Close
Faqja 22 prej 59 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 589
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    une du renato auguston nga leverkuseni si dhe arangon nga glandbach e pastaj jemi bombe

sot lexova nje interviste interesante te höenes ne lidhje me investimin 100 milionsh te audi-t
    höeness tha me keto lek do paguajme kredine per allianz arenen
    nuk ka me mire se ta kemi allianz arenen pa borxhe
    vetem atehere do ishim klubi me i pasur ne bote

ME ERDHI MIRE FAKTIKISHT SE MENDOVA DIKU TJETER NE SPANJE APO ANGLI KETO 100 MILION DO ISHIN PERDORE PER NDONJE BLERJE TE BUJSHME
    POR HÖENES ESHTE BURRE I ZGJUAR I LUMTE MENDJA
    der kaiser aikido pse me duket se kete mencuri höenes e ka nga ne shqiptaret a mos valle eshte shqipe ky
    JO SEKS PARA MARTESE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    une du renato auguston nga leverkuseni si dhe arangon nga glandbach e pastaj jemi bombe

sot lexova nje interviste interesante te höenes ne lidhje me investimin 100 milionsh te audi-t
    höeness tha me keto lek do paguajme kredine per allianz arenen
    nuk ka me mire se ta kemi allianz arenen pa borxhe
    vetem atehere do ishim klubi me i pasur ne bote

ME ERDHI MIRE FAKTIKISHT SE MENDOVA DIKU TJETER NE SPANJE APO ANGLI KETO 100 MILION DO ISHIN PERDORE PER NDONJE BLERJE TE BUJSHME
    POR HÖENES ESHTE BURRE I ZGJUAR I LUMTE MENDJA
    der kaiser aikido pse me duket se kete mencuri höenes e ka nga ne shqiptaret a mos valle eshte shqipe ky
    Goldo, Bayerni ka kredenciale shum si klub, gjithmon do jetë elit dhe do jet ndër më të pasurit. Gjithmon Gjermanët përpara emrave kanë futur gishtat në xhep dhe jo grushtin. Gjithmon kanë bërë zgjedhje me pak dhe shum kualitative, gjithmon kanë bërë zgjedhjen e duhur dhe jo dështime siç ndodhin për ditë në Angli dhe Spanjë. Höenes është Pidh Sëme tamam Gjerman, që i punon truri dhe e xhiron atë 360° dhe jo 90° siç bëjn shum udhëheqës të tjerë. Për këtë natyrë janë për tu admiruar Deutsch-ët.

Suksese më tej

Harrojeni Neuer. Para nje jave drejtori i Bayernit Nerlinger tha qe "Neuer nuk eshte ne listen e lojtareve qe deshirojme, madje nuk do bejme ndonje oferte ne merkaton e Janarit per ate". Mua nuk me pelqen Neuer, eshte si nje Lehmann #2 nga sjellja e tij ne fushe, nuk na duhet nje lojtar i atij tipi, Adler do ishte perfekt.

dhe

Lahm deklaroj para dy ditesh ne nje interviste me "Spox" se ndihet me i rehatshem nga ana e djathte, ku aktualisht po luan, sepse i lejon ta shtyj kundershtarin nga topi me kemben e tij te forte. Te vete nga ana e djathte ne te majten nuk e konsideroj fare tha. Tani na duhet nje mbrojtes per krahun e djathte. Jansen ku je??

Neser kemi raundin e dyte te kupes.

Formacioni i mundshem

Butt – Lahm, van Buyten, Badstuber, Braafheid – Müller, Tymoshchuk, Schweinsteiger – Robben, Gomez, Olic
    Welt Meister 2014

Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Ne fakt Bild kishte keto formacione:

But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Meqe po boni llogarite per ekipin e te ardhmes po i hudh edhe une nja 2 ide perparimtare.

1 - Objektivi kryesor duhet te mbetet portjeri. Neuer eshte i mire ama une preferoj Adler se ka me shume cinizem edhe me ka pelqy me disa veprime qe tregojne klas te papame.

2 - Qender mbrojtes se nuk fitohet gje me kalamajte edhe Badstuber eshte akoma i ri. Van Buyten eshte ne perendim edhe Micho nuk dihet si kthehet.

3 - Mbrojtes te djathte duke marr parasysh qe Lahm eshte i majte safi. Me pelqeu ideja qe nuk u realizua e marrjes se Rafinhes se Shalkes po si duket eshte ide e mbyllur. Beck nuk do ishte keq ama do kohe te afirmohet per momentin eshte akoma i panjohur.

4 - Nje fantazist ose sic i thone nje nr 10 origjinal. ideale do ishte te merrnim Van Der Vaart ama nuk jam dakort te sakrifikojme Ribery per te. opsjonet Gjermane jane po ato te siperpermendura. Kroos nqs afirmohet edhe ozil qe eshte kthyer ne nje realitet te bukur.

------------------------------------------------Adler/Butt-------------------------------------------------

--------Rafinha/Beck---------------------Tasci/Mertesacker------------Badsturber/Micho------------------Lahm/Pranjic-----

-------------------------Tymoschuck/Van Bommel-------------------------Schweini/Baumjohann----------------------------

---------------------------------------------------VdV/Ozil/Kroos----------------------------------------------

-----------------Robben/Muller---------------------------------------------------------Ribery/Marin------------

-------------------------------------------------Gomez/Klose/Olic-----------------------------------------------

Super fare do ishte :-)
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Citim Postuar më parë nga bayern Lexo Postimin
    Ne fakt Bild kishte keto formacione:
    Ajo qe postova ishte nga kicker. Kjo Bild ja paska futur kot, me formacionin e dyte do luajme ne?

Citim Postuar më parë nga bayern Lexo Postimin

3 - Mbrojtes te djathte duke marr parasysh qe Lahm eshte i majte safi. Me pelqeu ideja qe nuk u realizua e marrjes se Rafinhes se Shalkes po si duket eshte ide e mbyllur. Beck nuk do ishte keq ama do kohe te afirmohet per momentin eshte akoma i panjohur.
    Po ty nuk te mbyshet mendja per Lahm? E tha vet qe nuk do te luaj nga e majta. Nga formacioni me larte paske mbledhur gjithe futbollistet baze te skuadrat e tyre, me pak fjale ti thua te vijne te Bayerni per te ngrohur stolin.
    Welt Meister 2014

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Unë habitem sesi e çojn nëpër mend që ndonjë lojtarë tjetër do luajë përpara Robbenit për të paktën nja 6 - 7 vjet. Arjen Robben (Date of birth 23 January 1984 (age 25)). Po ashtu dhe Frank Ribery, që do të thot se ato dy vënde janë të prenotuar, nuk besojë se do vijn lojtarë më cilësor se këto të dy (Date of birth 7 April 1983 (age 26)). Akoma nuk kanë kapur moshën mesatare të një lojtari të pjekur, nga 28 - 29 formohen dhe shpërthejn akoma më shum. Nuk jam kundra afrimeve të reja në skuadër dhe ti jepet mundësia, po kur ka lojtarë cilësor dhe të afirmuar në arenën ndërkombëtare jam kundra largimit tyre dhe afrimit të fëmijëve që i duhet pak kohë atë ambjentohen dhe të luajnë me fanella të rënda.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    marko marin sna duhet aman me bremen shume dobet dhe me komtaren u21 sme pelqeu
    JO SEKS PARA MARTESE

SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    Unë habitem sesi e çojn nëpër mend që ndonjë lojtarë tjetër do luajë përpara Robbenit për të paktën nja 6 - 7 vjet. Arjen Robben (Date of birth 23 January 1984 (age 25)). Po ashtu dhe Frank Ribery, që do të thot se ato dy vënde janë të prenotuar, nuk besojë se do vijn lojtarë më cilësor se këto të dy (Date of birth 7 April 1983 (age 26)). Akoma nuk kanë kapur moshën mesatare të një lojtari të pjekur, nga 28 - 29 formohen dhe shpërthejn akoma më shum. Nuk jam kundra afrimeve të reja në skuadër dhe ti jepet mundësia, po kur ka lojtarë cilësor dhe të afirmuar në arenën ndërkombëtare jam kundra largimit tyre dhe afrimit të fëmijëve që i duhet pak kohë atë ambjentohen dhe të luajnë me fanella të rënda.
    Perkundrazi, loja duhet ndertuar rreth ketyre te dyve. FC Bayern ne keto momente ka nevoje vetem per 2 role; Portieri, dhe mbrojtesi i krahut. Meqenese mborjtesat e majte jane te pakte keto dite, mendoj se Lahm te rikthehet tek anesori i majte, dhe te blihet Andi Beck i Hoffenheimit. Portieri duhet patjeter te vije nje nga Neuer ose Adler, dhe sulmi i udhehequr nga Klose dhe jo Gomez. Me vone nqs Thomas Muller integrohet ashtu sic duhet, atehere do jete ai i cili do udheheqe sulmin pasi vete roli i tij natyral eshte i tille. Endrra ime eshte qe Kroos te transformohet ne ate lojtar te madh qe flitej. Me Schweini ne mes dhe me Tymoschuck(30 vjec) e shtyjne per nja 2 vite te tjera pas ketij sezoni. Mendoj se nqs FC Bayern mban berthamen e ekipit do korri suksese jashtezakonisht te medhaja, si ne arenen domestike ashtu edhe ne arenen nderkombetare.
    Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.

SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Citim Postuar më parë nga Der_Kaiser5 Lexo Postimin
    Ashtu shpresojme. Hesapet behen ne fund.

Shpresoj qe Toni Kroos te kthehet ne lojtarin per te cilin flitej shume. Ozil ja mori vendin sepse beri levizjen e duhur tek Werder Bremen i cili pas Barcelones eshte ekipi i vetem qe luan pa komplkse dhe me qellimin e vetem te argetohet. Plus qe Ozil kishte nga kush mesonte vjet (Diego). Shpresoj qe Toni Kroos te luaje nje sezon mbi mesatar te pakten dhe vitin tjeter te rikthehet tek FC Bayern Munchen.

Formacioni ideal qe do kisha deshire une eshte:

------------------------------------------------Neuer-------------------------------------------------

--------Beck---------------------Howedes-------------Badsturber-------------------Lahm-----

-------------------------Tymoschuck-------------------------Schweini----------------------------

---------------------------------------------------Kroos----------------------------------------------

-----------------Robben----------------------------------------------------------Ribery------------

-------------------------------------------------Muller-----------------------------------------------
    Formacioni i dyte do ishte ky....

------------------------------------------------Butt---------------------------------------------------

-------Goerlitz-----------------Van Buyten---------------Demi(Lell lol)-------------Pranjic-

-------------------------Ottl---------------------------------Baumjohann--------------------------

----------------------------------------------Sosa----------------------------------------------------

-----------------Ben Hatira-------------------------------------------------------Olic---------------

------------------------------------------------Klose/Gomez----------------------------------------

Ben Hatira eshte lojtar i shpresave per te cilin kam mendim qe nuk do behet ndonjehere lojtar i madh. Besoj se te FC Bayern do vinte pa hezitim edhe po te pranonte rolin e zevendesuesit. Klose eshte nje nga sulmuesit me te forte ne qarkullim, dhe besoj se pas ketij viti Boterori nuk do jete me ne gjendje te jape ate qe pritet perhere prej tij, besoj se do jete nje Inzaghi i dyte per FC Bayern qe kur duhet mund te hyje ne fushe dhe te beje pune.
    Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.

Faqja 22 prej 59 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •