Close
Faqja 17 prej 59 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 589
    ReaLmadriD
    Anëtarësuar
    15-02-2009
    Vendndodhja
    Madrid
    Postime
    627
    Citim Postuar më parë nga Sh1pRa Lexo Postimin
    robben une tashti e tutje e kom nick .R10 :P
    edhe kam bo avatar per to sa kom mujt

kush mi gjen foto e ndeshje pa reklama ne foto.

“La filosofía del Real Madrid es tener a los mejores del mundo”

ReaLmadriD
    Anëtarësuar
    15-02-2009
    Vendndodhja
    Madrid
    Postime
    627

Barcelona
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    n'KS !
    Postime
    741
    Hallah ju koft drejtusve te Bayern shum tfort jon tregu nket markato kta realit ribery ribery, kta bayernit i than trusni bre qaty se skeni pare me ju Ribery. Kurse kta tbayern veq ni mengjes ju desht koh me shku deri ne madrid me ju jap do pare edhe me ja marr roben ne munchen .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-05-2009
    Postime
    322
    O vella, nuk quhemi kot FC BAYERN MUNCHEN na...nuk kemi ne nevoj per parate e Real Madrid te cilet as nuk i posedojne ato para vecse jan mbytur neper Kredi...kemi leke boll na...shpresoj qe ne Champions League ballafaqohemi me ta tju tregojme se kush jemi, e kan provuar edhe me pare...kan qene kur kane qene te fortit, tash jane te tjere...tju vjen turp qe edhe Inter eshte me i forte se ata...GO BAYERN GO!!!

ReaLmadriD
    Anëtarësuar
    15-02-2009
    Vendndodhja
    Madrid
    Postime
    627
    Citim Postuar më parë nga xennie_boy Lexo Postimin
    O vella, nuk quhemi kot FC BAYERN MUNCHEN na...nuk kemi ne nevoj per parate e Real Madrid te cilet as nuk i posedojne ato para vecse jan mbytur neper Kredi...kemi leke boll na...shpresoj qe ne Champions League ballafaqohemi me ta tju tregojme se kush jemi, e kan provuar edhe me pare...kan qene kur kane qene te fortit, tash jane te tjere...tju vjen turp qe edhe Inter eshte me i forte se ata...GO BAYERN GO!!!
    Ngadal more shikoni si i keni punt ne bundesliga mos po zbritni ne Bundesliga 2 e pastaj fol per Ch/L..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-05-2009
    Postime
    322
    Kush more ne Bundesliga 2? ca i bien kjo 'BUNDESLIGA 2' , ne cfare gjuhe eshte?mos bre se jam shtri tu qesh kur e lexova mesazhin tend...qe kur kam pa Portokallin heren e fundit s'isha qesh kaq shume...hohohohoh...GO BAYERN GO!!!

ReaLmadriD
    Anëtarësuar
    15-02-2009
    Vendndodhja
    Madrid
    Postime
    627
    Kush more ne Bundesliga 2? ca i bien kjo 'BUNDESLIGA 2' , ne cfare gjuhe eshte?mos bre se jam shtri tu qesh kur e lexova mesazhin tend...qe kur kam pa Portokallin heren e fundit s'isha qesh kaq shume...hohohohoh...GO BAYERN GO!!!
    Kjo esht Arabisht

Zweite Bundesliga (Zweite Liga) i bije gjermanisht nese e din gjuhen gjermane.. E shqip i bije Bundesliga dyt ose Liga dyt..

e tash shko shikoje Portokallin se me futboll sa po e shof une ske lidhje..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-05-2009
    Postime
    322

Wink

Citim Postuar më parë nga Robben Lexo Postimin
    Kjo esht Arabisht

Zweite Bundesliga (Zweite Liga) i bije gjermanisht nese e din gjuhen gjermane.. E shqip i bije Bundesliga dyt ose Liga dyt..

e tash shko shikoje Portokallin se me futboll sa po e shof une ske lidhje..
    Une i kam 26 vjet.sa per info qe ne moshen 6 vjet kam filluar ta mesoj gjermanishten, cfare do te thote Zweite Bundesliga e di shume mire..vecse ty se paske mesuar mire Gjuhen dhe Letersine, po ta kishe mesuar do te dije se c'eshte IRONIA.Pyetjen e bera me IRONI, sepse ATJE (Bundelsliga 2 )as ne ENDERR s'do na shihni...GO BAYERN GO!!!

ReaLmadriD
    Anëtarësuar
    15-02-2009
    Vendndodhja
    Madrid
    Postime
    627
    Une i kam 26 vjet.sa per info qe ne moshen 6 vjet kam filluar ta mesoj gjermanishten, cfare do te thote Zweite Bundesliga e di shume mire..vecse ty se paske mesuar mire Gjuhen dhe Letersine, po ta kishe mesuar do te dije se c'eshte IRONIA.Pyetjen e bera me IRONI, sepse ATJE (Bundelsliga 2 )as ne ENDERR s'do na shihni...GO BAYERN GO!!!

Ti ke filluar nga mosha 6 vjeqare me mesu gjermanisht po pytja esht a ke mesu ti????

Edhe mos u shit ktu kishe e bera extra ate se ti vet pyte ''ne cfare gjuhe eshte?'' e tashi ben bla bla bla ktu..

i/e regjistruar Maska e Sh1pRa
    Anëtarësuar
    17-07-2008
    Postime
    270
    o robben kadale loqko , se reali se ka zbulue ket lejtar , po ai emer ka bo n`chelesa , edhe qe po thua mos te ishte robbeni per at arysje e kan blejt bayerni , mos fol blla blla blla.

Faqja 17 prej 59 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •