido qe te kete qene puna...Dalin pengesa nga me te ndryshmet dhe ne kohen tone ishte " biografia" ne mes qe mos iu ndiefte emri....Ky eshte pengu im ...
    biografia u be pengese per nje histori dashurie tenden te deshtuar??????????

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-02-2008
    Vendndodhja
    Uskana Ilire
    Postime
    781
    Ashtu si shkruhen "biografite"nga kende misterioze, nuk mbajne. Po pengu , kjo nyje gordone eshte mire te krijoje mundesi per shpalimin e horizontit te mjegulluar!
    KOSOVA - SHENJA E SHENJTĖ E SHQIPTARISĖ

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Bombona!
    Jo tė gjithė mbajnė nga njė peng dashurie.Mė tė shumtit i kanė realizuar ato por nė ato qė nuk janė realizuar,humbėsit janė gjithmonė ata qė kanė dhuruar dashuri mė shumė.

Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    Postime
    4,714
    Citim Postuar mė parė nga Besoja Lexo Postimin
    Bombona!
    Jo tė gjithė mbajnė nga njė peng dashurie.Mė tė shumtit i kanė realizuar ato por nė ato qė nuk janė realizuar,humbėsit janė gjithmonė ata qė kanė dhuruar dashuri mė shumė.
    jam dakort me kete me lart

Astrit Kosturi Maska e Astrit Kosturi
    Anėtarėsuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514
    Citim Postuar mė parė nga bombona Lexo Postimin
    Ne nje lidhje dashurie te deshtuar njeriu ben llogarite e tij dhe mendon se ne ate lidhje ai ka dhene me pak/shume seē duhet.
    Ne disa raste i mbetet peng se ka dhene diēka me shume apo me pak..
    Po ju miq te dashur a ju ka ngelur ndonje peng ne nje histori dashurie?
    Dhe nese po cili eshte ai?!
    Bombona e embel!

Veēse e embel, je dhe interesante me temat plot dilema, qė hap dhe kerkon opinionet e miqeve...
    Asnje opinion nuk kundershtohet, sepse jeta eshte dashuri, deshira tė kaltra, tundim e zhgenjim, eshte nje mozaik i bukur me tė gjitha keto.
    Vendosja dhe mbajtja nė dore e nje peshoreje, se ēfar' kam humbur e ēfar' kam fituar, do ta demtonte njeriun dhe pikerisht atė njeri me nje bote tė madhe e tė ndjeshme. Dashuria, kjo ndjenje universale dhe magjike, eshte iluzive, eshte gjithkund duke na rrethuar ashtu pa sy, pa vesh dhe pa mundesine per ta prekur dhe per ta mbajtur mes pellembesh nė amshim.
    Mes karakteresh qė nuk perputhen, mes zemrash qė nuk ngjiten, eshte normale qė edhe tė deshtojne lidhje dashurish.
    Mendimi im, eshte se njeriu sheh perpara dhe perpiqet tė harroje pegun dhe pirgjet e pengesave.
    Nė vend te kartolines, nje urim tė sinqerte per ty Bombona, qė kerkon ta jetosh jeten me kuptim!

Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anėtarėsuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    Per nga mosha qe kam, kurre ndonjehere nuk me ka ndodhur qe te jem peng i ndonje dashurie, por mendoj qe do te vije ajo dite qe do ta ndryshoj rrenjesisht jeten time !
    Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •