Close
Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 98
    Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Do rikthehesha vetem nqs e dua ende, dhe nqs jeta na i ka vjetersuar mosmarreveshjet qe kishim.

Sigurisht nje mosmarreveshje kur keni qene 20 vjec per muhabete koti nuk ka te njejten rendese kur te dy jeni 30 vjec dhe jeta ju ka mesuar shume gjera. Por nese dashuria juaj ka qene aq e forte saqe t'i kete rezistuar kohes dhe eksperiencave te tjera, atehere do ishte nje mekat qe ta refuzoje vetem sepse para 10 vjetesh u zute per muhabete kalamajsh.

Sigurisht nqs arsyeja e ndarjes ishte me e fuqishme ose nqs dashuria eshte shuar, atehere nuk do e merrja mundimin te rikthehesha ne te kaluaren.
    As qe du me dit!

i/e regjistruar Maska e gjashtlisat
    Anëtarësuar
    11-04-2007
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    77

Angry

PO - !
    Ne fakt do ta doja rikthimin gjithsesi...akoma nderdija ime dhe forca shpirterore e imja nuk mund te bindet se Ajo jeton pa prezencen time dhe une pa prezencen e saj...Lutem te jete mire mes te mirave qe jeta i ofron.
    Pergjithmone Respekte!
    Diten kur të kam përcjell...shpirtin tim,me Ty...e lashë!

i/e regjistruar Maska e xhorbas1
    Anëtarësuar
    15-04-2008
    Vendndodhja
    Athens & korffu
    Postime
    41
    Gjella haet e fresket . Te nesermen sado ta ngrohesh behet bajate dhe ska te njejten shije.

Ndaj gjithmone gatuaj gjelle te fresket si sheff qe jam.lol

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Nuk ka kthim prapa, vetem perpara.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e larguar Maska e baby_bù
    Anëtarësuar
    19-10-2007
    Vendndodhja
    A la isla bonita
    Postime
    278
    Njeriu nuk eshte njeri nqs jeton me fantazmat e se shkuares. Koken para e shif jeten, askush nuk vlen me shume sesa vetja.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Mendoni se lidhja juaj e meparshme perben tashme nje te kaluar te larget, te cilen me veshtiresi dhe me shume dhimbje e kujtoni?...
    Nje e kaluar e cila ju ndalon te shikoni perpara dhe te dashuroni dike tjeter,te jetoni te tashmen..

A do te donit te riktheheshit mbrapa e te ndryshonit gjithçka ne ate lidhje?
    A do donit te kishit mundesine e "Rikthimit"?
    Teme shume e vecante dhe mjaft prekese.
    sigurisht qe doja te kisha nje shans tjeter , ndoshta per te deshiruar me shume , per te luftuar me shume , por nuk mendoj se do kishte nje perfundim ashtu sic do donim , pasi cdo gje eshte e shkruar dhe e jetuar per ne dhe nga ne , nga vete i madhi zot , por do e doja vertet nje shans , me shume per hir te vete dashurise, si pjese e bukur e jetes.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Kush e solli, nga erdhi, ç`farë paraqet dhe kur lindi? E di unë e di ti por edhe ajo.......
    Për ne dashuria është një gjë tepër grandioze, por më trego miku im se sa e madhe qenka dashuria, ndoshta më e madhe se bota apo galaksia që na rrethon?

E unë të them se nuk është aq e madhe sa përshkruhet në libra apo këngë.
    Dashuron, të dashuron e pastaj, pastaj çfarë?!
    E marton apo të marton, të largohet apo i largohesh, e lëndon apo të lëndon e në fund mbetesh ti, ti dhe vetëm ti.....si gjithmone e vetme dhe e pakuptuar...

Dikush thotë se dashuria ëshë diçka tjetër, e çfarë tjetër përveç një emocioni , që ndoshta nesër largohet por ndoshta edhe qëndron... ?!
    Disa mundohen ta zbulojnë apo shpikin nocione apo termin Dashuri, disa të tjerë humbin kohë me statistika të shumta se kush është adhuruesi më i madh i dashurisë...
    Po ua them unë se kush është...
    Eshtë ai/ajo, ai/ajo që dashuron pa interes.

Ps...Rikthimi do të ishte i pamundur..Në qofte se dashuria nuk ishte vërtetë "dashuri"!
    "Carpe Diem"

Burrels Forever. Maska e Doc_ERI
    Anëtarësuar
    22-06-2006
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    249
    Un as e vras menjen hic nese ka kalu dicka ka kalu dhe nese nuk ka ndodhur per faj tim ndihem i cliruar
    Jam mese i bindur te ec para dhe pa probleme dhe kujtime te kqija ne menje jam i paster dmt
    If My Heart Could Talk,You Would See How Much I Love You.

ALBANIAN^POWER Maska e radhimjoti
    Anëtarësuar
    28-06-2008
    Vendndodhja
    Te fshati me menaferra
    Postime
    46

Di_ana

Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Mendoni se lidhja juaj e meparshme perben tashme nje te kaluar te larget, te cilen me veshtiresi dhe me shume dhimbje e kujtoni?...
    Nje e kaluar e cila ju ndalon te shikoni perpara dhe te dashuroni dike tjeter,te jetoni te tashmen..

A do te donit te riktheheshit mbrapa e te ndryshonit gjithçka ne ate lidhje?
    A do donit te kishit mundesine e "Rikthimit"?
    DI_ANA kete pyetje ma kan ber shum veta dhe kam pasur shum kundershtime dhe jam shum i sigurt qe shum veta ne kete forum sjan dakort me kete por neqoftese nje njeri do te bej perpara do ishte mir qe te shikonte perpara dhe mos te shikonte mbrapa po te mesonte nga gabimet qe ka ber.
    ALBANIAN^POWER

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga radhimjoti Lexo Postimin
    DI_ANA kete pyetje ma kan ber shum veta dhe kam pasur shum kundershtime dhe jam shum i sigurt qe shum veta ne kete forum sjan dakort me kete por neqoftese nje njeri do te bej perpara do ishte mir qe te shikonte perpara dhe mos te shikonte mbrapa po te mesonte nga gabimet qe ka ber.
    Mendoj se ke te drejte...
    Por di gjithashtu qe kur i ke dhene zemren dikujt,nuk e ke dhe aq te lehte sa te harrosh gjithçka duke ecur perpara!
    Dhe ndoshta sepse akoma dashurojme,akoma dhe shpresojme!
    Ndonese shpresat jane te kota dhe ndonese thyerja eshte e pangjitur.
    Thone qe koha eshte ilaçi me i mire,ndaj me mire te rrime ne doren e saj,ne meshiren e saj.

Flm dhe respekte
    "Carpe Diem"

Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •