Close
Faqja 7 prej 21 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 208
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga dritek7 Lexo Postimin
    o kungull nuk ka kuptim 1 qeveri me 2 parti nga krahe te kunderta te politikes.... esht njelloj sikur te thuash se ti je lindur nga bashkpunimi majmun dhe gomar gje qe nuk besoj se esht e vertet
    Ti qënke **** kokë e këmb, më bën krahasime idioteske. Po ti je kaq **** sa mendon se do bëj ligjin LSI, ai do ja mbylli halen atyre me nja dy ministri, me një kryetar kuvendi dhe mirupafshim. Dhe si përfundim do jen lodra e Saliut për të mbajtur dhe 4 vjet pushtetin. Ti tani na thua nuk mund të mbahet, kur këta politikanët shqiptarë për një karrige japim më shum se morali, sedra, nderi familjar. Të pëlqen apo stë pëlqen ty, është e drejta jote. Se mua nuk ma ka kërcitur ndonjëher të merrem me politik dhe të jem flamur i kuq komunist siç je vetdeklaruar zotrote. Mua më dhimbset populli im, që kokë e këmb i verbuar dhe i shastisur duke i dal krah këtyre gjakëpirësave që kërkojn të na udhëheqin drejt EU. Njihu njëher mirë me realitetin në shqipëri, se ti e ke mirë je larg dhe vjen bën propagand për sport ose luan me temperamentin e njerëzve. Zgjidhjet e parakohshme do ishin shkatërrimtare për popullin shqiptar, këtë ngulite mirë në tru.

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    o kungull nuk ka kuptim 1 qeveri me 2 parti nga krahe te kunderta te politikes.... esht njelloj sikur te thuash se ti je lindur nga bashkpunimi majmun dhe gomar gje qe nuk besoj se esht e vertet
    Para se te pesosh ndonji mutacion gjenetik vete konsultohu pakes,
    Nje shembull i mire eshte CDU dhe SPD ne Gjermani , nje e qendres se djatht dhe nje e majte kane qeveri koalicioni te gjere dhe po qeverisin Gjermanine!

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955

Elektorati i LSI-së, i bashkëngjitet PS-së

Ilir Meta dhe LSI, me 4 deputetë për 4 vite në qeverisje të djathtë do të digjen tërësisht, do të asgjësohen. Një ish kryeministër i majtë, një ish figurë kyçe e të majtës, sot shpëton një kryeministër "veteran" të djathtë nga fiaskoja që e pret. Për 2 ministri, dhe disa poste drejtorësh e udhëheqësish dikastereve, ai shkel mbi vullnetin e majtë, mbi 83 mijë votat e LSI në rang vendi dhe kalon faktikisht në PD.

Ky është absurdi më i madh i politikës shqiptare. Një deputet që thyente foltoret në kuvendin e Shqipërisë kundër Sali Berishës, një deputet që shante çdo ditë e natë Sali Berishën, sot ja shpëton jetën atij. E pistë është politika. Për 4 vitet e ardhshme elektorati i LSI, me dy duar do të përqafoj PS-në, si partia e vetme që kujdeset për vullnetin e tyre, për idealet e tyre majtiste dhe mbrojtjen dinjitoze të votës së tyre.
    My silence doesn't mean I am gone!

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    o trongull po ne gjermani cfare qeverie osht.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Postime
    812
    Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    Ti qënke **** kokë e këmb, më bën krahasime idioteske. Po ti je kaq **** sa mendon se do bëj ligjin LSI, ai do ja mbylli halen atyre me nja dy ministri, me një kryetar kuvendi dhe mirupafshim. Dhe si përfundim do jen lodra e Saliut për të mbajtur dhe 4 vjet pushtetin. Ti tani na thua nuk mund të mbahet, kur këta politikanët shqiptarë për një karrige japim më shum se morali, sedra, nderi familjar. Të pëlqen apo stë pëlqen ty, është e drejta jote. Se mua nuk ma ka kërcitur ndonjëher të merrem me politik dhe të jem flamur i kuq komunist siç je vetdeklaruar zotrote. Mua më dhimbset populli im, që kokë e këmb i verbuar dhe i shastisur duke i dal krah këtyre gjakëpirësave që kërkojn të na udhëheqin drejt EU. Njihu njëher mirë me realitetin në shqipëri, se ti e ke mirë je larg dhe vjen bën propagand për sport ose luan me temperamentin e njerëzve. Zgjidhjet e parakohshme do ishin shkatërrimtare për popullin shqiptar, këtë ngulite mirë në tru.
    sorry majmuni dhe gomari mund te ken pas ardhes se bashku ne Shqiperi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-05-2008
    Vendndodhja
    Oslo, Norway
    Postime
    759
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    ku jane keto militantet e pd-se
    a mnd te na bajne ndonje koment per lidhjen berisha -meta?????
    nje koment te brarit do e kish shume qejf

asht nji bashkim shqiptaresh kundrejt kriptogrekafoneve

ishin monopolet e Angjelit &co qe krijun partine e Metes

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    sorry majmuni dhe gomari mund te ken pas ardhes se bashku ne Shqiperi
    Ik o idiot i çertifikuar. Se dole bllof, dhe tani na luan rolin e ironikut, gjë që nuk di ta bësh, dhe aq më tepër me mua. Ik shko me ndonjë home office andej nga UK dhe kërko ndihmë sociale, që të rrish online këtu dhe të bësh lojë fëmijësh, që kanë një fëmijëri të traumatizuar.

Mëso të shkruash shqip, se tregon që nuk ke më shum se 8 klasë.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Aikido : 04-07-2009 më 16:23

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga Davius Lexo Postimin
    Ilir Meta dhe LSI, me 4 deputetë për 4 vite në qeverisje të djathtë do të digjen tërësisht, do të asgjësohen. Një ish kryeministër i majtë, një ish figurë kyçe e të majtës, sot shpëton një kryeministër "veteran" të djathtë nga fiaskoja që e pret. Për 2 ministri, dhe disa poste drejtorësh e udhëheqësish dikastereve, ai shkel mbi vullnetin e majtë, mbi 83 mijë votat e LSI në rang vendi dhe kalon faktikisht në PD.

Ky është absurdi më i madh i politikës shqiptare. Një deputet që thyente foltoret në kuvendin e Shqipërisë kundër Sali Berishës, një deputet që shante çdo ditë e natë Sali Berishën, sot ja shpëton jetën atij. E pistë është politika. Për 4 vitet e ardhshme elektorati i LSI, me dy duar do të përqafoj PS-në, si partia e vetme që kujdeset për vullnetin e tyre, për idealet e tyre majtiste dhe mbrojtjen dinjitoze të votës së tyre.
    Rregulloje titullin, se i bashkangjitet PD-së.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Në gjith ato drejtori, institucione shtetërore, gjith ato nëndeg, gjith ato punonjës tatimesh, doganash, portesh etj, do jen elektorati i LSI, që do të thot se do i bashkangjiten PD-së.

i/e regjistruar Maska e Tir@nci
    Anëtarësuar
    23-06-2009
    Postime
    71
    Cuna qafshaperzotin plani o kshtu: Rama e ha derrin ke PS ene shko te G99. Qorri merr PS. Kokmodhi ia fut baces ene mas dy vjetesh ka zgjedhje treja. Qorri bashkohet me Kokmodhin ene ia fusin baces. Qorri president kokmodhi kryeminister.
    Mas nja dy vjetesh ka per ta kuptu baca

Faqja 7 prej 21 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •