Close
Faqja 30 prej 59 FillimFillim ... 20282930313240 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 589
    i/e regjistruar Maska e Sh1pRa
    Anëtarësuar
    17-07-2008
    Postime
    270
    Bayerni luajti nje loj teper t`mir por s`pati fat te shenooj, edhe ribery shkeqleuu osht me t`vetret talent.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Der_Kaiser5 Lexo Postimin
    O SUM POETIKE, ca kujton ti se po luhet ketu, futboll apo regbi?? Apo duhej me i fut grushtin qe te merrte karton ai ftyrekali.

Sa per ndeshjen edhe vete trajneri juaj e pranoi qe ndeshja u dominua nga FC BAYERN MUNCHEN, sidomos ne pjesen e pare. Vetem ai fati tipik i baxhelles qe nuk e di se ku fucking e gjeni ju nxorri faqebardhe. Tamam Old Bitch Lady
    Kujtoja se vetem une vuaja nga nervat por ju te dy qekeni me keq
    Pa tifosllik Bayerni meritonte me shume,dhe Camoranesi duhej te merrte te kuqe.
    @Franz
    Kemi gjetur menyre te re faljeje,pune shonci.
    Ne Torino kismet.
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-05-2009
    Postime
    322

Talking

Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    dy me te kuqe?
    posi more .

arsyeja?

sepse ke qejf tja futesh kot se koti ti prandaj.

rri mer , ku ke pare ndonjehere futboll ti , me i bere analize lojes ne kete menyre.

bile camoranezi smeritonte as karton te verdhe.

ku ke pare ti me i fut shpatullen tjetrit ne mes te fushes , e me marre karton te verdhe?

une vetem ne kete ndeshjen e sotme e kam pare kete gje.

ca rasti tjeter kishte camoranesi qe duhet te dilte me te kuqe?

po grygeren njehere , ne cfare nderhyrje meritonte karton te kuq?

juvja dy fitore me cifutet vete 8 pike , nje barazim ne france dhe nje ne torino edhe eshte i sigurume ne grup.

bayeri dhe bordo jane me te shqetesuara si ekipe momentalisht.

sikur bayeri te haje dy humbje nga bordo , ose edhe nje e vetme , bayeri eshte jashte , sepse ne torino ska shance te fitoje .

juvja kualifikohet ne kete grup pa asnje humbje .

seshte hera e pare qe e bejme kete gje.

cfare me erdhi gjynah mua eshte qe ne 4 heret e fundit qe kemi lujt ne gjermani , 3 here kishim fituar . duhet te fitonim edhe sot , por kemi nje trajner te dobet , ja pse.

ps: e sa per dijeni. man of the match , nuk pashe lojtar tjeter ne fushe qe e meritonte pervec camoranezit. ribery vetem driblon , por ama te mbroje apo ta ndihmoje skuadren eshte kot. asnjehere se pashe te kthehej ne zone.
    e pe cfare thane ne fund te ndeshjes?
    qe camoranezi vrapoi me shume ne fushe se kushdo tjeter. 32 vjec imagjinoje . riberry sbesoj se ka bere as gjysmen e atyre km.
    Jo more...hahahah...me te vertete 'koke i hupt kejt'...per cilin moment me shpatull e ke fjalen ,mos valle per ate berrylin qe ne min e 2 i futi Diego Daniel van Buyten-it qe mezi referoi ai tullaci koketul, neve te pakten paskemi marre te verdhin kurse ju as te verdh qe moret...kamoranezi vrapoi pas Ribery tere lojes, si mendon ti qe Ribery paska vrapuar me pak? ai desh e shqeu, bile dhe ai grygera i 'pafajshmi' desh ja shqeu dresin...ik more , turp te keni..ku ke pare ti ore qe me gjithe ato nderprerje vetem 2min shtese te luhen dhe te ndalet loja mu ne kundersulm? po te luanim ne torino dhe do ishte i njejti rezultat jam i sigurt se te pakten 5min shtese do kishte...

P.S. vazhdoni beni llogaritje se vetem ajo u ka ngelur...e c'me kujtohet, ajo fabula me GOMARIN, Ujku po e hante, ai thoshte me vehte : " Ishalla jam ne enderr"!!! hahahahah...GO BAYERN GO!!!

i/e regjistruar Maska e Sh1pRa
    Anëtarësuar
    17-07-2008
    Postime
    270
    Van Gaal: Lëndimi i Roben është serioz

Diagnoza pritet të jepet sot

SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Citim Postuar më parë nga SystemA Lexo Postimin
    Kujtoja se vetem une vuaja nga nervat por ju te dy qekeni me keq
    Pa tifosllik Bayerni meritonte me shume,dhe Camoranesi duhej te merrte te kuqe.
    @Franz
    Kemi gjetur menyre te re faljeje,pune shonci.
    Ne Torino kismet.
    Nuk e di pse isha aq me nerva dje. Mbase nga qe perhere e njejta mizerje vazhdon bej volume loje, krijo raste, dhe gjeja me e veshtire te besh eshte te humbesh raste. Kjo ka ndodhur edhe ne ndeshjet e meparshme kunder Juves. Por, kur nuk do nuk do. Ti te pakten je objektiv, por sume poetika vjen ketu dhe na tregon se si dominoi Juve dhe duhej nxjerre Ribery me karton se ai e goditi karmoranezin.

Suksese me Maccabin. Sdo e keni aq te lehte sa mendoni ashtu si ne kunder Bordose ne france.

Edhe tani po e rishoh me qetesi ndeshjen
    Ndryshuar për herë të fundit nga Der_Kaiser5 : 01-10-2009 më 11:24
    Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga Sh1pRa Lexo Postimin
    Van Gaal: Lëndimi i Roben është serioz

Diagnoza pritet të jepet sot
    do operohet
    dhe te pakten 4 jave do jete jashte fushave
    JO SEKS PARA MARTESE

Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    do operohet
    dhe te pakten 4 jave do jete jashte fushave
    Keshtu degjova edhe une. Tek siti zyrtar i FC Bayern Munchen raportojne qe Ribery ka marre demtim ne gjurin qe kishte probleme dhe si pasoje nuk do luaje ne fundjave kunder Koln. Po ashtu edhe Van Buyten mendohet qe nuk mund te luaje pas nje demtim ne ndeshjen e djeshme. van Gaal u shpreh per keto demtime "erdhem nga nje fushebeteje", duke iu referuar lojes teper te rende pepinase. Ai grosso meritonte te pakten te verdhen pasi e masakroi Lahm.
    Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.

Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Analiza e ndeshjes nga fcb.de ne anglisht

http://www.fcbayern.t-home.de/en/new...0b90606ff53dd2

Edhey Ribery do mungoj te Shtunen kunder Koln
    Welt Meister 2014

Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Fakte interesante per talentin Thomas Muller. Le te shpresojme qe edhe ky Muller te na ece ne hapat e legjendes Gerd "Der Bomber" Muller. Van Gaal tashme e therret "Killer Myler" Per me shume lexoni:
    http://www.bundesliga.de/en/liga/new...p?f=137189.php

Video:
    http://www.youtube.com/watch?v=VKLYFhIw2Go
    http://www.bundesliga.de/de/bundesli...137300.inc.php
    Ndryshuar për herë të fundit nga Der_Kaiser5 : 02-10-2009 më 00:33

Faqja 30 prej 59 FillimFillim ... 20282930313240 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •