Edhe une kam shume deshire te bej komplimente , te goditura sigurisht dhe plaste ai qe nuk do t'i bejne komplimenta,gjithmone te meritushme dhe jo kot...
Edhe une kam shume deshire te bej komplimente , te goditura sigurisht dhe plaste ai qe nuk do t'i bejne komplimenta,gjithmone te meritushme dhe jo kot...
me pelqen kur me bejn komplimente po dhe marr shpesh...un bej komplimente te thata ahahhaa
ps dje kam ber nje kompliment vedhait,i thash shum bukr floket (se ishte qethur)loooooooool hahaha
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Komplimente bej rrall e per mall...jam tip i ftofet![]()
Para ca ditesh bona kompliment...........kisha kohe qe nuk kisha bo![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Linda5 : 11-02-2010 mė 18:39
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Une bej shume komplimenta,ne pune,ne komshi e kudo.Nuk ka me mire se kur i ben komplimente dikujt.Eshte nje qef i ndrequr.Eswhte nje miresi e pa fund.
Komplimenti ime i fundit ishte para 1 ore![]()
Shqipėri, o jetėgjatė, ty tė kemi mėmė e atė dhe pėr ty do tė luftojmė gjersa tė tė trashėgojmė.
Para nji..... viti mduket![]()
Really Dude... Get A Life!!!
Kompliment qe ta mbaj mend qe i kam bere dikujt nuk mbaj mend qysh kur .
Komplimenta me shperla gojen sa te dush![]()
Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.
Edhe une si shumica e forumisteve jam shum e rezervuar ne komplimente ,se di pse me ndodh kjo . dhe nuk jam as xheloze as inatcore por sma nxjerr goja dot komplimentin..... Vetem te femijet nuk rezervohem , sidomos kur jane edhe te bukur ..
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
mua me pelqen te jape komplimente,por jo vetem sa me shperla gojen....psh.kure duket mire nje shoqe ...pse mos t'i jape nje kompliment....
komplimenti i fundit....para dy diteve...kur nje shoqja ime ishte veshur shume bukur..
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Komplimenti i fundit
Mbreme me mikeshen time
I bera komliment se ariti ta linte cigaren![]()
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Krijoni Kontakt