O Kaiser, te lutem mos e nencmo vehten dhe kete nofke qe ke zgjedhur duke iu pergjigjur amatoreve...Dihet si gjithmone se 'italianet' kur humbasin e kane per zakon te ankohen dhe te qajne..Do doja te me jepni vetem nje pergigje: Pse tifozet e Juves brohorrisnin duke kerkuar kthimin e Luciano Moggit? - Pergjigjen meduket se prapeseprap duhet t'jua jap une: - Sepse ata nuk dine te fitojne me loje por vetem nepermjet MAFIA-s. Nuk shkuan mekot ata ne Serie B...
Une di vetem kete: ne Stadium ( me 27.044 shikues, qe me kujton lojerat e Bundesliga 3, shifer qesharake, edhe pse do thone qe nuk ishte Delle Alpi i cili po ashtu do ishte nje stadium me mesatare te ngjashme me ato te klubeve provinciale ne Gjermani) degjoheshin vetem tifozet e FC BAYERN. A ka gje me te bukur se te degjosh 'ARRIVEDERCI' - n e te kuqeve ne mes te Torinos"?
Ky ishte nje DEMOLIM i klasit te pare.
A kene menduar valle ATA se po te ishte Ribery dhe po te luante Robben qe nga fillimi c'do ndodhte? une as qe dua ta perfytyroj ...

vetem me 11 Camoranesi e me nje arbiter me te 'mire' mund te na ndalnin...
S'po e marr vesh pse gjithe keto debate, kur ne fituam edhe lojen edhe nja 30 milione me shume...
Per mua nuk ka shume rendesi sa larg do arrije FC Bayern ne Champions, me rednesi eshte se ju traguam se si luhet futboll...
Kaiser, e vetmja gje qe na ka mbet eshte t'i deshirojme FAT per metutje klubit tone te zemres! me disa perforcime (2-3) ne Janar besoj se do arrijme te pakten gjysemfinalen...
SUKSESE!!!
GO BAYERN GO!!!
Krijoni Kontakt