Zanor!
Nuk jam fare ne siklet, fare- fare, per emrin.
Nofka ime eshte KORBI999 thjesht nje domethenie personale qe tingellon shqip ashtu sic dhe KORABI nese do te kisha per nofke, por kjo eshte jashte teme.
Pavaresisht emrit, une jam shqiptar, kam qene shqiptar deri ne kater breza qe dokumentarisht mund ta vertetoj, dhe femijet e mi jane shqiptare muslimane, dhe femijet e femijve te mi jane muslimane shqiptare, flasin dhe e shkruajne shqipen (me te rriturit prej tyre) shume bukur, dhe u'a mesoj vete une, megjithese nuk jam pedagog perkates.
Tani, ku e pe ate zi-ne qe "vjellin" fjalet e mia, nuk e kuptoj. thjesht si shqiptare qe jemi kerkova nje ndihme nuk ka perse te gjykojme (MUA'n), mund te shkojme tek pyetja e kerkuar nese kemi ndonje gje per te thene.
Salam nuk eshte sharje lol!
Ne fillim shqiptar pastaj musliman, fare mire bile, te jene ne raport te drejte keto do te ishte perfekte fare. Nuk e diskutoj qe shqiptaret jane me te vjeter se Islami eshte paranoike e kunderta, cdokush e pranon kete, flas per shqiptaret, ndersa une dua te di :Perse po shuhet tradita e emrave muslimane tek brezi i ri musliman shqiptar? C'po ndodh sipas mendimit tuaj?paraqet traditen kombetare para asaj fetare
Flm per kendveshtrimet dhe mendimet te gjitheve!
Salam!
Krijoni Kontakt