Jeta qenka shume e komplikuar!Une do te doja nje fillim te ri,te arrija te falja shume gjera qe me kane vrare ne shpirt por sa here qe provoj e kuptoj qe eshte e kote sepse njerezit nuk ndryshojne kurre dhe une lendohem gjithmone.Sikur ai te ndryshonte do te kthehesha!
Une kam shume nostalgji per te kaluaren. Plus qe sa rritesh, me teper probleme paske, prandaj me pelqente me teper ajo jete pa preokupime e me qejf. Aq qejf kam bere e vogel sa s'ka. Tani ehe, hic.
La vita è bella...
Jo, s'kam arsye te kem nostalgji per te kaluaren... per mua KA VDEKUR dhe nuk ringjallet me... me vjen shume keq per veten qe kam humbur kaq shume kohe duke pare pas....
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
ndonjiher ... po dihet qe asgje nuk zgjat pergjithmon .. prandaj u have to enjoy the moment ...
vertet e kaluara eshte dicka qe ka kaluar dhe qe nuk ehste me ne kohen e sotme por aman eshte pjese e jetes sone eshte ajo cka ka bere qe ne te jemi ata qe jemi sot, kam nostalgji per gerat me vlere te kaluares time kurse per te tjerat mundohem ti haroj
Zoti është pranë gjithë atyre që kërkojnë, pranë gjithë atyre që e kërkojnë në të vërtetë.
do doja te rikthehesha dhe njeher ne nje te kaluar te afert(p.s;dmth sonte ku isha ne dasem se u kenaqa)hahahahahha
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Une do doja te rikthehesha mi permirsu disa gabime ne te kaluaren![]()
Krijoni Kontakt