Close
Faqja 57 prej 59 FillimFillim ... 7475556575859 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 561 deri 570 prej 589
    Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    O bavareza nje gje mos harroni.

Nuk fituat se jeni skuader e madhe po fituat se luajtet kundra nje ekipi shume te lodhur.

Hallall ju a beft zoti
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Citim Postuar më parë nga EkOnOmIsTi Lexo Postimin

Nuk fituat se jeni skuader e madhe po fituat se luajtet kundra nje ekipi shume te lodhur.

Hallall ju a beft zoti
    Edhe unë them këtë me një ekip pa trainer e disa lojtar që tani më nuk e meritojn të luajn për një klub të madh sic është Juventus (Edhe pse e urrej si klub).
    Të ishte mbrëm Juventusi i Seria B e kish bormbandu Bayernin por fatkeqësisht jo.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Citim Postuar më parë nga toni007 Lexo Postimin
    urrime per fitoren,do kishte perfundu ndryshe po te kishim pate ne juventinet nje tranjer tjeter ne stole,

fati ishte me ju qe ne ndeshjen e juventusit me bordon,

ajo ndeshje duhej fituar patjeter qe kunder bajernit skishim pse rezikonim.

na denoj mos esperienca e nje tranjeri kalamoqshe.
    FATI ka qene me ju qe ne ndeshjen ne Munchen, ku per te qene realist duhet te kishit humbur me 2 gola epersi dhe ku kasakpi me emrin Karmoranezi nuk doli me te kuqe qe ne pjesen e pare. Edhe mos na permendni fatin ju italianet...
    Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.

Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Sot do jet nje dit e madhe per italine. sot juventusi si cdo her do nderoj nje komb te tere. Sot italianet kan per tu kenaqur me spektakel.

Sot kjo ndeshje sdo ket histori sepse ne fush eshte nje juventus i uritur per te fituar. Mjer gjermanet sju doli ai eleminim nga gjysfinalja e kupes se botes dhe kjo e sotmja ju duhet.

Do ta degjenerojm bajernin vetem kjo me kenaq

Forcaaaaaa juventus
    Kjo ndeshje ska histori do fitoj juventusi

Jemi me te karikuar se kurre dhe barcelona po te ishte do i kishim fut trangullin

Ne te tilla ndeshje juvja ste fal kete e ka deshmuar

Hallall ju a beft zoti
    Ky sikur ishte ai ekipi qe nuk pyeste as per Barcelonen? Ky ekip qe kornen e pare e mori ne minuten e 75.
    Mbajini mend keto statistika, se mos na vini pas nja ca ditesh JuBe ishte e pafat...

Ky sikur ishte ai ekipi qe nuk pyeste as per Barcelonen? Ky ekip qe kornen e pare e mori ne minuten e 75.

Clubs Statistics
    Juventus Bayern
    1 Goals scored 4
    2 Shots on target 8
    3 Shots wide 8
    2 Shots blocked 6
    0 Yellow card 3
    0 Red card 0
    15 Fouls committed 13
    2 Corners 11
    2 Offsides 3
    22' 8'' Ball. Poss. (time) 32' 31''
    40% Ball. Poss. (%) 60%
    Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Citim Postuar më parë nga Der_Kaiser5 Lexo Postimin
    FATI ka qene me ju qe ne ndeshjen ne Munchen, ku per te qene realist duhet te kishit humbur me 2 gola epersi dhe ku kasakpi me emrin Karmoranezi nuk doli me te kuqe qe ne pjesen e pare. Edhe mos na permendni fatin ju italianet...
    aman mos na permende supremacine e bajernit , se na vine me vjelle lol, ik shif skuadren tate ku ka perfundu kete vite ne kampionat dhe pastaj flasim,

po mos te kishit mare ate penallti ,sote do flisnim ndryshe per ate ndeshje.
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    aman mos na permende supremacine e bajernit , se na vine me vjelle lol, ik shif skuadren tate ku ka perfundu kete vite ne kampionat dhe pastaj flasim,

po mos te kishit mare ate penallti ,sote do flisnim ndryshe per ate ndeshje.
    Ore ti a merr vesh qe FC Bayern po dominonte qe nga minuta e pare. Ju nje rast kishit dhe shenuat. Pastaj loja foli vetem per FC Bayern. Penalltia ishte ene mos u boj me italion se italionet. E pranoi edhe Ferrara edhe Gazetta Dello Sport. Ca deshe ti bonte, ta conte ne spital? Statistikat i ke larte

Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Jane hapur thashetheme qe Mommo Sissoko i Juves mund te vije ne Munchen sezonin e ardhshem per nje shume prej 9 milione EUR. Sissoko eshte 24 vjec dhe nje mesfushor shume i fuqishem. Ishalla ka ndonje gje te vertete pasi ai van bolja(megjithese ka lujt ndeshje te madhe dje) ma bene per te vjelle. Dyshoj vetem tek shendeti i ketij futbollisti pasi me rri larg fushave sesa luan. Te shohim...

http://www.sportmediaset.mediaset.it...olo28625.shtml

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Ore ti a merr vesh qe FC Bayern po dominonte qe nga minuta e pare. Ju nje rast kishit dhe shenuat. Pastaj loja foli vetem per FC Bayern. Penalltia ishte ene mos u boj me italion se italionet. E pranoi edhe Ferrara edhe Gazetta Dello Sport. Ca deshe ti bonte, ta conte ne spital? Statistikat i ke larte

mire une qe kame nje jete te tere me kete skuader , po kurre u bete ju me gjermanet qe smarrin vedhe nga futbolli..

lol un nuk permenda si lujti juventusi , por thashe qe ishit me fate per penalltine qe morret, se juvja e filloj mire ndeshjen por pas asaj goditje rra shume moralishte ne fushe...

dhe po te lexoshe me vemendje postimet e mia un jam i pari qe kritikoj tranjwerin e juves sepse e ka treguar tashme qe kurre skuadra duhet te permbys rezultatin ky sillet si kamikaze me nderrimet e tija ..

ndaj ndizni qiri dhe faluni zotit per kete dhurate qe ju beri se ska me ndothe dy here e njejta mbrekulli.

Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    mire une qe kame nje jete te tere me kete skuader , po kurre u bete ju me gjermanet qe smarrin vedhe nga futbolli..

lol un nuk permenda si lujti juventusi , por thashe qe ishit me fate per penalltine qe morret, se juvja e filloj mire ndeshjen por pas asaj goditje rra shume moralishte ne fushe...

dhe po te lexoshe me vemendje postimet e mia un jam i pari qe kritikoj tranjwerin e juves sepse e ka treguar tashme qe kurre skuadra duhet te permbys rezultatin ky sillet si kamikaze me nderrimet e tija ..

ndaj ndizni qiri dhe faluni zotit per kete dhurate qe ju beri se ska me ndothe dy here e njejta mbrekulli.

Se ca do te thuash ti ketu nje zot e merr vesh...

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266

Se ca do te thuash ti ketu nje zot e merr vesh...
    ska nevoj per perkethim lol se shqip e ke !!!!

do ju shofim sa skuader e forte jeni me tej ne champions ligue

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •