Thaqi cdo here deri me tani ka thene qe ka program te djathte, dhe jo vetem ai por edhe hajredin kuqi e shume te tjere.
Me ne fund e pranove qe thaqi eshte me Ramen, por te inkurajoj ti thuash Thaqit qe te dale ti tregoje miletit kah cili krah eshte, vetem le ta marrin vesh Kosova qe eshte me Ramen dhe te tregoj pastaj a do ti fitoj 10 deputet a jo.
me ni fjal per ju ka ma rensi se me ka asht Hashimi se sa kush asht Hashimi?
po te dali neser baba i Zahir Pajazitit e te thot se Sala asht maskara se me ka mor 300000 marka gjermane per me me liru djalin prej burgit shka do bani ju patriotat e kosoves qe hyt nan dimija te grave e kriset ****** e iket prej kosove?
do shkoni ti shemni bustin heroit? kam pershtypjen se po se asi njerzish jeni ju pa gjak e pa atdhe.
hajt tung.
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Pėrshėndetje Anesti 55!
Meqė doje tė dije pėr Goran Bregoviēin do tė tė them vetė njė gjė.
G.Bregoviē nė kohėn kur para militarėt sėrbė po bėnin kėrdinė mes vėllezėrve e motrave tona nė Kosovė ai(Bregoviē) ju thurte lavde me kėngėt e tij dhe me paturpėsi i quante heronjtė e Sėrbisė.
Dhe mua mė pėlqen muzika por vetėm pėr kėtė fakt nuk mund ta dėgjoj muzikėn e tij, sepse mė vjen nė vesh si klithmė fėmije qė therej barbarisht vetėm se ishte Kosovar(lexo SHQIPĖTAR) dhe mė rėnqeth sepse u derdh njė pjesė e gjskut tonė.
ti me paragjykime gjithcka!!!
nuk e kam thene askund qe jam pro berishes ose kunder thaqit.
Ajo qe eshte TEME ketu eshte HIPOKRIZIA e politikanit numer 1 ne Kosove qe genjen popullin duke i shty te mendojne se eshte me Berishen e ne fakt eshte me Ramen.
Pastaj kush eshte Thaqi e gjera tjera nuk jane teme diskutimi ketu. Po te ishin do te sjellja fakte pro e kunder tij.
Krijoni Kontakt