Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-08-2005
    Postime
    435
    ilmgap, ke plotesisht te drejte se nje lajm per tu paraqitur duhet shqyrtuar dhe rishqyrtuar dhe sa per dijeni, une e kam bere kete, e kam shqyrtuar dhe rishqyrtuar.
    Problemi qendron tamam ketu te shqyrtimi dhe rishqyrtimi dhe mediat e majta jo qe nuk i rishqyrtonin lajmet por as nuk i shqyrtonin fare por i hidhnin genjeshtrat ashtu si u vinte ndermend dhe tani qe e majta humbi mediat e majta kane filluar luften brenda llojit dhe po i hajne koken njera tjetres.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Postime
    812
    a kto vetem un i njoh mir se kush jan .. full of shi.t

Citim Postuar mė parė nga REALIST Lexo Postimin
    ilmgap, ke plotesisht te drejte se nje lajm per tu paraqitur duhet shqyrtuar dhe rishqyrtuar dhe sa per dijeni, une e kam bere kete, e kam shqyrtuar dhe rishqyrtuar.
    Problemi qendron tamam ketu te shqyrtimi dhe rishqyrtimi dhe mediat e majta jo qe nuk i rishqyrtonin lajmet por as nuk i shqyrtonin fare por i hidhnin genjeshtrat ashtu si u vinte ndermend dhe tani qe e majta humbi mediat e majta kane filluar luften brenda llojit dhe po i hajne koken njera tjetres.
    E ka konfirmuar gje RD lajmin? se aty i merr lajmet e pa-anshme ti.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar mė parė nga REALIST Lexo Postimin
    Disa website te majta kane filluar ta nderprejne punen.
    Pasi i humben zgjedhjet, shume website te majta nuk po punojne fare dhe behet e ditur se shkak i ketyre problemeve eshte se njerezit brenda se majtes kane filluar te hakmirren njeri me tjetrin. Mesohet se njerez-hackere te Edvin Rames jane duke sulmuar dhe bllokuar websitin e top-ch. Ngjarje te tilla po ndodhin edhe me disa website te tjera. edhe gazetatema ka shume probleme.
    Pritet nje anarki e madhe ne mediumet e se majtes ne ditet ne vijim.
    Sa thellė e paske ngrėnė k...allėpin e sapunit mor bir.

Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Ja kush eshte elektorati i PD-se. E lexoni c'thote mo ?! E prishen hakersat e Edit Top Channelin. Bir Selmani i nenes nga kush do qeveriset Shqiperia.
    Qahen kėta pastaj pse i thėrrasim njerėz tė trashė

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •