Close
Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 98
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-01-2009
    Postime
    2
    Malli për të kaluarën është qdo herë më i madh sa më shumë që kalojnë vitet dhe njeriu i afrohet vdekjës. Nganjëherë ky mallë thyen edhe shkëmbinjë dhe të bën me dije që e ka vlerë të jetosh atë pjesë të jetës përkundër vuajtjeve,sfidave...
    Kush nuk ka mallë për fëmijërinë-jetën pa brengat e te rriturëve, rininë-kohën e dashurisë së papërseritshme!?
    Kujtoj kohën kur bota ishte më e varfër por jeta ishte shumë e bukur..

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    E kaluara eshte shtepia e kujtimeve te dashurise.E kaluara eshte nje rezervuar i madh e i pasur me experience dhe mesime qe na ndihmojne per te çuar me tej.
    Te trokiturit se bashku me te kaluaren mund te jene nje burim i fuqishem romantik.
    Nese respekton te kaluaren tende ti mund ta shfrytezosh ate per te ndihmuar te vleresosh te tashmen dhe te ndertosh nje te ardhme qe ploteson......
    "Carpe Diem"

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    E kaluara eshte shtepia e kujtimeve te dashurise.E kaluara eshte nje rezervuar i madh e i pasur me experience dhe mesime qe na ndihmojne per te çuar me tej.
    Te trokiturit se bashku me te kaluaren mund te jene nje burim i fuqishem romantik.
    Nese respekton te kaluaren tende ti mund ta shfrytezosh ate per te ndihmuar te vleresosh te tashmen dhe te ndertosh nje te ardhme qe ploteson......
    Me pelqen menyra si jeni shprehur e dashur DI_ANA

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Shyqyr qe fuksionon kujtesa dhe harresa thuaj..
    "Shoku Mjekesise"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-08-2009
    Vendndodhja
    Rahovec
    Postime
    1,009
    për cdo gjë të bukur që kam kaluar në jetë kam nostalgji.por për dashuri nëse ku shkuar atëherë përpiqem ta analizojë për të mos e përsëritur gabimin e njejt.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga [LoTi] Lexo Postimin
    ''E shkuar e harruar''
    Jo gjithmone....
    "Carpe Diem"

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Sa me shum qe mendoj ne te tashmen,aq me thelle futem ne te kaluaren!Nuk besoj qe mund te fshihet e kaluara,si do qe te jete ajo,e hidhur apo e lumtur!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Edhe e kaluara ka gjera te mira si e tanishmja.Por per te jetuar ne realitete duhet te shohesh perpara,se e kaluara as nje here nuk perseritet.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Te jetosh me te kaluaren eshte shum veshtire,por ta harrosh eshte tmerr!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    E dashur Diane!Njeriu pa te kaluar vdes!Dhe kjo e kaluar mbart shume suksese dhe shume humbje ne rrugen e bukur te jetes!E kaluara e njeriut perfaqeson nje histori te tere e cila eshte deshmitarja e vetme e koheve ,e te kaluares,drita e se vertetes,mesuesja e jetes,lajmetarja e ardhmerise!S'kemi si t'i harrojme ngjarjet qe kane kaluar para se te arrijme kete moshe qe kemi se po te ndodhte kjo do te mbeteshim gjithmone femije...per mua e kaluara ka shume rendesi dhe e kujtoj me nostalgji dhe per mua duke lexuar te kaluaren kam patur mundesi qe te parashoh edhe te ardhmen!

Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •