Citim Postuar më parë nga Mjekesia Lexo Postimin
Une cuditem me keto botuesit qe fillojne e i bejne vete disa lajme sensasionale per ta bere botimin e tyre best seller.Ne fakt lexusi shqiptar sot lexon cfare i serviret dhe jo cfare i nevojitet.
Ka kuptim kjo qe thua???
Perveç Kuranit ka edhe libra te tjere qe i nevojiten lexuesit "shqiptar"???

Pak me pare kishim dhe nje konflikt midis kishes dhe Kodit te Davincit, per shpifjen se Jezusi qeka martuar me tezen e vete Maria Magdalenen.Keto lloj fiction nuk jane gje tjeter vetem se novela te mendjeve perverse.Librin e kam pare ne panair edhe pse kishte nje goxha reklame te sponsorizuar nga ndonje strukture e fshehte prape asnje nuk e blinte librin se lexuesi do ate qe i pelqen dhe jo ate qe ia servirin si dicka qe duhet lexuar.
Si ja del lexuesi mysliman te kuptoje pa e lexuar fare se nje liber i pelqen apo jo???Ne çfare teknike mbeshtetet per t'ja arritur kesaj mrekullie???
Apo i mjafton vetem tingulli i tam-tamit islamik.....!!!
Pastaj, e gjithe bota thote qe ishte libri me i shitur, ti thua qe s'e blinte asnjeri!!!!!A sa na e mbushe mendjen ore.......qe je hoxhe , e kisha fjalen...

Gjithsesi po pate nevoje botuesi per ndonje dicka nese librat nuk i shiten le te leje nje numer telefoni ne forum edhe ti bejme nje kercenim me qellim qe ti beje propagande librit te pashitur dhe te pasuskseshem per lexuesin shqiptar ose te bejme ndonje konference per shtyp me Selman Ruzhdine .Ah late name per Zotin,.
A ke ndonje gje kunder asaj qe ka shkruajtur Salman Rushdie ne librin e tij, ti hoxhe, apo te mjafton gjykimi qe te servirin mediat dhe qarqet islamike????
A ke gjykuar ndonjehere i bazuar vetem mbi njohurite e tua????
Nese vertet mendon se eshte vetem nje strategji e botuesit per te shitur sa me shume librin, si ka mundesi qe te jeni kaq tartagjyla e me bo demostrata neper rruge e me leshu mallkime(fatwa) poshta e perpjete.....jo nam, por koqen e namit po lini......