Hiqni maskat, mbajtja e tyre kohë të gjatë rrezikon t`ju bëhet fytyrë!
Ku eshte Kaç Islami tani?
Jack, cuorum-i eshte 71 deputetepra me 36 vota dhe jo 11 se behemi qesharak
Di qe edhe presidenti zgjidhet kollaj me ndryshimet e bera! Jo vetem kaq por edhe mocionet s'jane me aq te lehta per tu bere ...
Shkurt, nuk me duket qeverisje e dobet ..?!!!
Ndryshuar për herë të fundit nga Scion : 04-07-2009 më 09:29 Arsyeja: shtojce
Si reagojne te semuret e aprtive, ndaj pjesemarrjes se LSI ne koalicion me PD?
Gazeta Shekulli eshte kthyer keto kohe, ne nje tribune te mirefillte antikombetare, sepse ajo lejon qe ne cdo shkrim qe botohet aty, fyerje nga me te ultat per pjesen me te madhe te kombi shqiptar dhe ofesa e kercenime nga me banalet ndaj kujtdo qe nuk ju pershtatet atyre dhe mentoreve te tyre ne PS.
Pra Rama vetem se i ka fryre dhe me tej ndasive krahinore dhe kombetare!
Ja cfare shkruhet sot:
http://www.shekulli.com.al/2009/07/04/berisha-qeveria-e-re-nga-koalicioni-pd-lsi-meta-e-pranoj-ftesen-per-stabilitetin-e-vendit.html#c61033
http://www.shekulli.com.al/2009/07/03/lsi-apel-rames-e-berishes-ctensiononi-situaten-e-renduar-politike.html
Ilir Meta cilesohet:
Te te vije turp more plehre,votat ti kane dhene te majtet e Fierit qe i ka shtypur Berisha,qe i kane hequr nga puna,i kane lene pa asnje te ardhur,votuan per ty ,per te majten.Po ti paske qene pa moral,i pafytyre.Jepja voten Berishes ,pas 4 vjetesh LSI do behet si XHUVELI,do tu ikin te gjithe ata qe u kane votuar,qe i keni mashtruar se gjoja ju ishit te majtet e vertete.O i degjeneruar,Fieraket dje ishin dhembe per dhembe me Oldashin dhe me gjithe ministrat e PD-se,ti i shite..i shitur
erald | July 2, 2009 2:37 PM
e tregoi surratin e vertete edhe Ilir Meta me shoke. E si pret ai te behet force kryesore ne politiken shqiptare kur e shet vetem majtas e djathatas. Doli fjala e Gjinushit per Meten. Meta e LSI jane njerez pa taban, pa ide, pa qellime, e kan nxjerre votene popullit shqiptar ne treg matrapazesh. Si ore shitet e blihet vota e nje kombi ne kete fare feje, Nese je ne paralament sot, je sepse je i majte. E frikshme. Ik e mbushu o Shqiperi tani, sepse vete e denove vetveten, me keta rrugace qe voton.
ar | July 2, 2009 2:47 PM
Ste vjen zor o maskara!!! Njeri pa ndergjegje, pa moral, pa personalitet.Njerezit e poshter si ty i sheh zoti edhe ja gjen vendin....
LEONARD | July 2, 2009 2:49 PM
or pleher o dritan prifti po ti je ma i korruptumi te tha sala ec se do te gjej vend pranaj..
te te vij turp dhe po te them se keto jane gjera qe nuk do harrohen sa te jete jeta ne fier..
ato votuan qe te marri ps jo pd or pler.........ok?
vipi | July 2, 2009 2:50 PM
o plera me i madh ne bot o i degjenerum.. po ti ske shance tja japesh sales se e di ti ca te fusin fjeraket ne kok.. ok legen?
emanuel | July 2, 2009 2:57 PM
Te te vije turp o shk***** qe e tradhetove voten e popullit ne kete menyre.Qe shite b*** per 5 leke.....TURP TURP TURP..........Jam apo jemi shume te indinjuar nga veprimi yt,.....I SHITUR....SIC BERI ZOGU BERE EDHE TI.......
Fieraket | July 2, 2009 4:22 PM
une jame nga fieri ky qytet eshte djepi i kultures e zhvillimit nuk eshte djepi i tradhetareve si puna jote por fieraket ti hapen syte tani do ti nxjerrin pergjithmon mos te shofesh me nga shkon je vertet nje plehre qe po ndot ambjentin fierak mos thuaj me qe jame fierak por thuaj jam tropojan fashiste
emi | July 2, 2009 5:24 PM
Ndryshuar për herë të fundit nga DYDRINAS : 04-07-2009 më 09:52
skutho, mir kavajs po qenke ene llacifac![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!
Krijoni Kontakt