Close
Faqja 3 prej 21 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 208
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Hahaha

S'eshte 84 vota sepse PS e ndryshoj kete paragraf te kushtetutes por me duket eshte 75 apo dicka e tille . Dikush qe e di mire kete fakt le ta shpalosi ketu ...
    nejse llafin e kam qe jan shum afer e per vendime te rensishme patjeter do duhet konsensus
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e BESIIM
    Anëtarësuar
    07-04-2009
    Vendndodhja
    France
    Postime
    309
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    qeverisje stabel nuk ka shqipria

sepse shum shpjet do vi koha per miratim buxheti ku do duhen 84 votat

ni kshill kam mos e leni Ilirin e Jozefinen afer njoni tjetrit se nxehen gjakrat e vjeter.
    Miratimi i buxhetit nuk eshte me 84 vota sepse eshte ndrruar dhe tani eshte vetem me shumic te thjesht .
    Ka ca raste qe votimi i buxhetit kalon edhe me 36vota nese ne sall nuk ak me shume se 71 deputet
    Hiqni maskat, mbajtja e tyre kohë të gjatë rrezikon t`ju bëhet fytyrë!

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Hahaha

S'eshte 84 vota sepse PS e ndryshoj kete paragraf te kushtetutes por me duket eshte 75 apo dicka e tille . Dikush qe e di mire kete fakt le ta shpalosi ketu ...
    Miratohet me 50%+1 te deputetëve të pranishëm në parlament. Nqs në parlament janë 20 deputetë, me 11 vota miratohet buxheti. Rrofsh o Edvin!
    Life's too short to remove USB safely.

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Ku eshte Kaç Islami tani?

Jack, cuorum-i eshte 71 deputete pra me 36 vota dhe jo 11 se behemi qesharak

Di qe edhe presidenti zgjidhet kollaj me ndryshimet e bera! Jo vetem kaq por edhe mocionet s'jane me aq te lehta per tu bere ...

Shkurt, nuk me duket qeverisje e dobet ..?!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Scion : 04-07-2009 më 09:29 Arsyeja: shtojce

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Ku eshte Kaç Islami tani?

Jack, cuorum-i eshte 71 deputete pra me 36 vota dhe jo 11 se behemi qesharak
    Ishte thjesht një ilustrim i 50% + 1.
    Life's too short to remove USB safely.

Si reagojne te semuret e aprtive, ndaj pjesemarrjes se LSI ne koalicion me PD?

Gazeta Shekulli eshte kthyer keto kohe, ne nje tribune te mirefillte antikombetare, sepse ajo lejon qe ne cdo shkrim qe botohet aty, fyerje nga me te ultat per pjesen me te madhe te kombi shqiptar dhe ofesa e kercenime nga me banalet ndaj kujtdo qe nuk ju pershtatet atyre dhe mentoreve te tyre ne PS.

Pra Rama vetem se i ka fryre dhe me tej ndasive krahinore dhe kombetare!

Ja cfare shkruhet sot:

http://www.shekulli.com.al/2009/07/04/berisha-qeveria-e-re-nga-koalicioni-pd-lsi-meta-e-pranoj-ftesen-per-stabilitetin-e-vendit.html#c61033

http://www.shekulli.com.al/2009/07/03/lsi-apel-rames-e-berishes-ctensiononi-situaten-e-renduar-politike.html

Ilir Meta cilesohet:

Te te vije turp more plehre,votat ti kane dhene te majtet e Fierit qe i ka shtypur Berisha,qe i kane hequr nga puna,i kane lene pa asnje te ardhur,votuan per ty ,per te majten.Po ti paske qene pa moral,i pafytyre.Jepja voten Berishes ,pas 4 vjetesh LSI do behet si XHUVELI,do tu ikin te gjithe ata qe u kane votuar,qe i keni mashtruar se gjoja ju ishit te majtet e vertete.O i degjeneruar,Fieraket dje ishin dhembe per dhembe me Oldashin dhe me gjithe ministrat e PD-se,ti i shite..i shitur

erald | July 2, 2009 2:37 PM

e tregoi surratin e vertete edhe Ilir Meta me shoke. E si pret ai te behet force kryesore ne politiken shqiptare kur e shet vetem majtas e djathatas. Doli fjala e Gjinushit per Meten. Meta e LSI jane njerez pa taban, pa ide, pa qellime, e kan nxjerre votene popullit shqiptar ne treg matrapazesh. Si ore shitet e blihet vota e nje kombi ne kete fare feje, Nese je ne paralament sot, je sepse je i majte. E frikshme. Ik e mbushu o Shqiperi tani, sepse vete e denove vetveten, me keta rrugace qe voton.

ar | July 2, 2009 2:47 PM

Ste vjen zor o maskara!!! Njeri pa ndergjegje, pa moral, pa personalitet.Njerezit e poshter si ty i sheh zoti edhe ja gjen vendin....

LEONARD | July 2, 2009 2:49 PM

or pleher o dritan prifti po ti je ma i korruptumi te tha sala ec se do te gjej vend pranaj..
    te te vij turp dhe po te them se keto jane gjera qe nuk do harrohen sa te jete jeta ne fier..
    ato votuan qe te marri ps jo pd or pler.........ok?

vipi | July 2, 2009 2:50 PM

o plera me i madh ne bot o i degjenerum.. po ti ske shance tja japesh sales se e di ti ca te fusin fjeraket ne kok.. ok legen?

emanuel | July 2, 2009 2:57 PM

Te te vije turp o shk***** qe e tradhetove voten e popullit ne kete menyre.Qe shite b*** per 5 leke.....TURP TURP TURP..........Jam apo jemi shume te indinjuar nga veprimi yt,.....I SHITUR....SIC BERI ZOGU BERE EDHE TI.......

Fieraket | July 2, 2009 4:22 PM

une jame nga fieri ky qytet eshte djepi i kultures e zhvillimit nuk eshte djepi i tradhetareve si puna jote por fieraket ti hapen syte tani do ti nxjerrin pergjithmon mos te shofesh me nga shkon je vertet nje plehre qe po ndot ambjentin fierak mos thuaj me qe jame fierak por thuaj jam tropojan fashiste

emi | July 2, 2009 5:24 PM
    Ndryshuar për herë të fundit nga DYDRINAS : 04-07-2009 më 09:52

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga SKRAPARI Lexo Postimin
    Patjeter qe ka fituar tropoja dhe skrapari. Kujton ti se do vazhdoje te fitoje tirana e mbushur me sllave dhe rumune gjate viteve 40.

Mbi te gjitha ka fituar Shqiperia dhe ka ulur veshet serbia apo greqia.

Ku i pe sllavet dhe rumunet ti mer bari dhish ??? Po paske qene kokrra injorantit, e Tironen e ke pas pa vetem te fotot e ZP. Ik ere 80 leksh boj nai spiunllik ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    skutho, mir kavajs po qenke ene llacifac
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin

une jame nga fieri ky qytet eshte djepi i kultures e zhvillimit nuk eshte djepi i tradhetareve si puna jote por fieraket ti hapen syte tani do ti nxjerrin pergjithmon mos te shofesh me nga shkon je vertet nje plehre qe po ndot ambjentin fierak mos thuaj me qe jame fierak por thuaj jam tropojan fashiste

emi | July 2, 2009 5:24 PM
    Kur o bo fieri djep i kultures dhe i zhvillimit?

amam ne tregoni dicka, pervec motrave qejflesha sota,

--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    skutho, mir kavajs po qenke ene llacifac

Xhuxho jom TIRONAS.

Llacifacet kur kan ardh m'Tiron, ktu e 100 e ca kusur vjet me pare, kan ardh si njerez, nuk kan ardh si ato egersirat e '44 duke vrare e duke vjedh. Prandaj kane meritu dhe meritojne respektin e gjithe tironasve.
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Faqja 3 prej 21 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •