PERSHENDETJE= a ju ka ndogh qe, nji familjar,nji aferm,shok apo shoqe tju rri afer vetem se ka interes, dhe ne momentin qe i preket interesi te ndryshoj sjellje,qendrim, do ta falnit,do e toleronit, si do vepronit,me intereson mendimi juaj,!!
PERSHENDETJE= a ju ka ndogh qe, nji familjar,nji aferm,shok apo shoqe tju rri afer vetem se ka interes, dhe ne momentin qe i preket interesi te ndryshoj sjellje,qendrim, do ta falnit,do e toleronit, si do vepronit,me intereson mendimi juaj,!!
Si shume retorike me duket pyetja qe shtrohet ne kete teme !!!!!!!!!
kto jan njerez qe jetojn me hijen e tjerve. Parasita. Ske ci don as falje asgjo..gjiths me ka ndodh. Kur e kam kuptu i kam dhon rruget e ca shpulla me ke kam pas muncin.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Daniel Maker : 07-07-2009 mė 16:15
mos luj se sta quj
me ka ndodhur , me ndodh dhe ma merr mendja do te me ndodhe edhe ne te kaluaren
jetojme me njerez materialiste me nuanca te theksuara egoizmi ku realiteti i zhvesh nga qellimet e verteta qe kane........
each second is eternity as eternity is now,
and now, now is forever
[QUOTE= un jetoj jasht e me then te drejten kur kam munci i nimoj familjaret e noj te aferm kur ka nevoj, por kur nuk kam munci, ca ndodh, ndodh qe as nuk te shofin jo me,,,me teper,mu me vjen keq them si ka munci... noj her nxehem keq dhe nxjerr konkluzionin qe nuk me duan mua por ndimen time....
normalisht qe ndollin keto gjera dhe mua me ka ndollur dhe jo nuk e fal...
[QUOTE=fabioanna;2328099][QUOTE= un jetoj jasht e me then te drejten kur kam munci i nimoj familjaret e noj te aferm kur ka nevoj, por kur nuk kam munci, ca ndodh, ndodh qe as nuk te shofin jo me,,,me teper,mu me vjen keq them si ka munci... noj her nxehem keq dhe nxjerr konkluzionin qe nuk me duan mua por ndimen time....[/QUOTE]
Sdi cte them. Me vjen keq. Besoj se me e mira eshte qe ti te besh sa ke munci,pa shkel veten tate per tjeret. Dhe po qe ne rregull ti me vet veten ske pse te mendohesh shum. Nuk mun ti bejm te gjith njerzit te lumtur.
mos luj se sta quj
Krijoni Kontakt