Close
Faqja 56 prej 59 FillimFillim ... 6465455565758 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 551 deri 560 prej 589
    SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    po loje e dominuar komplet, se mohon njeri kete gje.
    bravo bayerit , por te jemi realist, kjo seshte juvja qe njef ti apo une apo te tjere.

mos harro qe me capellon , bayerin e rrifnim shume lehte ,edhe pse bayeri kishte lojtar me te mire atehere se sot.

te rrifej juvja ne torino edhe nga ekipet gjermane sidomos , kete sma merrte mendja kurre, por loja juventine ska qene aspak afer asaj qe juvja pretendon te kete. sonte jua dhane fitoren , van brommel , diego,melo dhe ferrara.

suksese per me tutje anyway
    Juve - Hamburger SV 1-3. Viti 2000

Edhe kunder Juves se Kapelos pervec ndeshjes Juve - Bayern 1-0 ne 2004 tre te tjerat ose me sakte 5 te tjerat i ka dominu FC Bayern. Sot deshi FATI atehere nuk ka dashur.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Der_Kaiser5 : 08-12-2009 më 18:03
    Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.

i/e regjistruar Maska e padrino
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    153
    Me ne fund Van Gaali e shprehu talentin e tij si trajner edhe tek Bajerni.
    Ndeshjen e sotme tifozat e Bajernit do ta kujtojne per nje kohe te gjate sepse ishte nje spektakel i vertete!!!
    FORCA BAYERNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNN!!!!!!!!!!!!!!!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-05-2009
    Postime
    322

Wink

Citim Postuar më parë nga Der_Kaiser5 Lexo Postimin
    Juve - Hamburger SV 1-3. Viti 2000

Edhe kunder Juves se Kapelos pervec ndeshjes Juve - Bayern 1-0 ne 2004 tre te tjerat ose me sakte 5 te tjerat i ka dominu FC Bayern. Sot deshi FATI atehere nuk ka dashur.
    Po lere o Kaiser se keta 'Italianet' e kane zakon te qahen, cdohere kur humbasin e ka fajin dikush tjeter...FC Bayern e DEKLASOI Juven....Urime te gjitheve,urime van Bommel (ose van Bolja, sic do deshironte dikush ta quan), te dalin para kohe nga loja lojtare si Del Piero, Diego dhe Felipe Melo nuk eshte gje e vogel...O SMTHPOETIC leri ato: sikur keshtu...sikur ashtu...Do beni nje duel te forte me Liverpool ne Europa League....hahahahahha
    BAYERNNNNNNNNNN
    GO BAYERN GO!!!

SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Citim Postuar më parë nga xennie_boy Lexo Postimin
    Po lere o Kaiser se keta 'Italianet' e kane zakon te qahen, cdohere kur humbasin e ka fajin dikush tjeter...FC Bayern e DEKLASOI Juven....Urime te gjitheve,urime van Bommel (ose van Bolja, sic do deshironte dikush ta quan), te dalin para kohe nga loja lojtare si Del Piero, Diego dhe Felipe Melo nuk eshte gje e vogel...O SMTHPOETIC leri ato: sikur keshtu...sikur ashtu...Do beni nje duel te forte me Liverpool ne Europa League....hahahahahha
    BAYERNNNNNNNNNN
    GO BAYERN GO!!!
    Shume e sakte. Van Bolja lujti tamom si kapiten ne kete takim. Sikur ti luaj keshtu te gjitha ndeshjet..... Demikelis ishte lojtari me i dobet sonte, kurse Badstuber eshte mbrojtes i madh, e pe se sa me lehtesi e ndaloji nj lojtar te madh si Del Piero?
    Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Urime urime, s'ka koment, fitore e merituar, me atë që treguat sot më mirë ju se Juvja.
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    urime tifozave te bayernit. fitore e madhe

urime goldi

p.s
    o goldi
    kush e ndigjon tash ate shokun tone hollandez......
    ka me e ba van galin hero

Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Citim Postuar më parë nga Julius Lexo Postimin
    urime, urime, urime. Në veçanti Bayos. Nëse është gjallë...
    Bravo ju qoftë me këto dy ndeshjet e fundit.

U skualifikofshi me dinjitet në 16-çe.
    Gjalle gjalle nuk e merr shejtoni gjone e vet plako. Rrofsh per urimin iher se kam pershtypjen qe je bo icik bavarez me ket rrymen Van Galiane qe na ka kap ekipin.

Neshje e pashe me copa ama pjeset me te mira Golat i pashe.

Ti thoni Poetikut qe na kishte permen valixhet qe te morri i govate uje edhe te na i laje komet 4 here se 4 manara i mshtollem mrene.

Urime gjithashtu te gjithe bashkebavarezve te forumit se kishim kohe pa pare dite kaq te egra. Ti rrasesh 4 Juves mrena eshte jo vetem kenaqesi por edhee veshtire.

A se mos harroj ai Diego te na rruj b0let se sot ja vertetume qe ne vere zgjodhi ekipin e gabum haha
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Citim Postuar më parë nga Suma Poetike Lexo Postimin
    edhe sa per bayerin.
    ska shance bayeri te fitoje ne torino.

mbase ne mileniumin tjeter edhe munder , por jo ne kete te riun.
    e kam predikuar komplet sesi do rrjedhin ndeshjet e atij grupi , edhe e kam thene qe bayeri do skualifikohet ne torino.

ata tifozat e bayerit duhet ta kene filluar mbajtjen e zise me kohe besoj une.

suksese vitin tjeter per ata.

Na je bere verem gje kur u hodh shorti me parashikimet e tua tip airon boy. Keshtu eshte kur ben llap llap para se te filloj ndeshja o llapaqen. Kesaj rradhe gjyshja e vjeter e hengri peshkun sa krahu, shpresoj te kesh ven pak mend dhe te jesh pak me i kujdesshmen ne te ardhemn me parashkime.

Edhe nje fakt interesant, kjo ishte humbja me e thelle qe ka pesuar ndonjehere juventusi ne shtepi ne ndeshje Champions League, ta mbani me shendet.
    Welt Meister 2014

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    urrime per fitoren,do kishte perfundu ndryshe po te kishim pate ne juventinet nje tranjer tjeter ne stole,

fati ishte me ju qe ne ndeshjen e juventusit me bordon,

ajo ndeshje duhej fituar patjeter qe kunder bajernit skishim pse rezikonim.

na denoj mos esperienca e nje tranjeri kalamoqshe.
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-05-2009
    Postime
    322

Wink

Citim Postuar më parë nga toni007 Lexo Postimin
    urrime per fitoren,do kishte perfundu ndryshe po te kishim pate ne juventinet nje tranjer tjeter ne stole,

fati ishte me ju qe ne ndeshjen e juventusit me bordon,

ajo ndeshje duhej fituar patjeter qe kunder bajernit skishim pse rezikonim.

na denoj mos esperienca e nje tranjeri kalamoqshe.
    flm per urimin....eshte e vertete se trajnerin e kane te dobet, dhe po te ishte nje tjeter ndoshta do loznin me mire..POR te luash pa Ribery dhe vetem 20min me Robben si te duket. po te ishin te dy qe ne fillim?
    GO BAYERN GO!!!

Faqja 56 prej 59 FillimFillim ... 6465455565758 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •