Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 47 prej 47
    Larguar Forum komunistesh Maska e YlliRiaN
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Postime
    1,221
    Citim Postuar mė parė nga Guri i Kuq Lexo Postimin
    necky,
    jam shumė kurioz tė dėgjoj mendimin tėnd rreth profilizimit tė partive politike nė Kosovė,nė veēanti pėr profilin e LDK-post-rugoviane.
    A mund tė jetė koncepcion i djathtė, koncepcioni ideologjik i F. Sejdiut,Nekibe Kelmendit,Kolė Berishės,Isa Mustafės dhe Eqrem Kryeziut .............?

Ps.ke plotėsisht tė drejtė nė vlerėsimin e profilit aktual tė PDK-sė...
    Ėshtė kopje e profilit edvinist tė PS-sė sė Shqipėrisė....tendera,pėrqindje,shkatrrim praprak i NP dhe pastaj privatizim me njė grusht para e njė listė emrash,anėtarė tė ri tė nanės parti....
    Shnet,
    Guri
    Njesoj edhe kjo pati e qendres se djatht kur o puna e parave behen 1

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    kurr ska than thaci se asht i njejt me sali Berishen.

ska qysh me than thaci ashtu kur sali berisha e arrestoj hashimin bashk me Zahir Pajazitin me pretekstin se jan terroriste ne vitet 95-96.
    Thaqi cdo here deri me tani ka thene qe ka program te djathte, dhe jo vetem ai por edhe hajredin kuqi e shume te tjere.

Me ne fund e pranove qe thaqi eshte me Ramen, por te inkurajoj ti thuash Thaqit qe te dale ti tregoje miletit kah cili krah eshte, vetem le ta marrin vesh Kosova qe eshte me Ramen dhe te tregoj pastaj a do ti fitoj 10 deputet a jo.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga mendimi Lexo Postimin
    Thaqi cdo here deri me tani ka thene qe ka program te djathte, dhe jo vetem ai por edhe hajredin kuqi e shume te tjere.

Me ne fund e pranove qe thaqi eshte me Ramen, por te inkurajoj ti thuash Thaqit qe te dale ti tregoje miletit kah cili krah eshte, vetem le ta marrin vesh Kosova qe eshte me Ramen dhe te tregoj pastaj a do ti fitoj 10 deputet a jo.
    me ni fjal per ju ka ma rensi se me ka asht Hashimi se sa kush asht Hashimi?

po te dali neser baba i Zahir Pajazitit e te thot se Sala asht maskara se me ka mor 300000 marka gjermane per me me liru djalin prej burgit shka do bani ju patriotat e kosoves qe hyt nan dimija te grave e kriset ****** e iket prej kosove?

do shkoni ti shemni bustin heroit? kam pershtypjen se po se asi njerzish jeni ju pa gjak e pa atdhe.

hajt tung.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

kujtimi Maska e KUJTIM CAMI
    Anėtarėsuar
    24-10-2008
    Vendndodhja
    prrenjas
    Postime
    463
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Na thoni dicka per bergovicin.Une e pelqej muziken e tij dhe per me tepr ai ka nje motiv ne turnet e tija pasi synon pajtimin e popujve te Ballkanit.Te paketn ai keshtu shprehet kudo qe shkon.Une nuk i ngaterroj njerzit e artit, njerzit paqesore me politiken e rendomte te secilit vend.Ndoshta ju te,kosoves keni ndonje deshmi perte kunderten,ne artine tij apo ne vet personin bergovic. E pra na thoni dicka per te.
    Pėrshėndetje Anesti 55!

Meqė doje tė dije pėr Goran Bregoviēin do tė tė them vetė njė gjė.
    G.Bregoviē nė kohėn kur para militarėt sėrbė po bėnin kėrdinė mes vėllezėrve e motrave tona nė Kosovė ai(Bregoviē) ju thurte lavde me kėngėt e tij dhe me paturpėsi i quante heronjtė e Sėrbisė.
    Dhe mua mė pėlqen muzika por vetėm pėr kėtė fakt nuk mund ta dėgjoj muzikėn e tij, sepse mė vjen nė vesh si klithmė fėmije qė therej barbarisht vetėm se ishte Kosovar(lexo SHQIPĖTAR) dhe mė rėnqeth sepse u derdh njė pjesė e gjskut tonė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569

po te dali neser baba i Zahir Pajazitit e te thot se Sala asht maskara se me ka mor 300000 marka gjermane per me me liru djalin prej burgit shka do bani ju patriotat e kosoves qe hyt nan dimija te grave e kriset ****** e iket prej kosove?

do shkoni ti shemni bustin heroit? kam pershtypjen se po se asi njerzish jeni ju pa gjak e pa atdhe.

hajt tung.
    ti me paragjykime gjithcka!!!
    nuk e kam thene askund qe jam pro berishes ose kunder thaqit.
    Ajo qe eshte TEME ketu eshte HIPOKRIZIA e politikanit numer 1 ne Kosove qe genjen popullin duke i shty te mendojne se eshte me Berishen e ne fakt eshte me Ramen.

Pastaj kush eshte Thaqi e gjera tjera nuk jane teme diskutimi ketu. Po te ishin do te sjellja fakte pro e kunder tij.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-05-2009
    Postime
    316

hajt tung.
    Mendim i ēoroditur deri nė fund, qė nuk ka tė bėjė asgjė me realitetin, as tė asokohshėm, as tė sotėm nė Kosovė dhe me kosovarėt. Thjeshtė, njė imagjinatė individuale....

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Pėr: Hashim Thaēi, gati fishekzjarrjet ne rast fitoreje te Edvin Rames

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •