Close
Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 98
    Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    Me shum se opsionin "rikthim" do doja te kisha opsionin "fshirje". Sepse rikthimi ne disa raste do t'thot te mohosh vehten, e te behesh "loder" ne durt e dikuj tjeter.
    Te pendohet dikush per eksperiencat e tij eshte njesoj sikur te ndaloje zhvillimin e tij. Te mohosh nje eksperience eshte njesoj sikur te vesh nje genjeshter ne gojen e vete jetes tende. Eshte njesoj me mohimin e shpirtit tend. De Profundis.

ps: Oscar.. me fal per perkthimin
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Do donit të "riktheheshit"?!

jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo .

PS: nese rikthehesh mbrapa je asgje.
    Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.

UNTILL WE MEET AGAIN Maska e arjeta3
    Anëtarësuar
    12-11-2007
    Vendndodhja
    shrine
    Postime
    471
    ncuk ncuk ncuk.....
    prape nga fillimi, jo flm
    Loneliness comes in only one size - Extra Large

eLbaSanLLi Mor bAb! Maska e SeveN
    Anëtarësuar
    19-07-2006
    Vendndodhja
    Anës detit i palarë,Anës dritës i paparë,Pranë sofrës i pangrënë,Pranë dijes i panxënë!
    Postime
    216
    Une do doja te rikthesha dhe nje here ne shkolle te mesme! Ka qene nje eksperience shume e bukur qe sdo ta harroj kurre!
    Si je t’adore par crainte de l’Enfer, brûle-moi en Enfer, si je t’adore dans l’espoir du Paradis, exclus-moi du Paradis. Mais si je t’adore pour toi-même, ne me prive pas de ta Beauté éternelle!

Comunicazione & Marketing Maska e Albmaster
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    REPUBBLICA ITALIANA
    Postime
    811

Arrow

Sa x lidhje nuk do te doja te rikthehesha...nqs tema do te ishte per ndonje fakt tjeter...do te doja te kthehesha me date 15 Mars 2007 x te evituar dicka shume te rende....

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Nje pjese e trurit tone ku ne te cilen eshte rregjistruar gjithçka,gjithçka te cilen nuk mundemi ta fshijme kurre,ndonese do te donin te hiqnin ate pjese ku ne te cilen dhimbja ishte e padurueshme dhe mizore...

E drejte qe nuk ka kthim, e drejte po atehere pse mekanizmi yne nuk eshte i ndertuar ne menyre te tille qe ashtu sikurse nuk ka kthim,ashtu te kishte aftesine e te hequrit nga mendja te asaj diçkaje qe nuk mund te kthehej me kurre!
    Dhe nje tatuazh nuk mund te hiqet,ngelet shenja e qendisjes qe ke bere ne trupin tend,kurse nje tatuazh zemre eshte i dhimbshem dhe te merr frymen,te merr shpirtin ngadale duke lene ne veten tende ftohtesi dhe deshire per nje jete tjeter,deshire per te rilindur per se dyti....
    Nje "kthim krejt ndryshe" do ta doja....."rikthimin jo"!
    Me mire nje vuajtje e tmerrshme sesa nje vuajtje pafund...!
    Po kthimit krejt ndryshe nuk i besoj,ky kthim ashtu siç ne duam eshte "nje enderr" e parealizuar kurre...
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 15-07-2008 më 19:51
    "Carpe Diem"

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar më parë nga Clauss Lexo Postimin
    Te pendohet dikush per eksperiencat e tij eshte njesoj sikur te ndaloje zhvillimin e tij. Te mohosh nje eksperience eshte njesoj sikur te vesh nje genjeshter ne gojen e vete jetes tende. Eshte njesoj me mohimin e shpirtit tend. De Profundis.
    Pershendetje Claus........Duke ripa perciptasi pergjigjen time, i jap te drejte asaj qe ke shkrujt ti ne bashkpunim me De Profundosin.............Por pak ma thell, un dhash nje pergjigje direkte pytjes te kesaj teme, pasi mendoj se kur mbaron nje lidhje ka pas arsyet e veta, te forta biles, dhe ti pengon zhvillimin tend nese kerkon me majt me zor ni lidhje.......Un them fshirje, sepse nuk duhet me e majt shpirtin peng te s'kalumes por me ju kushtu ma shum te tashmes dhe njeriut qe ke afer.

Passion Maska e Lida54
    Anëtarësuar
    27-01-2008
    Vendndodhja
    Në Francë.
    Postime
    115
    Te rikthehem?Jo se dua,me mire te iki para.Rikthimi eshte i paparashikueshem dhe me tremb.

Bisou Dianke
    Les passionnés soulèvent le monde, et les sceptiques le laissent retomber.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Lida54 Lexo Postimin
    Te rikthehem?Jo se dua,me mire te iki para.Rikthimi eshte i paparashikueshem dhe me tremb.

Bisou Dianke
    Pse e ardhmja nuk eshte e tille?
    "Carpe Diem"

Fitore Partia Demokratike Maska e amela1
    Anëtarësuar
    03-07-2008
    Vendndodhja
    tra la la world
    Postime
    172
    Po une vet e lash si te rikthehem prap te ai

PD:Aktualish kam njeriun qe me ben me te lumtur ne bote , kthimi do ishte humbje kohe per mua.
    Fiton Berisha!

Votoni nr 10

Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •