kjo e verteton at qe un kam then shum her se shumica e atyre jan pedofil,cili mund td mohon hahahah
kjo e verteton at qe un kam then shum her se shumica e atyre jan pedofil,cili mund td mohon hahahah
Shqiptar me fe islame .
lol cfare idioti
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Rexhina kush esht idiot trego
Shqiptar me fe islame .
prifti, ajo e shushatura ska faj, por nje prift duhe te jet paqesor dhe collected
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Ju ne forum qe po postoni ksi sene mdhimeni ma shum se prifti :S
Keta prifterinjte koheve te fundit i kane dhene shume te drejta vetes.Kam ndegjuar edhe per nje rast dikund ne ballkan ku disa prifterinje i kishin rrahur e torturuar disa narkoman per vite me rradhe por nuk e di se ne cilin vend behej flaje saktesisht.
Kjo video mundet me qen edhe fallse, nese eshte e vertete atehere shume akt i ulet nga ana e priftit.
Someone wants to be a Devils Advocate.
Paska dal nga fiqiri ky prifti...
Pajtohem me ty keta jan prifterinj te pa ndergjeqshem qe nuk meritojn te hyjn ne kishe e per ato qe ke degju jan prifterinje ortodoks ne nje kish (qender ku behet rehabilitimi i tyre) dhe nje prifterinje i kishte rrahur e vertet po keto gjera ndodhin nga ana e feve sepse ata e fshehin vetes mbas fes kishe jon pfita e hoxh apo te mire sepse kur nuk ke karakter dhe ndergjegje dhe je i pist badijava e ke...per keto autori as nevoje skish pas me qel teme sa her ju kom thon,,,allahile a thu najkush pi nguc kta e pi dhem shum e pi djeg qe po qelin ksi tema..pufff veq me bo humor,,qoni te humori pa cenzur...
nejse, met mira
Krijoni Kontakt