Close
Faqja 15 prej 21 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 208
    DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Citim Postuar më parë nga lojaxhiu Lexo Postimin
    LSI mori nje vendim qe s'kishte nga ja mbante, dhe une them se elektorati i LSI e kupton kete gje.

Une s'e kuptoj fare si njerezit ketu mendojne qe LSI ka trradhtuar PS per kete gje. Edi Rama dhe PS desh e nxorren ne kapitullim LSI me kete kod zgjedhor dhe kishin nje fushate shume negative kunder LSI.

Ne fund te fushates ne 3 ditet e fundit LSI tentoi si nje tentative e fundit qe te bente koalicion me PS dhe ata refuzuan. Po ta kishin bere do kishin fituar zgjedhjet me lehtesi. Si mund ta quajne trradhti veprimet e LSI-se une nuk e kuptoj.

Eshte ironike kur pak a shume njerezit ketu i thone LSI-se:

"Si guxon te na trradhtosh vetem sepse ne te trradhtuam ty!"

Arsye tjater eshte qe PS-LSI nuk kane 71 mandate sepse LSI do e kishte zgjedhur kete koalicion. Kryesorja eshte qe te mos te kete zgjedhje te tjera se keto do ishin shume keq.

Te majtet s'kane pse ankohen. Elektorati i PS duhet te gezohet ne fakt. Me mire nje qeveri me Meten dhe Berishen bashke, se sa vetem me Berishen. Ndrryshimi arrihet me lehte nga brenda se nga jashte.
    LSI tradhetoi bindjet e Majta dhe sa do qe nuk e formonin dot qeverine me 71 deputet prap nuk duhet te bente kualicion me PD pasi une jam nje ose me mir nje ish anetar i LSI dhe per 4 vjet kemi hecur me moton KOHA PER VEPRIM per te nxjerre Sali Berisha ne pension por JO ndodhi e kunderta e majti edhe 4 vjet te tjera ne pushtet, po mos harro mbas 2 vjetesh ke Fatos Nano qe nuk lente pa sha Ilir Meten dhe Sali Berisha dhe kto dy Fatos Nano do e bejne President, ktu do jemi qe fjala ime do vertetohet.

Citim Postuar më parë nga SKRAPARI Lexo Postimin
    Eshte here e pare qe LSI bashkohet me PD dhe ajo s`ka per te bashkepunuar kurre me partine e gramos rucit apo gjinushit
    Po lexoj shum nga shkrimet e tuja ti je me LSI apo pse Iliri eshte Skrapalli dhe tip o I mban anen?
    Une sjam Skrapalli ama u bashkova me LSI pasi kur u krijua LSI u krijua me moton e shum te rinjve qe u larguan nga PS prej Fatos Nano dhe u bashkuam ke LSI “pasi shihe pak mire qe LSI e krijuan te rinjte me forcat e tyre vullnetare” por ç’fare ndodhi?
    Mori ish ministrant e Nano I futi ne Kryesine e vet I beri dhe me vende ne LSI te rinjte I nxorri menjeane, tha qe do vej deputet te rinj?? Por jo vuri perseri ish ministrant e Nano pffff, pastaj na u takua me Zoti Nano prap nejtem urt dhe e pranuam apo ky eshte kulmi te beje kualicion me PD dhe te mbaje 4 vjet ne pushtet Sali Berisha dhe mbas 2 vjetesh te bej Fatos Nano president? Ky eshte kulmi plako, meso pak me shume per politiken dhe historine e saj.

Ilir Meta Ka Te Drejt Sepse I Shtriu Doren Jo Njehere Por Disa Here Edvinit Dhe Ruceve Te Tij,edvini I Vuri Ilirit Konen Erjion Velija Ku Pergojoste Politikan Si Ilir Meta Qe Ka 20vjet Ne Politik,cfare Do Edvini Nga Ilir Meta ,edvini Humbi Dhe Nuk Ve Dote Kushte,edvini Humbi Dhe Humbi Per Fajin E Vete Dhe Per Kete Duhe Ti Jap Pergjigje Elektoratit Te Majte E Jo Ruceve E Larove Qe U Ka Mbushur Xhepat,edvin Rama Shiti Tiranen Per Tu Bere Kryeminister Por Ku E Gjeti Ruci ,leskaj,ylli,peza,shkreli,pasurin Marremendese Qe Kane Vene,ishte Edvini Ai Qe Kerkoi Kryeministrin Dhe Keta Ufo Do Ta Mbeshtesnin,ilir Meta Triumfoi Mbi Te Keqen E Madhe Ate Te Blerjes Se Vendit Nga Zagaret Edvin Rama E Te Tjeret Qe I Shkonin Nga Mbrapa,nuk Besoj Qe Ilir Meta Te Behet Hakmarres Por Edvin Rama Duhe Te Dali Perpara Drejtesis Per Korrupsionin E Bashkise

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    bir selman i nenes ke te qaj me pare.....
    "Më e mira është armike e së mirës"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-03-2009
    Postime
    85
    Degjojeni pak Ilir Meten

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-03-2009
    Postime
    85

Ilir meta thote (pa marre oferten per poste) "Berisha te mos masturbohet me Gani Bobin e tij.
    Berisha po na vjedh votat. Berisha nuk ka fituar. loooooool

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-03-2009
    Postime
    85
    ja dhe sukseset e Berishes ne perendim, qe do te na fusnin ne BE e qe na mbyllen dyert.
    Keta jane ata qe do te na fusin ne BE?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anti : 06-07-2009 më 05:24

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-03-2009
    Postime
    85
    ja prape Ilir Meta per Berishen.

Ndryshuar për herë të fundit nga Anti : 06-07-2009 më 05:26

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Politiiiikaa zonja dhe zoterinj te nderuar eshte nje loje e piset(ju te gjithe e dini ket),eshte e lidhur me karrigen dhe pushtetin qe jep ajo;po meqe Meta qenka i tilli dhe i ketilli po keta te tjeret cjane more aman???Ky u bashku me Salen qe s'ka lene me pa share,vete Sala kerkon mbeshtetjen e ketij dhe i bie qe ia ben kabull gjithe cka nxjerre prej goje.Po perse valle???
    PUSHTETI.

Beri mire a beri keq(si levizje)do shohim me pas.Sa i fituar do dal.(hall i madh per popullin)Po nderkohe leket mullare do ti bejne edhe 4 vjet te dyja palet.

Debatet ketu e kane justifikimin..ca hane buke majtas e ca djathtas...po pertej ketyre....c'behet...?

ehhh.....Turma.. turm do mbetet gjithmone
    "Më e mira është armike e së mirës"

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-03-2009
    Postime
    85
    ai vodhi elektoratin e vet, shkurt muhabeti. Le me arkes se ministrise c'do t'i beje

Faqja 15 prej 21 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •